Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz troller #1371 üzenetére
Sziasztok!
Próbáltam az itt leírtakat #1371erre a Link mediklikk videóra, de nincs a forrásban se playlist, se m3u8 se chunk list se semmi. A player-external-vod-full -ban sincs.
A Konzol-on látszanak a folyamatosan betöltődő ts-ek, de hiába adom hozzá a leírtak szerint a JDownloader linkgyűjtőjénél új link hozzáadásával az egyik csomagot, és indítom az elemzést, csak azt az 1db 4Mb-os csomagot lehet letölteni, nem ismer fel semmilyen listát.
(A letöltés muszájból lenne, sajnos nem tudok video tartalmat nézni online, mert csak kétféle minőség elérhető: az egyik HD és szaggat a betöltése, a másik meg nézhetetlenül gyatra minőségű 10x20-as felbontással és sokat mondtam.)
Köszi!
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
Jazz
veterán
válasz troller #1499 üzenetére
Ja hogy neked chrome-od van...ezt nem mondtad. Akkor itt a bibi.
Firefox-al máshogy néz ki a webfejlesztő, és a találatok is. Konzol alatt amúgy a 4Mb-os ts-ek futnak.
(A legfrissebb, és 2-es progi volt fent amúgy.)Az oldal forrása, illetve a hibakeresőn belül sincs számozott player-externel-vod-full.php, hanem csak így szerepel, illetve ezen belül sincs semmi olyan amit bekarikáztál.
Viszont a hibakeresővel a player-externel-vod-full.php-n belül sikerült megtalálni az m3u8-as playlist-et IP címmel. Így elemeztetni sem szükséges a progival, hanem vágólapra másolással insta dobja a felbontási lehetőséget és örülünk. Thx!
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
adamch4
tag
válasz troller #1545 üzenetére
köszi, úgy látszik a Firefox-os addon teszi a dolgát.
valóban fix a hossza: az elmúlt kb. 10 percet mutatja, ami mindig 95,4MB-ot nyom. a képminőség végre eredeti, és nem 640x360, mint ami a Preview-ból nyerhető
na most jön a kemény dió: vajon le lehet menteni az oldalról csupán egyetlen képkockát eredeti minőségben? ezt szeretném vhogy elérni, ha lehet.
rokendrol: köszi, de ez nem azAhol nincs alternatíva, ott az igazságból hiányzik valami.
-
Márton
nagyúr
válasz troller #1499 üzenetére
Megpróbáltam a tanácsod alapján a jdownloader-t használni..
Hát nem ma kaptam a mérnöki diplomám az igaz, de hogy ez mekkora egy gány program, arra nincsenek szavaim.
Eleve nem találtam telepítőt, csak webes installert (elvből utálom ezeket).
Aztán olvastam, hogy felrak minden extra toolbar-t, ezeket kapcsoljuk ki. Mondjuk én nem találtam semmi erre utaló kapcsolót, remélem nem rakott fel fixen valami rejtett marhaságot.
Vagy 5x reklamált, hogy nincs net kapcsolat, pedig a win7firewall controlban engedélyeztem.
Kértem hogy quick launch ikont ne, de a desktopon hozza létre az ikon. Nem hozta létre.
Nekem kellett megkeresni, de nem a program files-ban mint egy normál program, hanem a users mappában..
Az indítás után azonnal update-et keres (akkor minek a webes telepítő?), ha azt mondom neki "later" akkor valami error-ral leáll, nem indul. Ok, akkor frissítse magát. Eltartott vagy 2 percig a 100mbites netemmel is, és a végén ismét error.Tényleg nincs más módszer mediaklikk videó mentésére?
Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
Márton
nagyúr
válasz troller #1564 üzenetére
Nyilván nem te fejleszted
De én nem ajánlok olyat, ami ennyire toldozott-foltozott.
Még az uninstall fájlt is úgy kellett megkeresnem, mert nem rakta be magát a listába. vicc.
Inkább kivárom a műsort, és a downloadhelper-rel felveszem.
Azért kösziEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
macera2
aktív tag
válasz troller #1926 üzenetére
Hi!
Adhatnál valami támpontot ehhez a furafoxos video download helper kiegészítő -höz, mert ezekből kismillió van. Nálam minden naprakész, aztán mikor bemásolom a címet, akkor kiírja, hogy a Flash összeomlott. A FF.-al a Yutubról tudok tölteni, MS.Edge Ok, csak nem tudom, hogy hova teszi.A fontoskodás és az inteligencia faktor szorzata mindig 1 .
-
joethefox
csendes tag
válasz troller #2017 üzenetére
Köszi, tényleg a flash hiánya miatt volt. Pár hete, amikor néztem onnan, még fenn volt a gépemen, de mivel folyamatosan jönnek a flash javítások és úgyis mindenki szidja, közben uninstalláltam, de ezt elfelejtettem. Visszaraktam, most már megy rendben. Valószínűleg a silverlight a másodvonal a flash nélküli gépekhez.
-
Jazz
veterán
válasz troller #2155 üzenetére
Azt mondtad hogy van flash, de te se találod az m3u8-at. Ezért nem szedtem le.
Persze hogy magamtól akarom. Most állandóan írjak be a fórumba ha kell valami? Eddig működött a recept, de ennél valamiért nem.
(#2154) cocka:
Köszi a linket. Sajna okosabb nem lettem ettől. Csak nyugtáztam hogy te tudod hogy kell.free your mind
-
zschni
csendes tag
válasz troller #2195 üzenetére
Fel lett telepítve az ubuntu-restricted-extras részeként. Minden más megy, ifirstrow.eu-n tudok is nézni versenyeket, megy az IMSA.tv meg a Blancpain GT series élő adása is. Igaz, hogy csak flash player 11.2.202.626, mert előtte a 242-es végű volt, csak jött hozzá kritikus frissítés nemrég a napokban. Valamint ugye a flash főverziószáma ubuntu (nekem MATE van) esetében 11nél megállt.
Próbálkoztam pepperflash-sel pl. meg minden marhasággal nemrég egy teljes hétvégén eredménytelenül.
A cél továbbra is az lenne, hogy VLC-ben lehessen nézni az MTVA csatornáinak élő adásait, de nincs olyan processzor itthon mely támogatná, az AES NEW Instructions-t... Így ezt az elméletet sem tudom tesztelni :/ -
zschni
csendes tag
válasz troller #2201 üzenetére
Engedi persze, mindent mutat amit neked is, csak kb 10 másodpercenként karikázik (töltöget) 15-20 másodpercig... 720p-nél. Ahogy haladok visszafelé a felbontásban egyre folyamatosabb lesz, és 180p-nél teljesen folyamatos. Teljes képernyőn mindegyik felbontásnál nagyságrendekkel rosszabb a helyzet. 30 megás netem van, 10-20-as pinggel, a speedtest budapesti Magyar Telekom szerver felé, a szegedi Netsurf felé, meg terminálból a google.com felé is.
-
zschni
csendes tag
válasz troller #2204 üzenetére
SMPlayer elviszi a linket (02.m3u8) 480p-ben, többé kevésbé folyamatos, de az már nézhető. Néha szaggat de ez nagyságrendekkel jobb, mint ami előtte volt. Tehát a megoldás, el kell indítanom a "külön playeres - listafájl nélküli" linket amit előtte adtam, mert médiaklikk m4 oldalról nem indul el (nem tudom miért). Onnan már lekéri a listafájlos linket, és azt már Firefox elem vizsgálata panelból már be tudom másolni SMPlayerbe. Nagyon köszönöm a segítséget, ismét bebizonyosodott, hogy a számítástechnika szóból az sz-t el kell hagyni.
-
Stiv83
csendes tag
válasz troller #2251 üzenetére
Szépen letölti, de az így kapott fájlt képtelenség vágóprogramban használni! Ki akartam vágni egy részletet, de a vágóprogi (ami eddig mindig jól működött) teljesen megbolondult. Másik progit nem tudsz ajánlani?!
Ha mások is olvassák letöltő program amivel mediaklikkes videót le lehet tölteni??!! JDownloader tökéletesen működött de behülyült teljesen?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest