Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
válasz
Aureal
üzenetére
működik közvetlenül:
yt-dlp -f - "https://mediaklikk.hu/video/2025/10/23/mupart-2024-judith-hill-baby-im-hollywood"
[MediaKlikk] Extracting URL: https://mediaklikk.hu/video/2025/10/23/mupart-2024-judith-hill-baby-im-hollywood
[MediaKlikk] mupart-2024-judith-hill-baby-im-hollywood: Downloading webpage
[MediaKlikk] 8923728: Downloading webpage
[MediaKlikk] 8923728: Downloading m3u8 information
[info] Available formats for 8923728:
ID EXT RESOLUTION │ TBR PROTO │ VCODEC ACODEC
───────────────────────────────────────────────────
400 mp4 unknown │ 400k m3u8 │ unknown unknown
700 mp4 unknown │ 700k m3u8 │ unknown unknown
1100 mp4 unknown │ 1100k m3u8 │ unknown unknown
1500 mp4 unknown │ 1500k m3u8 │ unknown unknown
1800 mp4 unknown │ 1800k m3u8 │ unknown unknown
3700 mp4 unknown │ 3700k m3u8 │ unknown unknown
Enter format selector (Press ENTER for default, or Ctrl+C to quit): 1100
[info] 8923728: Downloading 1 format(s): 1100
[hlsnative] Downloading m3u8 manifest
[hlsnative] Total fragments: 563
[download] Destination: MÜPART 2024, Judith Hill: Baby, I’m Hollywood! [8923728].mp4
[download] 1.1% of ~ 1.47GiB at 5.05MiB/s ETA 05:01 (frag 7/563)csak nem ártana hozzászokni, hogy akár naponta is változtatgat a youtube
amit elég gyorsan szokott lereagálni a yt-dlp csapata
a nightly frissítések ajánlottak hozzáaz
-fután még egy-és akkor a yt-dlp választója jön be egyből
(itt annyiból problémásabb, hogy bitrátában adja meg a médiaklikk a cuccokat és nem felbontásban mint általában a többi oldal) -
dhn
csendes tag
válasz
Aureal
üzenetére
Rengeteg dolog ki van belőle szedve, pl. Telemetry, UAC, OneDrive, Cortana, Defender, Win frissítések. Ghost Toolbox integrálva van benne, ezzel sok érdekes dolgot lehet csinálni, a fentiekből néhányat akár vissza is lehet kapcsolni. Kisebb helyet foglal, kevesebb erőforrást használ, nem kerreg állandóan, nem kérdez, csak teszi a dolgát.
De lehet, hogy nem is a Compact van nekem, hanem a legkisebb, a Superlite, abban régen még azt is a Toolboxban kellett beállítani, hogy nyomtatót fel lehessen telepíteni, ez ma már azt hiszem nem így van. Külön van Defenderes változata is, ha valakinek az kell.
Ha csak játékra kell, arra talán alap felhasználóknak is jó lehet, de igazából azért haladóknak ajánlott, akik szeretik a függetlenséget és nem paranoiások. -
cigam
titán
válasz
Aureal
üzenetére
Most linkeljem be újra a ytb-dlp Manuelt?
--embed-chapters Add chapter markers to the video file (Alias: --add-chapters)--embed-info-json Embed the infojson as an attachment to mkv/mka video files--embed-metadata Embed metadata to the video file. Also embeds chapters/infojson if present unless --no-embed-chapters/--no-embed-info-json are used (Alias: --add-metadata) -
cigam
titán
válasz
Aureal
üzenetére
A DVD és a Bluray
Nem kell lemezre írni ahhoz, hogy működjön.
Az mkv-ben is van egy kezdetleges megoldás, de elég fapados, és nem minden lejátszó kezeli. (Persze 1 millió forintot sem láttam még egyben, szóval tévedhetek is.)
Talán a legegyszerűbb egy HTML menüt készíteni:<video id="myVideo" width="640" controls><source src="video.mp4" type="video/mp4"></video><button onclick="document.getElementById('myVideo').currentTime = 60">Ugrás az 1. fejezethez</button><button onclick="document.getElementById('myVideo').currentTime = 120">Ugrás a 2. fejezethez</button>Ezzel is átmehetnénk egy másik topikba, pl. Videószerkesztés
-
válasz
Aureal
üzenetére
"marhára nem az eredeti streamet kapod, ami a feltöltő eredeti anyagában van"
Úgy látszik nem jött át, mi az eredeti célom. Tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy a youtube-on a bármilyen, a leggagyibb minőségű hangzóanyag is fent lehet, és semmi köze a sztrímelt anyagnak az eredeti zenei anyaghoz. És nem is érdekel, hogy a feltöltő eredeti anyagában mi van, nem is volt erre irányuló törekvésem. Én azt akartam elérni, hogy a már youtube-on lévő, onnan sztrímelhető hang legyen az elérhető legjobb, akkor is, ha eleve szar.
Bármilyen rossz minőség, legalább az MP3 csonkolásával ne romoljon, ha nem muszáj. És meg is lett a megoldás, Hege segített, hogyan kell átírni a progit, hogy ne mp3, hanem a sokkal korszerűbb Opus vagy az általad is ajánlott M4A/AAC legyen a letöltött anyag. Tök egyszerű és semmibe nem kerül. A célom elértem, sőt, még bónuszként helyet is spórolok az MP3 száműzésével, mert az Opus is, meg az M4A/AAC is jóval kevesebb helyet foglal. Ennyi a történet, happy end! 
-
válasz
Aureal
üzenetére
"44.1kHz vs. 48?.... Volt különbség, mert..."
Az előző posztomban írtak vonatkoznak a 44.1 vs. 48khz valós kihallására is!
Sőt, sokkal inkább, mert a különbség jóval kisebb, mint MP3 vs. FLAC között. Sajnos amiről objektív teszt nélkül azt hisszük, hogy megy, az objektív teszten gyakran nem igazolódik be. Itt jön képbe a placebo, és itt fontos az, amit írtál, hogy: "Volt különbség, mert..." Az agyaddal tudod, hogy mi a különbség 44 és 48 kHz között, ez nagy mértékben befolyásolhat abban, hogy "hallod"-e. De ez sok esetben csak pszichés érzet, nem pedig valós hallás.
Vannak egyébként kiváló formátumok közötti tesztek, vaktesztek. Akik valóban kíváncsiak a valós hallásukra, és nem az önáltatás a céljuk, érdemes ilyeneken tesztelni magukat. -
válasz
Aureal
üzenetére
Kipróbáltam az m4a-t is. A yt-dlp batch-al töltöttem le, és az m4a beállítás MP4-ben lévő AAC formátumot szed le. Itt jön képbe Bozek örökbecsű mondata: "Az M4A megint csak egy konténer"

Különböző formátumok méretei ugyanazon szám esetén:
FLAC: 23.9 MB
MP3/320kbps: 7.04 MB
M4A/MP4/AAC: 2.84 MB
Opus: 2.14 MB -
válasz
Aureal
üzenetére
"Miért nem az M4A-t használod? Veszteséges ugyan, de korszakokkal újabb és profibb eljárást használ"
Az MP3 ellenében persze, így van, de ugyanez elmondható az opus-ra is. A flac-re meg pláne, mivel az veszteségmentes, igaz, jóval több helyet is foglal, mint pl. az opus. Az opus fele/harmada méretben az mp3-nak, mégis jobb minőség! De kipróbálom majd az m4a-t is, köszi! -
Laci1868
csendes újonc
-
internetezoo
senior tag
-
Ricsii2001
tag
Á igen, emlékszem majdnem igazgatói lett abból, hogy az iskolai gép segítségével akartam pár százalékot pumpálni a telefonomba. Infó óra volt, csináltuk a kis órai munkánkat, kéznél volt egy USB kábel, telefonom 10 százalék alatt volt, gondoltam bedugom, töltődik rá 10-15 százalék, az hazáig elég lesz. Bedugtam, aztán elmentem a mosdóba, visszajöttem, a telefonom már a tanári asztalon volt, és az igazgatóval fenyegetőzött!
-
cocka
veterán
Olyat szerintem a youtube nem tud, hogy csak beágyazott oldalon lehessen elérni.
Ilyet a vimeo tud. Valahogy titkosítja a videó lejátszhatóságát úgy, hogy csak egy bizonyos oldalon lehessen lejátszani és még ha ki is nyered a forráslinket, hogy a sima vimeo-n betölthesd, nem engedi lejátszani.
De szerencsére megoldható ez a kis probléma, pl. ezzel:
Érdekes, hogy ezek meg csak Chrome alá érhetők el.
-
szaboi6512
őstag
-
törölt tag
A háttérkép a mai napig megy. Itt megtalálod Hétfőnként van új adás. Bár egy YT csatorna, vagy hasonló, nem lenne rossz... talán idővel ebből is lesz...
"A Mediaklikk.hu mintájára igazán csinálhatnának pár napig visszanézhető online műsortárat, "
Van online műsortár is youtube csatorna, vagy saját, honlapjukon... Viszont médiaklikken sem nézhető vissza minden műsor, ha megnézed. Ennek gondolom jogi akadályai lehetnek.Amúgy ha jól tudom már az alap csomag része, a csatorna, nem kell hozzá bővebb csomagra sem előfizetni, sőt online is nézhető 1 órás késleltetéssel kb.
-
cocka
veterán
meg ott az m3.hu, ha vki nagyon retrózni akar),
Ja hogyne. Egy jó korlátozott műsorkínálattal. De ha konkrét műsor érdekel a múltból, akkor a naván viszont rá tudok keresni.
odaülhet bárki az olvasótérben géphez és kb. senki se foglalkozik vele ha egész nap ott ül is.
Nem kéne egész nap ott ülni, ha letölthetnéd és hazavihetnéd a letöltött cuccokat pendrive-on.
sokkal több tartalom elérhető rajta ma, mint korábban.
Kihagytad, hogy korlátozott tartalom. Ja töltik fel az aktuális időponthoz képest 2 hónappal ezelőtti médiaklikkről lekerült adásokat. Persze, hogy gyűlik. Aztán a 720p-s anyag le van butítva 576p-re vagy még gagyibbra. Tipikus állami trágya. Vállalják, hogy óriási videoarchívumot tartanak fenn, de tárhely az meg nincs vagy kevés, különben nem kéne szándékosan butítgatni a minőséget.
-
Bozek
nagyúr
17636 vs. 1376, hoppácska. És ami OFF, azt OFF-ba is teszem, nem mint te.
"pedig pont te jöttél azzal hogy mi az hogy nem letöltési linket adok meg"
Mivel ez az a topic, hogy a linkről hogyan lehet letölteni, nem pedig az, hogy hol van fenn ez vagy az."ha van normális tárhely ahol megtalálni valamit"
Írtunk ilyent is, de az se tetszett. -
Bozek
nagyúr
Ennek nem tudom, hogy mi köze van ahhoz, hogy meddig dolgozol. Én PC-n nézek TV-t, DVBViewer-t beállítom felvételre és ha nem vagyok otthon, akkor WoL-al bekapcsolom a gépet a telefonomról. Nem olyan nagy ördöngősség ez.
Ott volt a második részben, hogy akkor kérj meg valakit. Ha a TV-szolgáltató olyan, akkor simán másolható a felvétel. Leginkább Digi, Tarr, MindigTV, de ez utóbbi 1440x1080-ban ad.
Ahogy arra is megkérhetsz valakit, hogy töltse le neked NC-ről azt a 3 évadot. Nem hiszem, hogy nincs senki az ismerettségi körödben, aki ezt meg tudná tenni.
-
-
cocka
veterán
Ugye az megvan, hogy egyrészt már egy ideje szét lett offolva a topic, másrészt meg ez nem kívánságműsor topic.
Ez a topic arról szólna elvileg, hogy ide kész webes linkekkel érkeznek az emberek, hogy megtudják onnan hogy kell letölteni. Nem arról szól, hogy szedd már le nekem ezt vagy amazt. Úgy, hogy még a cím alapján is én nyomozzam, hogy hol lelhető fel, másik kérdés, hogyan tölthető le.
-
cocka
veterán
Az, hogy az azután feltöltött videók már beleszámítanak az összesen ugye alapból 15 gigás drive tárhelybe. Ez pedig ugyebár azért szívás, mert így lényegében megszűnik a jó minőségűre konvertált videók korlátlan tárhelye. A régiek maradhatnak, azok nem fognak beleszámítani a drive tárhelybe.
Csak arról felejtettek el tájékoztatni, hogy már vagy 4 hónapja a jó minőségben feltöltötteket is durván lebutítják. Most az eredeti méret kb. 12%-ára. Eddig csak a videólejátszóba butították a minőséget, de a jó minőségbe konvertáltakat is az eredeti méretnek megfelelően lehetett letölteni.
-
nfsu17
veterán
tehát ha a chunklistet teszed be a ytdlg-be, akkor a 720p-t szedi le?
a playlistből, amit itt adtál, kivettem a 480p-s chunklistet, azt betéve ytdlg-be, leszedte a 480p-t.
683MByoutube-dl -o video.mp4 "https://stream7.nava.hu/m3_vod/_definst_/amlst:M3-87140999919999859/chunklist_w595121309_b1272430_pd4459000.m3u8?type=m3u8&sessid=TkO1bhYUjihPSfi6O45f7Qri9AS39YesPcO4aOywbvf5FxOthV8lXzCLPvFuwqRd&lb=jrNY6gn50VFD1dMRtj1AGTApCH5K29q11W0QnDvpopULz0ZYTH7Fo7M%2FdXrKfyMPxt8XYMcti7Fg%0D%0AfamqTXmorw%3D%3D%0D%0A" -
Smithy
csendes tag
úgy nézem ez valójában youtube-dl hibaüzenet.
tedd a .bat fájl mellé közvetlenül a youtube-dl és ffmpeg fájlokat hátha akor megtalálja:
ffmpeg.exe, ffplay.exe, ffprobe.exe, youtube-dl.exeill. ajánlom figyelmedbe a Tévé Maci féle m3 letöltő alkalmazást, ha visszakeresel a topikban megtalálod.
-
cocka
veterán
Őszintén... fogalmam sincs a google mi a szart csinál a videókkal, azt értem, hogy butítja, de régebben a letöltésre nyomva, egyből az eredeti fájl jött le. Bár lehet, hogy az se azonnal, csak napokkal később.
Mindegy, június 1-től úgy is vége a korlátlan feltöltésnek. LOL Utána lehet 5-15 gigás tárhelyekkel szórakozni, amin nyilván saját anyagaim is vannak, tehát annyival is kevesebb a hely. Plusz bele fog számítani az összes ottani wordben, excelben satöbbiben létrehozott fájlhalmaz is. LOL
-
cocka
veterán
(accountot kér)
Nem kér. Rányomsz a filmre, utána meg jobb fent letöltés. De úgy látom egyelőre csak 360p-ben engedi letölteni.
Arról meg én nem tehetek, hogy hetekig tart, mire az összes minőséget elérhetővé teszik.
Vagy ami még rosszabb. Tudatosan elkezdtek spórolni a hellyel, mert pl. legutóbb egy 3.43 gigás fájlt töltöttem fel, aminek megnéztem az ottani méretét és 422 megát ír ki. LOL
-
neo81
senior tag
https://stream8.nava.hu/m3_vod/_definst_/amlst:M3-87178993240999892/playlist.m3u8?type=m3u8&sessid=nsocfA4ji4rTyIi0d7r2ALPOZO9NBab9AZ8dvJucPLa4bMkb5LmRb4FVEa4pznAe&lb=gWnPGMfhZUkuDttwIG1LP4pzs5sRJveVI0hyV85qwZT7D4KT22rvhQX8KZnTdo2srREEBH9yxEYE%0D%0ArC7KuZz6Aw%3D%3D%0D%0A -
Inhouse
őstag
Amióta vannak ezek a retro tartalmak megjelenítésére kitalált lehetőségek várom, hogy akár minden nap leadjanak egy-egy régi szilveszteri kabarét (akár a FF korszakból is), régi vígjátékokat, mondjuk a Minden lében 2 kanál, Meghökkentő mesék, stb.. sorozatokat...de azt várhatom.
-
voltak olyanok, hogy időről időre jogvédett tartalmakat áttettek szabad műsorok közé. Akkor ez mi alapján volt így?
nem tudom, milyen tartalmak voltak, még az is lehet, hogy a jogtulajdonos megengedte. de az biztos nem fog bekövetkezni, hogy az összes adó összes rögzített anyagát hirtelen letisztázzák, és mehet nyilvánosan.
-
Sz.Vicky
tag
"Időlegesen fel lehet függeszteni a törvényeket" - Mint ahogy ebben az évben ez sok helyen és sok mindenben meg is történt, vagy ahol nem függesztettek fel ideiglenesen egy-egy törvényt, jogszabályt, legalább enyhítettek rajtuk, hogy kicsit megkönnyítsék ezt a mindenki számára nagyon nehéz, kemény évet.....
-
cocka
veterán
-
cocka
veterán
Azóta ha rákeresel se találja meg semmi, de megvan az akkori elérés linkje egy emailben, hogy valakinek átküldtem... Ha rákattintok, ugyanúgy lejátsza a yt, csak a feltöltő csatornáján akárhogy keresi az ember a címe szerint is, kapufa! Itt érvényesül az internet nem felejt elv.
Nem! Itt az érvényesül, hogy a jelek szerint a feltöltő nem listázottként állította be a videót. Vagy ha eredetileg nem úgy volt, most úgy van.
-
nfsu17
veterán
Gazdája törli, vagy jogvédett, egykutya, nem lesz videó a linken. Így van, le kell menteni, ami kell. Csomó "videóm" nincs már meg, amiket kedveltem évekkel ezelőtt. Azoknak annyi. Vagy ha van időd, akkor megkeresheted újra, sok minden fent van a YT-on, csak más néven, másnál. Főleg ilyen "viral" videókra gondolok, hivatalos csatornák azért nem szoktak 113 szálon futni.
-
laciii91
csendes tag
Öt évvel ezelőtt kaptam a felülethez egyedi hozzáférést, azóta működött a letöltés gondtalanul. A titkosítás típusát pedig a streamlink naplózta.
Engem csak az lep meg, hogy idáig vártak a védelem bevezetésével, holott évekkel ezelőtt is sokan töltöttek le onnan.
Szép lassan eljutunk oda, hogy nem lesz honnan letölteni egy átlag usernek, a DRM miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Router gondok
- Call of Duty: Black Ops 7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen NAS-t vegyek?
- Battlefield 6
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem kell lemezre írni ahhoz, hogy működjön.
Sőt, sokkal inkább, mert a különbség jóval kisebb, mint MP3 vs. FLAC között. Sajnos amiről objektív teszt nélkül azt hisszük, hogy megy, az objektív teszten gyakran nem igazolódik be. Itt jön képbe a placebo, és itt fontos az, amit írtál, hogy: "Volt különbség, mert..." Az agyaddal tudod, hogy mi a különbség 44 és 48 kHz között, ez nagy mértékben befolyásolhat abban, hogy "hallod"-e. De ez sok esetben csak pszichés érzet, nem pedig valós hallás.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)