- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Norvég nyár
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttyVin
aktív tag
-
unommar
csendes újonc
-
Hege1234
addikt
-
tibor998
újonc
Köszi a feltöltést az újabb m3 letöltő verzióról!
Egy filmes barátom ugyanezt a verziót használja, neki működik is. Nekem sajnos nem.
Miután rámegyek a letöltésre, kiírja, hogy "valami nem jó!"
Ez exe-ben ezt látom:
youtube-dl.exe -o "A:\a\M3\Zsebtévé - 69. rész (69. - 67).mp4"
Filmes barátomnál pedig ezt látom:
youtube-dl.exe -o "A:\a\M3\Zsebtévé - 69. rész (69. - 67).mp4" "https://stream10.nava.hu/rQlnPpEAPXpZePZo/_definst_/amlst:M3-87A48995110999596/playlist.m3u8?type=m3u8&sessid=XsdAcFiYbuPjLqxWaz7kbIThnBFguCNlUWR5p8odlQiDtXj6Ozm68GQ0XjfpkjkL&lb=FkPjQd%2FykqTEax8gEie1G2W9Pb6Mz0RateZnseSV0ks%2Fq9iwU13SMZsimg1SYyFuF5ORh6%2FT%2FfHf%0D%0ADJio4J0MhQ%3D%3D%0D%0A"
Itt lehet az elakadás, hogy a "https://stream10.nava.hu....-t nekem már NEM érzékeli a rendszer, emiatt sajnos nem megy a letöltés. Ebben szeretnék segítséget kérni, hogy ez mitől vajon mitől lehet? Előre is köszi!
-
internetezoo
senior tag
-
internetezoo
senior tag
-
urgoz
aktív tag
-
internetezoo
senior tag
A 28-as verzióban a beállításokban megadott felbontás pl. 480p szerint tölti le a videókat.
A 29-es verzióban hiába van a 480p megadva a beállításokban, akkor is a legjobb felbontás szerint tölti le. De ha a letöltés előtt jobb egérrel adom meg a felugró menüből akkor 480p lesz a videó. A 29-es verzióban nem lehet megadni azt hogy mindent 480p-ben töltse le és ne keljen jobb egerezni? -
Bozek
nagyúr
-
Bozek
nagyúr
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy ne jöjjön fel mindig a parancssoros ablak a Youtube-DL miatt? Mert ha mondjuk néznék valamit és közben letöltenék, akkor mindig az előtérbe dobja, és kitakarja egy részét annak, amit csinálok.
Sajnos a --quiet nem megoldás, mert bár szöveg nincs, az ablak feljön.
-
aclaud
újonc
-
cocka
veterán
-
internetezoo
senior tag
-
Hege1234
addikt
-
Aureal
őstag
-
Bozek
nagyúr
-
internetezoo
senior tag
-
C. s.
addikt
Szia!
Le akartam tölteni, de valami úgy tűnik, tényleg nem stimmel.
Köszönöm a munkádat és Smithy-ét is, a legfrissebbet letöltöttem, hamarosan kipróbálom.
-
cof
veterán
-
segxpir
csendes tag
-
Bozek
nagyúr
-
Zoz
őstag
Ez az új nem ismeri fel a korábban letöltött sorozat részeket. Gyanítom az a baj, hogy korábban oda volt téve zárójelben a rész sorszáma, most meg nincs. Korábbi elmentett csv-t betöltve felismeri a letöltötteket, de ha ráfrissítek az archívum betöltésével, akkor ott lesz a listában kétszer, ugyanazzal az ID-vel, egyszer a régi zárójeles, amihez felismeri, hogy létezik a fájl, meg az új zárójel nélküli bejegyzés, amihez nem talál fájlt.
Nem tudom, hogy a programban vagy szerver oldalon változott az elnevezés módja, de jó lenne ha tudnál segíteni ezen a gondon. -
pycur
tag
Bocsi már hogy bele vau vau, csak érdeklődök, hogy ha ez a progi az m3dev oldalt listázza, akkor valami nem kerek. Mert ez a progi kb 3500 találatot hoz, az oldalon meg van 4100.
Ezt abból vettem észre hogy egy korábbi verzió bár out of bounds hibát dob és kb 200 sort ír ki, de kilistázza a trombi és a tűzmanót, az újabban hatalmas a lista, de ez mégsincs benne.
Rá tudsz nézni?
-
urgoz
aktív tag
-
smigikalmi
újonc
-
törölt tag
-
nosza2
csendes tag
-
internetezoo
senior tag
-
nfsu17
veterán
fura ez a felirat dolog.
(vagy csak nálam nem oké)alapból az oldal ezt írja:
Content-Type: text/plain;charset=UTF-8A VLC (rendszer kódalap feliratbeállítással) mégis furán jeleníti meg az ékezeteket.
Ennek ellenére megnéztem egy filmet, amiben szintén volt UTF-8 felirat (nem m3-as anyag).
Ott jó volt az ékezet. Mint ahogy Kodiban is. Tehát nem itt a hiba.Alapból amit leszedek feliratot az nem jó (az ékezet). Ha notepaddal megnézem, akkor UTF-8-nak néz ki mégis. De akkor miért nem jó?
Csináltam egy barbatrükköt.
Az srt feliratot "mentés másként" (UTF-8 beállítással) elmentettem. Tehát látszólag nem csináltam vele semmit.
A felirat .txt-re módosult (.srt helyett), de az ékezetek most már jók lettek VLC-ben is.
Vagy a másik megoldás, amit korábban írtam, hogy ansi-ba kell mentenem, és akkor is jó lesz. -
segxpir
csendes tag
-
maglew
aktív tag
-
maglew
aktív tag
-
nfsu17
veterán
Az a baj, hogy nem vágom ezeket a kódolásokat...sem.
Annyit tudok, hogy nem jó így az ékezet alapból...vagyis van ahol jó. Pl kmplayernek így is jó.Ha megtennéd, kipróbálnám és beszámolnék róla.
De ha mindenkinél jó és csak nálam van valami, akkor kár vesződni. Igazából ez érdekelt volna.
Az mkvmerge-re lenne ötleted, hogy megoldható-e?
Addig eljutottam, hogy a parancssor már működik, ami cmd-ben összefűzi úgy, hogy film.mp4+srt=mkv
-a feliratnak ad egy hun címkét
-forced flag no
-default flag noÍgy auto nem indul el a felirat, de aki akarja bekapcsolhatja.
Siketek meg akkor a forced flaget rakhatják on-ra. -
Smithy
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Két év múlva jöhetnek az első DDR6-os memóriamodulok
- Samsung kuponkunyeráló
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xbox Series X|S
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Trollok komolyan
- Vezetékes FEJhallgatók
- Íme, a teljes Google Pixel 10a színpaletta
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest