Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mikemend
senior tag
válasz Mikemend #3088 üzenetére
Na ott tartok, hogy a GetThemAll elkezdte leszedni, de csak akkor ment tovább, ha a lejátszást is hagytam. Ez utóbbi viszont az egész rádióműsort tolja, szóval 80 percnél megállítottam, aztán a félkész letöltést lemásoltam, megszakítottam és a másolatot mp3-nak átneveztem. Nincs más hátra, hogy ki kell vágnom belőle a hasznos részt.
-
nfsu17
veterán
válasz Mikemend #4685 üzenetére
a "felvétel" is körülményesebb így.
neten vannak lehetőségek, hogy ha XY műsor adásba kerül, akkor jelez az e-mail.
de ez most tévé esetében van csak így.
most az m3-on heti szinten kell végigböngészni előre egy hetet _minden egyes műsort_, hogy valami fog-e érdekelni. És akkor van rá kb -12.... +12 órám, hogy megnézzem. Tehát ha 3-4 napot nem vagyok gépközelben, akkor lőttek a tervnek. Tévé esetében meg már most be tudom állítani, hogy dec. 24-én este 8 órakor vegye fel xy műsort. Csak most még nem tudom mit venne fel
Jobb mint a semmi, de nekem sem tetszik ez a fajta tévézés. -
Kovax1986
csendes tag
-
gojko.m
senior tag
válasz Mikemend #5028 üzenetére
VDH nem igazán alkalmas a vimeós anyagok töltéséhez. Ellenben rengeteg más böngésző plugint (pl.: SaveFrom.net helper, FVD, Flash and Video Download, ...stb.), külső programot (pl.: 4K Video Downloader, FreeRapid Downloader, ...stb.), online letöltő oldalt (pl.: [link] ) találhatsz, ami elboldogul vele.
Ezenfelül a youtube-dl ill. y-dlg is használható. Ha nálad nem megy, akkor próbáld meg a menüben a letöltőmotort lefrissíteni, mert az előző verziók némelyike - úgy tűnik - bugos volt. Esetleg még, a y-dlg beállításait is ellenőrizhetnéd.
-
gojko.m
senior tag
válasz Mikemend #5032 üzenetére
Videó szolgáltatóknak, meg az ott tartalmat elhelyezőknek nem érdeke, hogy lementsd az oldalukról az anyagokat. Esetleg, ha fizetsz érte, akkor használhatod a letöltés gombjukat (lásd: youtube). Ezért biztos lehetsz benne, hogy mindent elkövetnek azért, hogy ne férhess szabadon hozzá a feltöltött videókhoz.
A downloaderek fejlesztőinek meg kell némi idő amíg lekövetik a változásokat. De az is lehet, hogy hagyják a p...csába ezt a véget nem érő fejlesztést és keresnek egy jól fizető projektet helyette...
Úgyhogy még szerencse, hogy lehet válogatni a különböző downloaderek, meg helperek közt..[ Szerkesztve ]
-
gojko.m
senior tag
válasz Mikemend #5037 üzenetére
Fura, hogy nálad nem működik...
A youtube-dl által támogatott oldalak listáján ott van a vimeo is, így elegendő csak az oldal URL-jét beírni "direktbe". Pontosabban, be sem kell írnod, csak vágólapra kimásolni és automatikusan beilleszti magának a youtube-dl-gui. Azaz kihagyható mindenféle böngésző plugin a játékból.
Ha még nem tetted, először frissítsd le a youtube-dl és ffmpeg motorokat. Több megoldás is van:
1) Menüből:
Settings > Downloads fül > (re)download youtube-dl gomb2) Parancssori kapcsolóval:
Fájl böngészővel megnyitod a youtube-dl.exe mappáját (amit a a programnak beállítottál itt: Settings > General > youtube-dl path). A fájl böngészőbe beírod cmd parancsot. Az így megnyitott parancssori ablakba meg beírod a youtube-dl -U parancsot.3) Közvetlenül a honlapjukról:
Letöltöd a legfrissebb verziót és bemásolod a megadott mappákba.
youtube-dl.exe -> [link]
ffmpeg.exe -> [link]Ha ezek után sem menne, akkor azt lenne érdemes megnézned, hogy használsz-e proxy beállításokat? Mert ha igen, akkor ezt is be kell állítanod a letöltéshez.
[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
válasz Mikemend #5042 üzenetére
DOS parancsból indítottam el egy youtube letöltést, ezt kaptam, pedig nincs proxym...
ERROR: Unable to download webpage: <urlopen error [WinError 10061] Nem hozható létre kapcsolat, mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot> (caused by URLError(ConnectionRefusedError(10061, 'Nem hozható létre kapcsolat, mert a célszámítógép már visszautasította a kapcsolatot', None, 10061, None),))
[ Szerkesztve ]
-
gojko.m
senior tag
válasz Mikemend #5041 üzenetére
A hálózati beállításaidat nézted? Nekem anno a munkahelyi gépemen nem akart menni a Youtube-DLG 0.4. Miután beállítottam a proxy-t már működött. Annál a verziónál itt lehet megadni a hálózati beállításokat:
Options > Advenced > NetworkEbben az új verzióban a Custom arguments beviteli mezőben tudsz megadni kapcsolókat. A hálózati beállítások kapcsolóról itt írnak a doksiban: [link]
-
gojko.m
senior tag
válasz Mikemend #5051 üzenetére
Nem tudom mi lehet nálad a probléma. Esetleg, amit még kipróbálnék:
1) Kölcsön laptop
2) Linux live DVD-ről v. USB-ről
Kölcsön laptopra még telepítened sem kellene, ha a youtube-dlg portable változatát használnád. A másik esetben meg, Linux live-val bootolva, linuxra telepítve a youtube-dl-t, a saját gépeden próbálhatnád ki a programot egy másik rendszer alatt. Így talán ki tudnád szűrni, hogy az op. rendszereden belül vagy a hálózat, router környékén kell tovább keresgélned. -
Samott
addikt
válasz Mikemend #5028 üzenetére
Vimeorol a legegyszerubb a savevideo.me
Bedobod a vimeos linket es listazza a verziokat, jobklikk mentes maskent es mar jon is le...
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Mikemend
senior tag
válasz Mikemend #5170 üzenetére
Már tárgytalan Van egy tuti program erre, akit érdekel, ide kattintson.
-
urgoz
aktív tag
válasz Mikemend #5458 üzenetére
Tapasztalatom szerint a GUI-ban nem működik a %(autonumber)s változó, így tudtommal nem. Rakd a linkeket egy txt fájlba, és használd a parancssorost:
youtube-dl -a forras.txt -o video%(autonumber)s.mp4
Igaz így egyszerre csak egyet tölt, de be fogja számozni a fájlokat.
video1.mp4, video2.mp4 stb. -
cof
veterán
válasz Mikemend #6607 üzenetére
Vagy csinálsz egy .bat-ot és használod a CMD-s letöltőt.
Pl. így:
youtube-dl.exe --fixup never -f bestvideo+bestaudio "YOUTUBELINK" --output "FAJLNEV.mp4"
Bocs... egyben nem szedi le a youtube-dl sem, .mkv lett a végeredmény.
Itt egy jobb változat, ffmpeg.exe is kell a mappába.
youtube-dl.exe --fixup never -f bestvideo "YOUTUBELINK" --output "video.mp4"
youtube-dl.exe --fixup never -f bestaudio "YOUTUBELINK" --output "audio.m4a"
ffmpeg.exe -i "video.mp4" -i "audio.m4a" -vcodec copy -acodec copy "KESZ.MP4"
PAUSE[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mesterséges intelligencia topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- War Thunder - MMO Combat Game
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest