- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
Hege1234 #11056 üzenetére
Kipróbáltam, így már nézhető mindkét formátum. Hangja viszont nem volt egyiknek sem, hamar rájöttem, hogy az a kodek is "megújult". De beírtam a jobb oldali ablakba azt, hogy
-S acodec:aac, és mindjárt jó lett
Szerk: utána kipróbáltam, hogy a megjelölt txt fájlba írtam be ezeket, úgy nem volt rá hatással, ismét az új kodekekkel töltődött le. -
zaskar
senior tag
válasz
Hege1234 #9440 üzenetére
Szia!
Először is szeretnék köszönetet mondani a munkádért, használom már pár hónapja a sima yt letöltőt. Az utóbbi időben azonban hibákat dobált, letöltötte a videókat, de egy idő után elment a hang. Ekkor benéztem ide, letöltöttem a komplett verziót, python-al, ami már sokkal több forrásból képes rögzíteni. Láttam, hogy itt már választható a formátum (mkv vagy mp4), az előző csak mkv-ban rögzített. Nagy örömmel kezdtem újra a yt videók letöltésébe, azonban a meglepetés akkor ért, amikor az SSD-met a TV-re csatlakoztattam, ugyanis egyik formátumot se játszotta le, holott a korábbi mkv-val nem volt baja. Változott valami a kódolásban? A TV-m egy régebbi Samsung, de a legtöbb fájl-al elboldogult eddig. Köszönöm előre is. -
Aztatat
csendes tag
válasz
Hege1234 #11027 üzenetére
Gondolom azzal lesz itt gond, hogy a mappa eléresek megváltoznaka jogosultságokkal felruházás esetében. Amint kicseréltem relatív elérésre minden megjavult.
Erre gondolok: -MOZ_LOG_FILE=drmfiles\programok\firefox-log\log.txt
Amint rendszergazdaként índúl el, nem logol. Amint kicseréltem relatív teljese elérésre (-MOZ_LOG_FILE=c:\\Users\\....) minden faxa
-
Aztatat
csendes tag
válasz
Hege1234 #11024 üzenetére
Mivel a Totális Kommenderem úgy fut, hogy legyen jogköre és a "Ez a gép" teljesen alkalmatlan bármire is, így szeretném a Totális Kommenden eszköztárjából indítani, de mivel annak megvan a jogköre, így megörökli a DRM tools is, mely már nem képes valamiért normálisan indítani a firefoxot (gondolom ez valami python skill). Csak épp megoldást nem tudok rá.
Én ilyen speciális vagyok, nekem minden fordítva nem működik
-
pycur
tag
válasz
Hege1234 #11002 üzenetére
Bocsánat, azt hittem ez univerzális cucc és a világon mindenhol ezt használják. Akkor mindenki használjon sajátot, amennyire tud!
--
A spotihoz meg mindig van valami online oldal, használjátok azt, amit én is tettem ez előtt.
---
Jelentem a https://spotidownloader.com műxik, 3 random zenével próbáltam, mind tisztán szól, át is kattogtam a fájlokat, nem e csak az első 30 mp jó... de végig jók.a
-
LaMotta
aktív tag
válasz
Hege1234 #10973 üzenetére
Minden tiszteletem a munka végett!
OneTV archív-jaira is várható majd valamikor opció, az élő mellett?
(Pár hete találtam rá erre a kiváló megoldásra, amit hegesztesz, imádom..
Az elején kicsit elszórakoztam vele, nem akart nagyon működni, aztán egyszer csak elindult, azóta minden rendben!)
-
-
georgemi
lelkes újonc
-
photobox
újonc
válasz
Hege1234 #10870 üzenetére
Szia,
csináltam most én is egy tesztet, de sajnos angolul jött le megint.
Ezt teszteltem:
https://www.skyshowtime.com/watch/playback/vod/SkyShowtime:GMO_00000000199336_02_HDSDR/44b917c8-bf71-3297-850f-dfcc4e39edd6Amúgy a régióra kiírja, hogy magyar.
Illetve próbáltam vince18hu által javasolt 01-es válogatóval is, de az meg egyáltalán nem működik, nem adja ki a javaslatokat, hanem egyből kiírja, hogy fájlok átmozgatása, stb... -
internetezoo
senior tag
válasz
Hege1234 #10846 üzenetére
Facebook-oldalunkon a Nemzeti Archívum online csatornájának, az m3.hu-nak (https://nemzetiarchivum.hu/m3) a műsorajánlói láthatók. Az ajánlók alatti linkek a műsorok adásba kerülésétől számított 24 órán át élők. Ezután körülbelül egy-másfél hónap múlva az Archívum weboldalának Tévéműsorok menüpontja alatti mozgóképtárban (https://nemzetiarchivum.hu/m3/open) 3 hónapig elérhetővé válnak a műsorok. Bár ez a műsor jelenleg nem szabadon nézhető, javasoljuk, hogy kövesse az m3.hu adását, és böngéssze weboldalunk Tévéműsorok menüpontja alatti kínálatát, ahol a fentihez hasonlók mellett még sok régi jó filmet, sorozatot, tévéjátékot, szórakoztató és ismeretterjesztő műsorokat találhat. A Koppány aga testamentuma című film december 31-én és január 1,2,3-án újra megtekinthető. Jó szórakozást kívánunk!
Kis infó a helyzettel kapcsolatban.
-
boozoo
tag
válasz
Hege1234 #10831 üzenetére
Hát, amikor mindkét videosáv számát beírtam letöltésnél, akkor nagyobb lett a video fájl, mint amikor vagy az egyik, vagy a másik videosáv számát írtam be (ugyanolyan felbontás mellett). Vagyis azt gondolnám, hogy vhogy belekerül mindkettő sáv, de valamelyik "erősebb". Persze lehet, hogy nem így van...
Viszont másik kérdés is lenne: lehet tudni valahonnan, hogy az a0-0, a4-0... v1-0... milyen audio és video sávokat jelentenek? Ez szabványos? Vagy össze-vissza van?
Azért kérdezem, mert így nehéz letölteni a nekem kellő hanggal, videoval egy évadnyi akármit, amikor (pl az a4-0) egyik résznél a sima sztereo angol hang, ugyanez a másik résznél valami narrátoros hang. Van erre esetleg valami megoldás, okosság? -
-
cocka
veterán
válasz
Hege1234 #10808 üzenetére
Gondolom az a baj, hogy a végén egy facebook kémstring van ugye?
Egy dolgot biztosan mondhatok. Az RTL+ oldala egy raklap híg f.. mivel, ha a keresőben rákeresel, hogy 777. rész, 2 találatot kapsz és egyik sem Mónika.
Ha sikerül elmászni a Mónika show-hoz és ott a 701-800 intervallumban egyesével nézed végig, láthatod, hogy arra nem voltak képesek, hogy csökkenő vagy növekvő sorrendbe rendezzék az epizódokat! (lehet, hogy a CoreELEC megcsinálja az utólagos rendezést, de a weboldalon ezt nem tudod megtenni)
Illetve részek vannak kihagyva, teljesen kaotikus, mintha az RTL-nek érdeke lenne, hogy ne találj meg minden részt.
Csak ha ez a cél, akkor miért nem lehet csak azokat megjeleníteni, amik ténylegesen is elérhetők a listában, de akkor azok legyenek egyesével számozva. Mit érdekel engem, hogy van 790. rész, ha az előző a 786., a következő meg a 792.?
Így a számozásnak csak akkor van értelme, ha valahol, valamikor a teljes kínálat elérhető (volt vagy lesz).Amúgy nem nézek Mónika show-t, mert nem érdekel. De itt nem is ez a lényeg, hanem hogy szar a webes lista!
-
istil
csendes tag
válasz
Hege1234 #10722 üzenetére
Köszönöm, ez akkor valóban le is szedte szépen. Olyan esetben is sikerült, amiből csak egy 1 perces részletet enged a böngészőben.
Ma viszont újból megpróbáltam, de sajnos valamiért nem engedi. Szerinte szalagon van a keresett adás, miközben alig 1 hetes a videó.
[ERROR] A kért műsorszám jelenleg szalagon található...
böngészőbe kell a linket megnyitni és visszatölteniHa például ez érdekelne, akkor is a 3-as pontra van szükségem? (Aznapi vágott) Vagy valamelyik másik pontra?
https://nava.hu/id/4343341/
-
pycur
tag
válasz
Hege1234 #10794 üzenetére
Igazad van, a teljes naván fél millió műsor érhető el.
De komolyan, az m3devsen listázzák a műsorokat idvel, azt le tudom töletni, most próbáltam egy gusztáv részt, műxik. De van a híres m3 letöltő is ami listázza a tartalmat, na az valóban már csak listázásra jó, de arra nagyon. -
-
Red_Bull
aktív tag
válasz
Hege1234 #10774 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, megy mindkét módon
Sehol máshol meg nem található videókról van szó, számomra fontos témában, amit persze akármikor megnézhetnék az Fb-n,csak kissé para, hogyha valamiért eltűnne onnan, akkor soha az életben nem lesz többé, szóval az a biztos ha megvannak offline -
Petyuska111
tag
válasz
Hege1234 #10547 üzenetére
Szia, a Megáról leszedtem a dolgokat, de már a Python telepítésénél elakadt a dolog. A gépen Win7 fut, így gondolom ezért. Ha leszedek egy régebbi Win7 kompatibilis Python verziót (3.8.12 az, ami talán jó lesz Win7-re), akkor utána menni fog? Illetve a többi cucc, amit futtatni kell (start_DRM_decrypt.py) kompatibilis Win7 rendszerrel? Vagy esélytelen? Sajnos ez egy régi gép, nem lehet rá újabb oprendszert tenni... Filmio oldalhoz kellene...
-
patroly61
tag
válasz
Hege1234 #10768 üzenetére
Köszi, lejátszóba meg tudom oldani a késést (powerdvd) tudja csak akkor van baj ha a videó előrehaladtával változik a csúszás mértéke. Az operett gála tegnap volt a tévében és a végén kiírták, hogy visszanézhető a médiaklikken onnan van a link. A verzió gondolom a legújabb ma szedtem le ez volt az első videó amit letöltöttem ezúton is köszi a munkádat jó kis progi.
-
patroly61
tag
válasz
Hege1234 #10766 üzenetére
A linket én illesztettem be. Először az M3 MTVA 05 menüből próbáltam ott el sem indult utána drm nélküli vod 06 onnan töltöttem 1080 mkv utána 01-ben 720 mp4. Erre a csúszásra nincs valami szoftveres megoldás némelyik videómagnókban és a tv kártyákban volt szinkronizáló funkció.
-
PeetR1977
újonc
válasz
Hege1234 #10740 üzenetére
https://www.disneyplus.com/hu-hu/play/c3883166-7a8e-4a55-96be-ebc8fc25161a
Ezt próbáltam, de most néztem, hogy a "Pazu" féle letöltő is csak 10 %-ig megy, utána hibával leáll. Esetleg az okozhat ilyet (bár gondolom nincs köze hozzá) , hogy jelenleg felmondás alatt van az előfizu? Dec. 12.-ig még aktív.
Az általad küldött linkkel is ugyanaz.. bejön az általad küldött kép, "kiválasztottak letöltése" gombra klikkleve böngészőben elindítja a filmet,megy amíg be nem zárom, azután csak villog a kurzor.. semmi hibaüzi..
-
Danecay
addikt
válasz
Hege1234 #10735 üzenetére
CTRL+C -> CTRL+V ugyanabból a jelszókezelő programból amivel a webes felületen bejelentkeztem. Az asszonyé a hozzáférés ls az óta őt is megkérdeztem arról, hogy biztos, hogy ez e az, es a szeme láttára másoltam ki és illesztettem be, meg vagy 3x tőröltem az rtl_plusz_login.txt fájlt, hogy újra rákérdezzen a progi, és legalább 2x írtam át a txt-ben is.
Viszont közben rájöttem, hogy sajnos a google bejelentkezést nem lehet kiváltani az email cím / jelszóval a webes felületen sem, mert hiába adom meg a google-s email címet és jelszót, azt nem ugyanúgy kezeli, így valahogy email címmel kellene átregisztrálni, vagy valami ilyesmi. Viszont mivel már a Yettel TV-s promó kód, a gmail-es hozzáféréshez lett regisztrálva, így azt már nem lehet újra, más módú regisztrációra felhasználni.
-
rrrolanddd
csendes tag
válasz
Hege1234 #10729 üzenetére
Értem, köszi a választ. Bocs a kezdő kérdésért, de nem tudom, mi az epg és a vod. vod=Video On Demand talán? (viszont megtaláltam a LIVE1-nél, igen)
Kicsit furcsa nekem, hogy így rakják fel, mert élőben azért ennél jóval szebb a képe.
De ez abszolút nem a program kritikája, inkább a TVGO-é (vagy csak nem értek hozzá). -
Winne
nagyúr
válasz
Hege1234 #10676 üzenetére
Én nem tudom hol tanultad ezt a varázslást, de egyrészt le a kalappal, másrészt leköteleztél, hálás vagyok. Köszönöm szépen!
Most jobban visszaolvasgatok itt, nagyon okos programnak tűnik ez, ha úgy működik, ahogy gondolom, akkor nagyon hasznos holmi lehet nekem, mert semmire sincs időm kb megnézni, utólag szoktam összevadászni dolgokat, de vannak főleg tvben futó dolgok, amiket nem találok sehol, de lehet ezzel az rtl+ról és társairól le tudom szedni.
Köszönöm szépen még 1*, pikkpakk lejött.
-
vmisi57
újonc
válasz
Hege1234 #10680 üzenetére
Értem, köszönöm. Én is így gondoltam, hogy azokat már sajnos nem tölthetem le és nem érhetem már el, max. ha a főoldalon lejátsszák.
A 2-at milyen programmal lehet letölteni? Én eddig ydl-guival töltöttem, de ezt azzal sem lehet letölteni. A csatolt képen külön látszik az audio és videó rész, nem ismerem ezt a programot, melyik ez? -
istil
csendes tag
válasz
Hege1234 #10664 üzenetére
Lehet hogy időközben lekerült FB-ról az a bizonyos story, már nekem se nyílik meg. De ezúttal leteszteltem egy friss story-val, és mégse akarja az igazat.
Ez az a bizonyos példa, ami perpill tutira egy élő link:https://www.facebook.com/stories/172267914266970/UzpfSVNDOjQ4MzgwMjI5NjY0MjMyOTA=/?view_single=1
-
rti17
csendes tag
-
georgemi
lelkes újonc
válasz
Hege1234 #10638 üzenetére
Hálásan köszönöm szépen ezt a kis progit! Egyszerűen el vagyok ájulva, hogy ilyen és hozzád hasnoló emberből, miért nincs több. Le vagyok nyűgözve a tudásod előtt, mindg is tetszett a python, de most nagyon tetszik. De a büdös életbe nem fogom tudni megtanulni
. Legyen szép estéd, és sok jót kívánok neked!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged