- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsii2001
tag
Á igen, emlékszem majdnem igazgatói lett abból, hogy az iskolai gép segítségével akartam pár százalékot pumpálni a telefonomba. Infó óra volt, csináltuk a kis órai munkánkat, kéznél volt egy USB kábel, telefonom 10 százalék alatt volt, gondoltam bedugom, töltődik rá 10-15 százalék, az hazáig elég lesz. Bedugtam, aztán elmentem a mosdóba, visszajöttem, a telefonom már a tanári asztalon volt, és az igazgatóval fenyegetőzött!
-
cocka
veterán
Olyat szerintem a youtube nem tud, hogy csak beágyazott oldalon lehessen elérni.
Ilyet a vimeo tud. Valahogy titkosítja a videó lejátszhatóságát úgy, hogy csak egy bizonyos oldalon lehessen lejátszani és még ha ki is nyered a forráslinket, hogy a sima vimeo-n betölthesd, nem engedi lejátszani.
De szerencsére megoldható ez a kis probléma, pl. ezzel:
Érdekes, hogy ezek meg csak Chrome alá érhetők el.
-
szaboi6512
őstag
-
törölt tag
A háttérkép a mai napig megy. Itt megtalálod Hétfőnként van új adás. Bár egy YT csatorna, vagy hasonló, nem lenne rossz... talán idővel ebből is lesz...
"A Mediaklikk.hu mintájára igazán csinálhatnának pár napig visszanézhető online műsortárat, "
Van online műsortár is youtube csatorna, vagy saját, honlapjukon... Viszont médiaklikken sem nézhető vissza minden műsor, ha megnézed. Ennek gondolom jogi akadályai lehetnek.Amúgy ha jól tudom már az alap csomag része, a csatorna, nem kell hozzá bővebb csomagra sem előfizetni, sőt online is nézhető 1 órás késleltetéssel kb.
-
cocka
veterán
meg ott az m3.hu, ha vki nagyon retrózni akar),
Ja hogyne. Egy jó korlátozott műsorkínálattal. De ha konkrét műsor érdekel a múltból, akkor a naván viszont rá tudok keresni.
odaülhet bárki az olvasótérben géphez és kb. senki se foglalkozik vele ha egész nap ott ül is.
Nem kéne egész nap ott ülni, ha letölthetnéd és hazavihetnéd a letöltött cuccokat pendrive-on.
sokkal több tartalom elérhető rajta ma, mint korábban.
Kihagytad, hogy korlátozott tartalom. Ja töltik fel az aktuális időponthoz képest 2 hónappal ezelőtti médiaklikkről lekerült adásokat. Persze, hogy gyűlik. Aztán a 720p-s anyag le van butítva 576p-re vagy még gagyibbra. Tipikus állami trágya. Vállalják, hogy óriási videoarchívumot tartanak fenn, de tárhely az meg nincs vagy kevés, különben nem kéne szándékosan butítgatni a minőséget.
-
Bozek
nagyúr
17636 vs. 1376, hoppácska. És ami OFF, azt OFF-ba is teszem, nem mint te.
"pedig pont te jöttél azzal hogy mi az hogy nem letöltési linket adok meg"
Mivel ez az a topic, hogy a linkről hogyan lehet letölteni, nem pedig az, hogy hol van fenn ez vagy az."ha van normális tárhely ahol megtalálni valamit"
Írtunk ilyent is, de az se tetszett. -
Bozek
nagyúr
Ennek nem tudom, hogy mi köze van ahhoz, hogy meddig dolgozol. Én PC-n nézek TV-t, DVBViewer-t beállítom felvételre és ha nem vagyok otthon, akkor WoL-al bekapcsolom a gépet a telefonomról. Nem olyan nagy ördöngősség ez.
Ott volt a második részben, hogy akkor kérj meg valakit. Ha a TV-szolgáltató olyan, akkor simán másolható a felvétel. Leginkább Digi, Tarr, MindigTV, de ez utóbbi 1440x1080-ban ad.
Ahogy arra is megkérhetsz valakit, hogy töltse le neked NC-ről azt a 3 évadot. Nem hiszem, hogy nincs senki az ismerettségi körödben, aki ezt meg tudná tenni.
-
-
cocka
veterán
Ugye az megvan, hogy egyrészt már egy ideje szét lett offolva a topic, másrészt meg ez nem kívánságműsor topic.
Ez a topic arról szólna elvileg, hogy ide kész webes linkekkel érkeznek az emberek, hogy megtudják onnan hogy kell letölteni. Nem arról szól, hogy szedd már le nekem ezt vagy amazt. Úgy, hogy még a cím alapján is én nyomozzam, hogy hol lelhető fel, másik kérdés, hogyan tölthető le.
-
cocka
veterán
Az, hogy az azután feltöltött videók már beleszámítanak az összesen ugye alapból 15 gigás drive tárhelybe. Ez pedig ugyebár azért szívás, mert így lényegében megszűnik a jó minőségűre konvertált videók korlátlan tárhelye. A régiek maradhatnak, azok nem fognak beleszámítani a drive tárhelybe.
Csak arról felejtettek el tájékoztatni, hogy már vagy 4 hónapja a jó minőségben feltöltötteket is durván lebutítják. Most az eredeti méret kb. 12%-ára. Eddig csak a videólejátszóba butították a minőséget, de a jó minőségbe konvertáltakat is az eredeti méretnek megfelelően lehetett letölteni.
-
nfsu17
veterán
tehát ha a chunklistet teszed be a ytdlg-be, akkor a 720p-t szedi le?
a playlistből, amit itt adtál, kivettem a 480p-s chunklistet, azt betéve ytdlg-be, leszedte a 480p-t.
683MByoutube-dl -o video.mp4 "https://stream7.nava.hu/m3_vod/_definst_/amlst:M3-87140999919999859/chunklist_w595121309_b1272430_pd4459000.m3u8?type=m3u8&sessid=TkO1bhYUjihPSfi6O45f7Qri9AS39YesPcO4aOywbvf5FxOthV8lXzCLPvFuwqRd&lb=jrNY6gn50VFD1dMRtj1AGTApCH5K29q11W0QnDvpopULz0ZYTH7Fo7M%2FdXrKfyMPxt8XYMcti7Fg%0D%0AfamqTXmorw%3D%3D%0D%0A"
-
Smithy
csendes tag
úgy nézem ez valójában youtube-dl hibaüzenet.
tedd a .bat fájl mellé közvetlenül a youtube-dl és ffmpeg fájlokat hátha akor megtalálja:
ffmpeg.exe, ffplay.exe, ffprobe.exe, youtube-dl.exeill. ajánlom figyelmedbe a Tévé Maci féle m3 letöltő alkalmazást, ha visszakeresel a topikban megtalálod.
-
cocka
veterán
Őszintén... fogalmam sincs a google mi a szart csinál a videókkal, azt értem, hogy butítja, de régebben a letöltésre nyomva, egyből az eredeti fájl jött le. Bár lehet, hogy az se azonnal, csak napokkal később.
Mindegy, június 1-től úgy is vége a korlátlan feltöltésnek. LOL Utána lehet 5-15 gigás tárhelyekkel szórakozni, amin nyilván saját anyagaim is vannak, tehát annyival is kevesebb a hely. Plusz bele fog számítani az összes ottani wordben, excelben satöbbiben létrehozott fájlhalmaz is. LOL
-
cocka
veterán
(accountot kér)
Nem kér. Rányomsz a filmre, utána meg jobb fent letöltés. De úgy látom egyelőre csak 360p-ben engedi letölteni.
Arról meg én nem tehetek, hogy hetekig tart, mire az összes minőséget elérhetővé teszik.
Vagy ami még rosszabb. Tudatosan elkezdtek spórolni a hellyel, mert pl. legutóbb egy 3.43 gigás fájlt töltöttem fel, aminek megnéztem az ottani méretét és 422 megát ír ki. LOL
-
neo81
senior tag
https://stream8.nava.hu/m3_vod/_definst_/amlst:M3-87178993240999892/playlist.m3u8?type=m3u8&sessid=nsocfA4ji4rTyIi0d7r2ALPOZO9NBab9AZ8dvJucPLa4bMkb5LmRb4FVEa4pznAe&lb=gWnPGMfhZUkuDttwIG1LP4pzs5sRJveVI0hyV85qwZT7D4KT22rvhQX8KZnTdo2srREEBH9yxEYE%0D%0ArC7KuZz6Aw%3D%3D%0D%0A
-
Inhouse
őstag
Amióta vannak ezek a retro tartalmak megjelenítésére kitalált lehetőségek várom, hogy akár minden nap leadjanak egy-egy régi szilveszteri kabarét (akár a FF korszakból is), régi vígjátékokat, mondjuk a Minden lében 2 kanál, Meghökkentő mesék, stb.. sorozatokat...de azt várhatom.
-
voltak olyanok, hogy időről időre jogvédett tartalmakat áttettek szabad műsorok közé. Akkor ez mi alapján volt így?
nem tudom, milyen tartalmak voltak, még az is lehet, hogy a jogtulajdonos megengedte. de az biztos nem fog bekövetkezni, hogy az összes adó összes rögzített anyagát hirtelen letisztázzák, és mehet nyilvánosan.
-
Sz.Vicky
tag
"Időlegesen fel lehet függeszteni a törvényeket" - Mint ahogy ebben az évben ez sok helyen és sok mindenben meg is történt, vagy ahol nem függesztettek fel ideiglenesen egy-egy törvényt, jogszabályt, legalább enyhítettek rajtuk, hogy kicsit megkönnyítsék ezt a mindenki számára nagyon nehéz, kemény évet.....
-
cocka
veterán
-
cocka
veterán
Azóta ha rákeresel se találja meg semmi, de megvan az akkori elérés linkje egy emailben, hogy valakinek átküldtem... Ha rákattintok, ugyanúgy lejátsza a yt, csak a feltöltő csatornáján akárhogy keresi az ember a címe szerint is, kapufa! Itt érvényesül az internet nem felejt elv.
Nem! Itt az érvényesül, hogy a jelek szerint a feltöltő nem listázottként állította be a videót. Vagy ha eredetileg nem úgy volt, most úgy van.
-
nfsu17
veterán
Gazdája törli, vagy jogvédett, egykutya, nem lesz videó a linken. Így van, le kell menteni, ami kell. Csomó "videóm" nincs már meg, amiket kedveltem évekkel ezelőtt. Azoknak annyi. Vagy ha van időd, akkor megkeresheted újra, sok minden fent van a YT-on, csak más néven, másnál. Főleg ilyen "viral" videókra gondolok, hivatalos csatornák azért nem szoktak 113 szálon futni.
-
laciii91
csendes tag
Öt évvel ezelőtt kaptam a felülethez egyedi hozzáférést, azóta működött a letöltés gondtalanul. A titkosítás típusát pedig a streamlink naplózta.
Engem csak az lep meg, hogy idáig vártak a védelem bevezetésével, holott évekkel ezelőtt is sokan töltöttek le onnan.
Szép lassan eljutunk oda, hogy nem lesz honnan letölteni egy átlag usernek, a DRM miatt. -
ne becsüljük le a filmszalag felbontását, még 16mm-ről is bőven lejöhet egy fhd, főleg ha megvan az eredeti negatív. nyilván a videóra készült tévéfilmeknek erre nincs esélyük.
szerintem kifejezetten jó dolog, hogy van ilyen, bár néhány dologgal komolyan foglalkozni kellene, hogy pl csomó filmnek előzetese sincs, de még a képeit se lehet nagyban megnézni.
-
busdriver_hu
csendes tag
Persze, az anyagok legtöbbje jól ismert, viszont én kifejezetten várom a kínálat bővülését, mert a felkerülő filmek minősége engem bevonzott. Én ezeknek a jó részét eddig csak gyengébb felbontásban láttam, úgyhogy egyelőre rááldozom a havi 890 forintot. (Január 1-től egyébként már 1190 lesz.) A régi alapanyagról csak annyit: A tolonc 1914-ben forgott, de nekem leesett az állam a restaurált képanyag minőségétől.
-
nfsu17
veterán
kínai boxon (CoreELEC) nézem a YT-ot. Első alkalommal, mikor beállítottam és megnéztem az első videót 1080p-ben (fullhd tv-n), alapból h264-re állította magát...nem nyűgözött le annyira a képe, az élek olyan furák voltak, mint ha anti-aliasing-gal lett volna probléma...ugyan az a videó a fullhd monitoron tökéletes minőségű volt...de mondom, akkor miért nem jó a tévén, ha a forrás ugyanaz? Akkor esett le, hogy a szgépen vp9-et tol mindig a YT...na átlőttem vp9-re a boxon és gyönyörű lett. Azóta azon van. 5-6 fokkal hűvősebb a box, mert kevésbé terheli.
Próbálgattam tesztelni ezt, hogy letöltöttem ugyanazt a videót, ilyen meg olyan kódolással, kimentettem belőle screenshotot és összenéztem, mondjuk úgy nem nagyon volt különbség. Szvsz lehet semmi képminőségbeli különbség nincs a kettő között, de ott nekem első beállításkor ez bejött, azóta is jó nekem így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest