- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, hogy van olyan szoftver, ami be tudja csapni szemet, és a "jobb minőség" látszatát kelti...
De a semmiből nem lehet valamit csinálni. Ha nincs ott képtartalom, akkor ha sokkal több részre osztjuk azt a keveset, akkor sem lesz több/jobb, max kicsit más. Önmagában a felbontás növelése NEM oldja meg a minőségi problémát, ahhoz más is kell a szoftverben. Szoktak régi, alacsony felbontású filmeknél valós minőségi javulást elérni, dollárezrekből, tízezrekből. A mi szokásos progijaink erre szerintem nem alkalmasak.
#10702Sz.Vicky
"Azért szeretném feljavíttatni a minőségét, hogy jobb legyen...."
Én ezt értem, de szerintem ez hiú ábránd. Arról nem is beszélve, hogy a tévé az alacsony felbontású anyagot is felskálázza a saját felbontására, akár full hd, akár 4k. Úgyhogy ugyanazt látod majd, mintha át lenne konvertálva magasabb felbontásra. Tartom, hogy nem lesz jobb a minőséged, csak több helyet foglal. Sok progival lehet magasabb felbontásra konvertálni, én is megcsinálom neked ha gondolod (és nem sürgős), de tapasztalatom szerint ez totál értelmetlen. De ahogy gondolod... Végülis a placebo működhet.
-
Sz.Vicky
tag
Viszont az én kérdésem/kérésem továbbra is aktuális, ha valaki - akinek megvannak a technikai adottságai hozzá - lenne olyan jófej és segítene nekem...
Ez az alkalmazás sajnos még csak el sem indul a gépemen, annyira nem felel meg a gépem a minimális hardverkövetelményeknek sem, amik a program futásához szükségesek... -
-
Hege1234
addikt
nem, de nem is lesz cél
mivel a "kereső" menü elszeparáltan tölt le
mindent külön elrendez és nem csak beömleszt videókat, audiokat egy mappábaa kereső menün belűl viszont nem töltheti le ugyan azt a tartalmat 2x
mert id check van és olyankor átugorjaplusz ezek is külön lesznek mappázva, ha talál a címben ilyen szó egyikét
hirdetés
ajánló
reklám
akinek nem kell az egy helyről tudja törölni ezeket a kb. felesleges videókat.. -
cocka
veterán
Hát ha mondjuk olyan csatornáról akarsz "letölteni", ami eleve el sem érhető webes felületen. Akkor bukta. De megnyugtatlak olyan műsorok is vannak, amiket a webes felület tartalomszolgáltatói hazugságokra hivatkozva nem enged lejátszani, kizárólag a VTV boxon.
Szóval nagyon nem mindegy, hogy melyik műsort és melyik felületen nézed.
-
Hege1234
addikt
ez a link: https://www.rtlmost.hu/baratok-kozt-p_7360/baratok-kozt-1492-resz-c_13036014
rtl+ prémium-os tartalom szóval az RTL+ Active-os csomagoddal se böngészőben se a letöltőben nem fogod tudni elérni
az extra ami írtál pedig itt található:
Csak sorozatokhoz!beadod valamelyik részt és letölti a következőt is folyamatosan
-
pycur
tag
Miért kattintasz rá hogy újra töltse le azokat a részeket, amikről már tudod hogy megvannak? Ha az egész m3at archiválod akkor meg nem mindegy? Mindent letörölsz,mindent letöltesz újra és meg vagy oldva. Had csinálja egész héten.
Én nem csinálom ezt, csak a kabarésabbakat töltöm le, mókatár, rögtön, gyuszi ül a fülben, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest