Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
válasz
troller #10428 üzenetére
én olyat nem csinálnék...
google:
virtualbox install winvagy ott a wmware is mint virtuálsi megoldás
google-el találsz install segítsget ahhoz ismajd innen kiválasztod valamelyik win spectre x64-es verziót
[link]kicsomagolva .iso fájlt kapsz a leírások is erről fognak szólni..
-
cof
veterán
válasz
troller #8421 üzenetére
A 2. linken elvileg az olyan ami neked kell. De azért ez nem ám ilyen egyszerű, az automatikus feliratozók is amik futnak élő híreknél nem halál pontosak. Pláne a magyar nem egy egyszerű nyelv. Szóval biztos lesz vele utómunka és olyan programot nem fogsz találni ami kiváló végeredményt ad, mind időzítés mind pontos szöveg terén.
-
internetezoo
senior tag
válasz
troller #8419 üzenetére
Ha van felirat:
https://downsub.com/Hangból szöveg (srt is)
https://www.trint.com/Kamu email címmel, jelszóval belépsz (csak jegyezd meg). Ingyen 3 hangot lehet . YouTube videóból kimented a hangot (MKV Toolnix) és feltöltöd, megadod,hogy hungarian a hang és majd jelez mikor van kész.
-
Hege1234
addikt
válasz
troller #8270 üzenetére
inkább próbáld ki mind a kettőt...
vdh már kb a fájdalmasan lassú letöltési sebesség kategóriába tartozik
és 2 óránként csak egy letöltés engedélyezett az ingyenes verzióvalsztem, ha van ingyenes alternatíva ami még gyorsabban is tölt akkor nem kéne a fizetős megoldást ajánlgatni..
-
Aureal
őstag
válasz
troller #4785 üzenetére
"de Operát használok... "
Én is, már 19 éve, de arra meg azt írja ki a vs3 oldala hogy nem támogatott böngésző ahogy kipróbáltam. Kb. ilyenek miatt teszek én inkább az összes ilyen szemét tartalmú csatornára is hogy meg se lehetne nézni normálisan. Kár az erőfeszítésért bármilyen irányban irányukban.
[ Szerkesztve ]
-
alisa
csendes újonc
-
alisa
csendes újonc
válasz
troller #4776 üzenetére
Most átmentem a Chrome -ra, kikapcsoltam a reklámblokkolót, és mindenhol meg tudom nyitni a videókat, le is lehet tölteni, csak lejátszani nem. Azt írja, valószínű, valami kodek hiányzik. csak az az érdekes, hogy minden más csatornáról letöltött videót meg lehet nyitni, csak az AXN család csatornák videóit nem.
-
macera2
aktív tag
válasz
troller #3588 üzenetére
wordpad – „streamlink -o video.mp4 "https://ustream.tv/embed/recorded/112535850" best” parancs beírva - mentve mint txt file – átnevezés bat kiterjesztésre. De továbbra is szöveges dokumentumként szerepel. Úgyhogy pillanatnyilag elakadtam. Mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
gojko.m
senior tag
válasz
troller #3541 üzenetére
Nem tudom mi lehet az oka, mindenesetre nálam többször is előfordult HLS streamek-nél, hogy a VDH-val letöltött anyag akadozott. Míg pl. streamlink-kel letöltve minden rendben volt. A két fájlt összehasonlítva is látszott, hogy a VDH-val letöltött valamivel kisebb méretű, azaz hiányos. Szemmel láthatólag képkockák hiányoztak (nem volt folyamatos a mozgás a videón).
-
-
nfsu17
veterán
válasz
troller #3294 üzenetére
nekem a végeredmény nem túl jó..nem nézhetetlen, de pl. 10s-onként ugrik egyet...vagy nem is tudom hogy nevezzem..szóval nem 24p, mert még az se lenne gond, de nem is 25, meg 30, hanem mintha nem rakná jól össze...de ha másnak jó, akkor majd ránézek megint...mondjuk én nem ezt a műsort néztem.
-
cocka
veterán
válasz
troller #3014 üzenetére
Sose vettem ffmpeggel a zombisat. Az ffmpeggel csak a Hír TV cuccait veszem, mert az tényleg nem megy mással.
Livestreameres jó, csak ne aviba vedd, hanem flvbe vagy mp4be.
És az eleje nem "hls://" hanem "hlsvariant://https://player" legyen.
Amúgy én úgy szoktam, hogy betöltöm a lejátszót tartalmazó oldalt, megnyitom alatta az Adblockot és a Blockable items on current page rész alatti keresőbe beírom, hogy "master".
Ezután elindítom a lejátszást, ami csak arra kell, hogy azonnal megjelenjen az m3u8 link, majd rögtön le is állítom. A megjelenő linket kimásolom, aztán:
livestreamer -o filenev.flv "hlsvariant://<az m3u8 url>" best
Egyébként pepitában ugyanezt kell csinálni a tv2-nél is, csak ott inkább az m3u8 végre kell rákeresni master helyett.
[ Szerkesztve ]
-
awendery
újonc
válasz
troller #3014 üzenetére
Na, itt van például ez a stream, ezt már a sourceból bányásztam ki, ami a viasat oldalon volt:
"https://player.theplatform.com/p/spe/b2np7YTx__8H/feed/RkYlLQ9jIlv6?feedParams=byGuid%3DEXOBEA00103-Hungary&params=playlist%3DRkYlLQ9jIlv6%3FbyProgramId%3Dhttp%3A%7C%7Cdata.entertainment.tv.theplatform.com%7Centertainment%7Cdata%7CProgram%7Cguid%7C2319407991%7CExek-2Baz-2B-C3-A9denben"
Ez megnyit egy ablakot és simán lejátssza a cuccot.
Ezt próbálom:
livestreamer "hls://player.theplatform.com/p/spe/b2np7YTx__8H/feed/RkYlLQ9jIlv6?feedParams=byGuid%3DEXOBEA00103-Hungary&params=playlist%3DRkYlLQ9jIlv6%3FbyProgramId%3Dhttp%3A%7C%7Cdata.entertainment.tv.theplatform.com%7Centertainment%7Cdata%7CProgram%7Cguid%7C2319407991%7CExek-2Baz-2B-C3-A9denben" best -o e:\tmp\eden3.avi
Erre olyan hibát ad, hogy nem találja az extm3u-t (Missing #EXTM3U) header
ffmpeggel meg így próbálom:
ffmpeg -i "https://player.theplatform.com/p/spe/b2np7YTx__8H/feed/RkYlLQ9jIlv6?feedParams=byGuid%3DEXOBEA00103-Hungary&params=playlist%3DRkYlLQ9jIlv6%3FbyProgramId%3Dhttp%3A%7C%7Cdata.entertainment.tv.theplatform.com%7Centertainment%7Cdata%7CProgram%7Cguid%7C2319407991%7CExek-2Baz-2B-C3-A9denben" -r 5 e:\tmp2\test.mp4Erre meg azt írja: Invalid data found when processing input
[ Szerkesztve ]
-
donatel
tag
válasz
troller #2872 üzenetére
Igen, de mi van ha az aki adja majd ezt azt élő adást akkor ezt a funkciót letiltja (lehet hogy van olyan lehetőség hogy le tudja tiltani az előadó a felvétel funkciót).
Olyan szoftverre gondoltam amit ha feltelepítesz a gépedre, akkor ezt ez előadást amit nézel a gépeden (interneten) keresztül közben fel tudod venni (pl. a háttrében futna).
-
Dhampir
félisten
-
Stiv83
csendes tag
válasz
troller #2251 üzenetére
Szépen letölti, de az így kapott fájlt képtelenség vágóprogramban használni! Ki akartam vágni egy részletet, de a vágóprogi (ami eddig mindig jól működött) teljesen megbolondult. Másik progit nem tudsz ajánlani?!
Ha mások is olvassák letöltő program amivel mediaklikkes videót le lehet tölteni??!! JDownloader tökéletesen működött de behülyült teljesen?!
-
zschni
csendes tag
válasz
troller #2204 üzenetére
SMPlayer elviszi a linket (02.m3u8) 480p-ben, többé kevésbé folyamatos, de az már nézhető. Néha szaggat de ez nagyságrendekkel jobb, mint ami előtte volt. Tehát a megoldás, el kell indítanom a "külön playeres - listafájl nélküli" linket amit előtte adtam, mert médiaklikk m4 oldalról nem indul el (nem tudom miért). Onnan már lekéri a listafájlos linket, és azt már Firefox elem vizsgálata panelból már be tudom másolni SMPlayerbe. Nagyon köszönöm a segítséget, ismét bebizonyosodott, hogy a számítástechnika szóból az sz-t el kell hagyni.
-
zschni
csendes tag
válasz
troller #2201 üzenetére
Engedi persze, mindent mutat amit neked is, csak kb 10 másodpercenként karikázik (töltöget) 15-20 másodpercig... 720p-nél. Ahogy haladok visszafelé a felbontásban egyre folyamatosabb lesz, és 180p-nél teljesen folyamatos. Teljes képernyőn mindegyik felbontásnál nagyságrendekkel rosszabb a helyzet. 30 megás netem van, 10-20-as pinggel, a speedtest budapesti Magyar Telekom szerver felé, a szegedi Netsurf felé, meg terminálból a google.com felé is.
-
zschni
csendes tag
válasz
troller #2195 üzenetére
Fel lett telepítve az ubuntu-restricted-extras részeként. Minden más megy, ifirstrow.eu-n tudok is nézni versenyeket, megy az IMSA.tv meg a Blancpain GT series élő adása is. Igaz, hogy csak flash player 11.2.202.626, mert előtte a 242-es végű volt, csak jött hozzá kritikus frissítés nemrég a napokban. Valamint ugye a flash főverziószáma ubuntu (nekem MATE van) esetében 11nél megállt.
Próbálkoztam pepperflash-sel pl. meg minden marhasággal nemrég egy teljes hétvégén eredménytelenül.
A cél továbbra is az lenne, hogy VLC-ben lehessen nézni az MTVA csatornáinak élő adásait, de nincs olyan processzor itthon mely támogatná, az AES NEW Instructions-t... Így ezt az elméletet sem tudom tesztelni :/ -
Jazz
veterán
válasz
troller #2155 üzenetére
Azt mondtad hogy van flash, de te se találod az m3u8-at. Ezért nem szedtem le.
Persze hogy magamtól akarom. Most állandóan írjak be a fórumba ha kell valami? Eddig működött a recept, de ennél valamiért nem.
(#2154) cocka:
Köszi a linket. Sajna okosabb nem lettem ettől. Csak nyugtáztam hogy te tudod hogy kell. -
joethefox
csendes tag
válasz
troller #2017 üzenetére
Köszi, tényleg a flash hiánya miatt volt. Pár hete, amikor néztem onnan, még fenn volt a gépemen, de mivel folyamatosan jönnek a flash javítások és úgyis mindenki szidja, közben uninstalláltam, de ezt elfelejtettem. Visszaraktam, most már megy rendben. Valószínűleg a silverlight a másodvonal a flash nélküli gépekhez.
-
macera2
aktív tag
válasz
troller #1926 üzenetére
Hi!
Adhatnál valami támpontot ehhez a furafoxos video download helper kiegészítő -höz, mert ezekből kismillió van. Nálam minden naprakész, aztán mikor bemásolom a címet, akkor kiírja, hogy a Flash összeomlott. A FF.-al a Yutubról tudok tölteni, MS.Edge Ok, csak nem tudom, hogy hova teszi.