- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #10315 üzenetére
Most érdekes módon a v1.1-el elindult vlc-vel bár majd kiderül meddig.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #10314 üzenetére
Benti gépen sajnos nem megy ugyanúgy, bár nem értem miért nem akar elindulni akár magában az mpv se. Nem lehet, hogy kell neki még valami összetevő aminek fent kéne lenni a gépen?
-
Atomantiii
addikt
válasz
Hege1234 #10307 üzenetére
Sajnos az sem segített, ugyanúgy tanúsítványozik már ha nem omlik össze előtte:
Innen ha továbbmegyek és elfogadom egy ördögi körbe kerülök és nem tud belőle kijönni.
A gép nincs lekorlátozva (én telepítettem), ha meg mpv-re megyek akkor ugyanaz, mint korábban, hogy bezárja a windows.
Lehet valami hálózati beállítás miatt jön fel, fene se tudja.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Hege1234 #10305 üzenetére
Vlc-m 3.0.20-as, frissítettem 3.0.21-esre, de ugyanaz, hogy állandóan a tanúsítványokat kell elfogadni és nem megy tovább. Csak azért nem értem, mert korábban néztem m4 sportot többször is és akkor ment szépen.
Gépem 64 bites, viszont az mpv dupla klikkre sem akar indulni, de még rendszergazdaként futtatva sem csinál semmit sem, eseménynaplóban ezt írja:
A Windows a következő okok valamelyike miatt nem tudja elérni a(z) fájlt: meghibásodott a hálózati kapcsolat, a fájlt tároló lemez vagy a számítógépen telepített tárolóeszköz-illesztőprogram; vagy hiányzik a lemez. A hiba miatt a Windows bezárta a(z) mpv programot.Na mindegy annyira nem lényeges, de valamiért nem akar menni ezen a gépen.
-
Atomantiii
addikt
válasz
szaboi6512 #10303 üzenetére
Nem indul el az sem, feljön, hogy válasszam ki a tanúsítványt, de hiába választom ki ugyanúgy feljön megint, hogy válasszam ki.
-
Atomantiii
addikt
válasz
szaboi6512 #10301 üzenetére
Most újra kicsomagoltam az eredeti kódot, azzal már az mpv-t írja alapértelmezettnek, ha simán pythonnal futtatom, de hiába választok streamet az nem indul el, de hibát sem ír, aztán majd újra felhozza, hogy válasszam ki, melyiket akarom nézni.
Ha meg behívom visual studio code-ban python kódként akkor meg a vlc-t veszi alapértelmezett lejátszónak.
-
Atomantiii
addikt
válasz
szaboi6512 #10299 üzenetére
Csak a vlc-vel meg többször megáll, már ha egyáltalán elindul és nem omlik össze.
-
Atomantiii
addikt
válasz
szaboi6512 #10297 üzenetére
Igen, nálam is így van egy mappába kicsomagolva az egész. Ugyanúgy van minden, mint nálad. A vlc meg hol elindul, hol nem meg állandóan certificate-eket akar elfogadtatni.
video.player.txt-ben pedig ez:
{
"videoplayer": "mpv"
} -
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #10295 üzenetére
Ha átírom a kódban az mpv player elérési útvonalát (ahol tényleg van) akkor is a vlc-t akarja használni.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Hege1234 #10218 üzenetére
Próbálgatnám céges pc-n, de nekem mindig a vlc-t akarja megnyitni (ami persze összeomlik). Van egy video_player.txt fájl amiben az mpv van megadva, ezért nem értem miért akarja a vlc-t használni, vagy mit kéne tennem, hogy az mpv-t próbálja használni?
Közben most látom ezt írja, hogy:
Hiba: MPV player nem található. VLC player használataVagy rossz helyen van az mpv player vagy telepíteni kellene?
-
Atomantiii
addikt
válasz
Hege1234 #10280 üzenetére
Igen úgy már elindul, bár nem teljesen jó.
[download] Destination: Downloads\Temp\Downloads\befejezett\DRM nélküli vod\youtube\M1 - F1 Boxutca (2000).f606.mp4
[download] 70.1% of ~ 37.24MiB at 23.84MiB/s ETA 00:00 (frag 87/123)[download] Got error: HTTP Error 401: Unauthorized. Retrying fragment 102 (1/10)...
[download] 72.5% of ~ 36.27MiB at 23.84MiB/s ETA 00:00 (frag 90/123)[download] Got error: HTTP Error 401: Unauthorized. Retrying fragment 103 (1/10)...
[download] 73.2% of ~ 35.94MiB at 23.84MiB/s ETA 00:00 (frag 91/123)[download] Got error: HTTP Error 401: Unauthorized. Retrying fragment 104 (1/10)...
... stb
[download] Got error: HTTP Error 401: Unauthorized. Retrying fragment 119 (9/10)...
[download] Got error: HTTP Error 401: Unauthorized. Retrying fragment 118 (10/10)...
[download] Got error: HTTP Error 401: Unauthorized. Retrying fragment 119 (10/10)...
ERROR: Unable to download video: [Errno 2] No such file or directory: 'Downloads\\Temp\\Downloads\\befejezett\\DRM nélküli vod\\youtube\\M1 - F1 Boxutca (2000).f606.mp4.part-Frag85'
[INFO] minden kész. -
Atomantiii
addikt
Youtube-ról szeretnék letölteni, de ezt írja ki hibának, mi lehet a rossz?
link: https://www.youtube.com/watch?v=bsAulx_F1UY
M1 - F1 Boxutca (2000)
Exception in Tkinter callback
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\user\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\tkinter\__init__.py", line 1885, in __call__
return self.func(*args)
File "D:\DRM-decrypt v2.7.6\start_DRM_decrypt.py", line 75054, in youtube_vod_01
drmParams = get_json['streamingData']['drmParams']
KeyError: 'drmParams' -
Atomantiii
addikt
Tudom nem videó, de azért megkérdezem volt régen olyan program, hogy hangtár letöltő. Létezik még olyan? Sportrádióról szeretnék visszahallhagatni egy műsort, de hiába megyek a médiaklikkre a keresőben megtalálja, de nem játssza le.
-
Atomantiii
addikt
-
Atomantiii
addikt
válasz
Hege1234 #10078 üzenetére
Közben futtattam a requests-et, most ilyen hibára fut:
File "d:\Downloads\mediaklikk_elo_v1.1\mediaklikk_elo_v1.1.py", line 59, in <module>
subprocess.run([vlc_player, '--meta-title', sel_ch_name, m3u8_link])
File "C:\Program Files\Python\Lib\subprocess.py", line 548, in run
with Popen(*popenargs, **kwargs) as process:
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
File "C:\Program Files\Python\Lib\subprocess.py", line 1026, in __init__
self._execute_child(args, executable, preexec_fn, close_fds,
File "C:\Program Files\Python\Lib\subprocess.py", line 1538, in _execute_child
hp, ht, pid, tid = _winapi.CreateProcess(executable, args,
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
FileNotFoundError: [WinError 2] A rendszer nem találja a megadott fájlt -
Atomantiii
addikt
Újratelepítettem a pc-t és próbálom indítani a mediaklikk_elo_v1.1.py fájlt de hibaüzenetként ezt kapom:
Error while finding module specification for 'mediaklikk_elo_v1.1' (ModuleNotFoundError: No module named 'mediaklikk_elo_v1')Mi hiányozhat neki?
-
Atomantiii
addikt
válasz
internetezoo #9836 üzenetére
Tényleg, biztos variáltak megint valamit.
Szerencsére az online stream még megy enigma 2-őn.
-
Atomantiii
addikt
válasz
szaboi6512 #9808 üzenetére
Pythonban felrakod az yt-dlp-t a pip install yt-dlp-vel és utána egy sima parancssorba beírod a http... .m3u-t és le is tölti.
-
Atomantiii
addikt
Mediaklikkről lehet letölteni valahogy? Ezt szeretném leszedni.
-
Atomantiii
addikt
válasz
szaboi6512 #9760 üzenetére
Ezzel már nálam is működik.
-
Atomantiii
addikt
válasz
szaboi6512 #9760 üzenetére
Köszi, este megnézem.
-
Atomantiii
addikt
Ezt a progit meglehet valahogy javítani, hogy az új domainről is működjön a letöltés? Mert most azt írja, hogy valami nem jó. A listát azt behozza, de letölteni már nem tud.
-
Atomantiii
addikt
Naváról működik (még) a letöltés?
Próbáltam egy videót letölteni, de ezt írja ki. Valami modult hiányol.
File "d:\DRM-decrypt v2.5.8\drmfiles\python\f-log-nava.py", line 1, in <module>
import base64, requests, sys, xmltodict, json
ModuleNotFoundError: No module named 'xmltodict'Exception in Tkinter callback
File "C:\Users\enyime\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\tkinter\__init__.py", line 1885, in __call__
return self.func(*args)
File "D:\DRM-decrypt v2.5.8\start_DRM_decrypt.py", line 10940, in navand2
with open("Downloads\\manifest-mpd\\key.txt", "r") as fs:
FileNotFoundError: [Errno 2] No such file or directory: 'Downloads\\manifest-mpd\\key.txt' -
Atomantiii
addikt
válasz
Diego Milito #9727 üzenetére
Későn olvastam, de biztos ismétlik. Ha igen írj rám és felveszem.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Demongsm76 #8766 üzenetére
Sikerült naváról letölteni? Illetve ez azt jelenti, hogy onnan elvileg bármit lelehet tölteni?
-
Atomantiii
addikt
Eddig nagy megelégedéssel használtam az m3 letöltőt, de ma indítva csak ennyit ír ki, hogy data error és nem tudok bemásolni linket, hogy letöltse. Mi ilyenkor a teendő?
-
Atomantiii
addikt
M3.hu-ról lehetséges letölteni valahogy?
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #3821 üzenetére
Közben mégiscsak sikerült.
-
Atomantiii
addikt
Ezt a videót mivel lehetne leszedni? Chrome alatt eddig le tudtam szedni régebben de most már nem akarja egyik bővítmény sem leszedni.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Atomantiii #2210 üzenetére
Már tárgytalan, sikerült leszedni chrome-os bővítménnyel.
-
Atomantiii
addikt
Mediaklikkről le lehet tölteni valahogy?
http://www.mediaklikk.hu/video/sport7fo-hetrol-hetre-sport-21/
-
Atomantiii
addikt
válasz
ultrabrutal #1285 üzenetére
Az érdekelne engem is, még a portable változat se akar működni, mivel kiírja, hogy adobe flash player-t telepítsem fel. Pedig fel van telepítve, de átirányít a telepítési linkhez, de hiába rakom fel következő indításnál ugyanez a helyzet.
A crack-es verzió meg pár napig működött csak.
-
Atomantiii
addikt
F1.com-ról hogyan lehetne videót leszedni?
Pl ezt?
http://www.formula1.com/content/fom-website/en/video/2015/8/Lap_record_at_Spa-Francorchamps.htmlVagy ezeket
http://www.formula1.com/content/fom-website/en/video.html -
Atomantiii
addikt
Ez a jaksta program hogy működik? Régebbi kossuth rádiós műsorokat szednék le, nincs is korlátozva de nem bírtam rájönni, hogy is működik a dolog.
-
Atomantiii
addikt
Stream transporttal szedtek le videót a naváról? Ha igen melyik verzióval? Mert én hiába raktam fel, kiírta, hogy kell neki az adobe flash player, elkezdi felrakni, de a letöltést már nem kezdi el és ott elakad az egész.
De ezért meg nem kezdi el lejátszani az adott videót, mivel hiányzik neki a bővítmény elvileg. Mit lehetne vele kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!