- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
birdy1200
friss újonc
Már nálam is műkszik, bocs, egy kicsit elhamarkodtam, de bármit le akartam tölteni, hibát adott ki
-
vacs
veterán
Pontosan látom, hogy ott van, de ettől még nem lesz ilyen normál nézet és így nem tudtam a kedvencekhez adni.
szkaroly
Köszönöm szépen a segítséget. -
kontrapalli
csendes tag
Természetesen a Hege1234 által írtak szerint járok el, amint a 77-est beírom, megnyitja újra a Firefoxot, benne a TVGo-t, a Tv paprika élő adását, ahonnan aztán sehová nem tudok tovább jutni.
-
zaskar
senior tag
Nálam ezt írja:
elérhető egy újabb verzió: v3.1.8
Csak azt felejtettem el, hogy is kell frissíteni...
Ui: viszont itt meg ezt írja:
yt-dlp frissítése
A legújabb verziót használod: 2026.01.06.233142 -
pszichoapu
csendes tag
Fantasztikusak vagytok, nagyon köszönöm!!!
-
Hege1234
addikt
ahh, azt nem

küld el azt a 3 részt a likekkel
leszedem azokat, mert úgy néz ki csak a nordvpn ami meg tudja kerülni... -
szkaroly
őstag
Letöltöd az UrbanVPN-t (van free verziója), kijelölöd az osztrák régiót és voila.
-
Aureal
őstag
Ok, leszedve.
-
Hege1234
addikt
a régi fajta update fájl nem működhet!
mivel attól, hogy nektek nem kell vele foglalkozni
az új update fájlban direktbe benne van a kicsomagoláshoz a drm szó
anékül pedig nem fog működni a kicsomagolásha úgy érted, hogy a konzolba megadod
akkor igen, az úgy működik... -
Bozek
nagyúr
Köszi a választ. Így legalább kiderült, hogy a hiba nálam van. Töröltem a Downloads mappát, utána jó lett már nekem is.
-
meoindil
aktív tag
Nálam is rendben ment.
Bocsánat rossz helyre ment a válasz, de nem sikerül módosítanom.
-
Hege1234
addikt
köszi a tesztet!
-
pinnacle
nagyúr
Köszi szaboi6512, Hege1234!
Igen, lehet az kavart be, hogy !! volt a mappa neve előtt. Illetve olyan gyorsan futott le, hogy meg kell adni a Phytont könyvtárat, hogy nem is láttam.
Lehet ezt is érdemes beírni az infóba. -
Hege1234
addikt
rápróbáltam már, hogy mit lehetne kihozni belőle, de még http toolkit-el se látom azt, hogy az ace stream linket, hogyan oldja fel m3u8-ra...
-
pycur
tag
Nem számít, innen nem tervezek felvenni, a konzolos progikat meg tudom paraméterezni(youtubedl, ffmpeg, stb)...
-
pycur
tag
Akkor meg van oldva az is. Nekem a rec gomb nem csinált semmit, akárhogy nyomkodtam.

-
Andris...
aktív tag
És pontosan hogy kell megadni a lejátszóban a linket? Amit mutattam képet, ott minden jól van? Mert nekem bemeneti hibát dob.
-
nfsu17
veterán
köszönöm
-
pycur
tag
Spotihoz ezt használtam tegnapelőtt:
https://spotifydown.com
Egész albumot 1 zipbe le tud tölteni, de nem számozza meg a fájlokat csak a címeket írja bele, 320kbit mp3at csinál. -
szaboi6512
addikt
Sorry, tévedés. Működik.
-
Hege1234
addikt
frissítve
-
Hege1234
addikt
majdnem egy napra a csere után simán lehet, hogy már nem működik
van, hogy 2 órával a csere után már kampec..most nem találtam működőt
(talán majd este..) -
rrrolanddd
csendes tag
Nálad is 5,06 GB, 2541 kb/s, 1280x720 a legjobb minőség? A 04-es gombbal neked működik? Mondjuk gondolom nem szedted le most csak ezért, de abban nem voltam biztos, hogy ez az elérhető legjobb minőség.
-
rrrolanddd
csendes tag
Igen, play gomb megvolt. Az alap Telekom TVGO gombbal nem sikerül (elérhető legjobb minőséget szeretném), az élő adásból visszatöltés amúgy működik, most néztem, de a minőség sokkal rosszabb.
Darts Players Championship Finals (1. nap_1 - péntek-nov 22) - Sport1
Ezt szeretném. -
Hege1234
addikt
hát az ami megy a böngészőben
megnyitod az m3 főoldalt és azok amik leszedhetőek
Tévéműsorok kategória a böngészőben azzal is ugyan ez a helyzetha valami lejátszható a böngészőben, de nem letölthető
azt jelezzétek -
nviktor.05
újonc
Amit próbáltam, az a szombati X-Faktor az RTL-en.
-
Hege1234
addikt
igen, erre gondoltam.
azért is lett a v2 mert ott már nem kell ezekkel szórakozni..
-
nviktor.05
újonc
Köszönöm, így működik!
-
lj510126
tag
Azaz?
-
whiskeys
őstag
7z hiányában eddig működött? 🤔 🤔 🤔
-
Hege1234
addikt
ezért írtam, hogy force update
vagyis kényszerített..szóval az 1 -et írod be
de, nálad nincs telepítve a 7z
mint ahogy a konzol írja is
azért nem is működik nálad.. -
Hege1234
addikt
igen, mivel azok nem állandóak
sztem amíg nem volt olimpia nem is használták a többi m4sport streametitt lehet látni a többin mi megy éppen:
https://m4sport.hu/olimpia2024 -
Atomantiii
addikt
Nem indul el az sem, feljön, hogy válasszam ki a tanúsítványt, de hiába választom ki ugyanúgy feljön megint, hogy válasszam ki.
-
Atomantiii
addikt
Most újra kicsomagoltam az eredeti kódot, azzal már az mpv-t írja alapértelmezettnek, ha simán pythonnal futtatom, de hiába választok streamet az nem indul el, de hibát sem ír, aztán majd újra felhozza, hogy válasszam ki, melyiket akarom nézni.
Ha meg behívom visual studio code-ban python kódként akkor meg a vlc-t veszi alapértelmezett lejátszónak.
-
Atomantiii
addikt
Csak a vlc-vel meg többször megáll, már ha egyáltalán elindul és nem omlik össze.
-
Atomantiii
addikt
Igen, nálam is így van egy mappába kicsomagolva az egész. Ugyanúgy van minden, mint nálad. A vlc meg hol elindul, hol nem meg állandóan certificate-eket akar elfogadtatni.
video.player.txt-ben pedig ez:
{
"videoplayer": "mpv"
} -
Hege1234
addikt
igen, eddig csak egyszer volt drm védett
tegnap pl. a magyar meccsen már nem és szimplán csak
visszavették sd-re (540p) a maximális felbontást
gondolom az 1080p-vel a tömeget már nem bírta a szerverük.. -
Hege1234
addikt
szívesen! hát volt vele szívás, főleg az elején..
-
zaskar
senior tag
Köszönöm. Egyszer már próbálkoztam vele, de akkor nem sikerült. Aztán észrevettem, hogy két file csak 7zip-el csomagolható ki, ezt elnéztem. Most már elindult a letöltés.
-
whiskeys
őstag
Tv2play oldalról működik a letöltés, RTL-ről nem....
-
whiskeys
őstag
tegnap minden rendben volt. ma kezdte ezt...
-
whiskeys
őstag
https://www.rtlplusz.hu/az-alommelo-p_23662/2-evad-20-resz-c_13066355
https://www.rtlplusz.hu/aranykalitka-p_25288/32-resz-c_13065524
https://www.rtlplusz.hu/hirado-p_7724/24-04-22-rtl-hirado-c_13066802 -
whiskeys
őstag
Nekem elindul majd nincs ilyen fájlt ír
Exception in Tkinter callback
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\pc\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\tkinter\__init__.py", line 1885, in __call__
return self.func(*args)
File "C:\Users\pc\Downloads\Programs\0000\0ujjj\start_DRM_decrypt.py", line 2048, in rtlmostx
subprocess.run([m3u8DL_RE, '--log-level', 'INFO', '--auto-select', '--download-retry-count', '8', '--concurrent-download', '--tmp-dir', 'Downloads\\Temp', '--save-dir', 'Downloads', '--save-name', 'video', '-M', 'format='+ext_from_file+':muxer=ffmpeg', '--del-after-done', hd_link, *keys])
File "C:\Users\pc\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\subprocess.py", line 501, in run
with Popen(*popenargs, **kwargs) as process:
File "C:\Users\pc\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\subprocess.py", line 947, in __init__
self._execute_child(args, executable, preexec_fn, close_fds,
File "C:\Users\pc\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\subprocess.py", line 1416, in _execute_child
hp, ht, pid, tid = _winapi.CreateProcess(executable, args,
FileNotFoundError: [WinError 2] A rendszer nem találja a megadott fájlt -
whiskeys
őstag
Nem engedi ki. Google fiók azt írja
-
Hege1234
addikt
itunes-os api-n keresztül történne a letöltés (ha az még működik)
emiatt alapvetően az itunes app-ra nincsen szükség csak egy aktív itunes fiókra -
szaboi6512
addikt
De csak windows app van hozzá, tehát ez sem járható út.
-
Sz.Vicky
tag
Igen, de nekem nincs bankszámlám se bankkártyám. És a hét nap ingyenességhez meg kell adni azokat az adatokat, anélkül nem lehet igénybevenni. Ezért kerestem itt egy segítőkész valakit, akinek szintén semmi pénzébe nem kerülne, de van bankkártyája....
-
üzenabakusz
tag
Köszönöm szépen, letöltöttem.
Kellemes Húsvéti ünnepeket neked és minden kedves fórumtársnak! -
üzenabakusz
tag
Köszönöm szépen, pedig nagyon reménykedtem, hogy van Linuxos megoldás is.
Letöltöttem, törölheted őket, de amint írtam a 9889 pontban a hétfői adás helyes linkje ez:
https://nava.hu/id/4215853/
Sajnos amit először megadtam (rosszul) az csak egy pár perces felvezetés, utána jön a műsor, de az már e fenti linken van meg. A műsorújság sajnos nagyon hiányos. Ezt még kérem szépen. -
üzenabakusz
tag
Köszönöm, sajnos Linux alatt nem működik, nekem Linuxos gépem van.
Más módszer nincs? -
üzenabakusz
tag
Kérlek szépen.
Leszedem, ha elmondod, hogyan kell.
Köszönettel! -
üzenabakusz
tag
Köszönöm, mindkettőt letöltöttem, de a második nem az lett, amit kértem:
https://nava.hu/id/4216747/
Ez egy 40 perces műsor.
Amit leszedtél az az egész napi műsor, de az esti műsor már nincs benne.Ja, most vettem észre, hogy az első műsor két részes, és hétfőn volt az első része, akkor ez is kellene:
https://nava.hu/id/4215786/ -
Sz.Vicky
tag
Ezt én is megtaláltam, de én egy lejátszólista összes videóját szeretném egyben letölteni az elérhető legjobb felbontásban, nemcsak egy darab videót!
-
skopy
tag
Ezt a videót szerettem volna lementeni, hogy magyar nyelvű maradjon
-
nfsu17
veterán
Leszeded pl a win-es exe-t, amit linkeltem
https://github.com/yt-dlp/yt-dlp?tab=readme-ov-file#installationBeteszed mondjuk egy mappába a dokumentumok mappa alá:
"ytdlp" mappa lehet pl.A mappában állva lesz fent egy "sor".
Ahol a nyilak vannak bal oldalt: vissza, jobbra, fel nyíl, stb.
Belekattintasz abba a "sorba" (nem tudom mi a szakszerű neve...címsor??), majd beírod ezt:cmdEbbe az ablakba meg bemásolod a linket, amit korábban írtam:
yt-dlp https........m3u8Majd leszedi.
-----------------------------------
Néha van mikor kell neki ffmpeg is.
Azt is beteszem ebbe a mappába.Azt innen szedem:
[link]
ffmpeg-master-latest-win64-gpl.zip
Ebben lévő BIN mappában lesz 3 fájl:
ffmpeg.exe
ffplay.exe
ffprobe.exe
Ezt a 3-at odateszem a mappába, aztán ha kell neki, ott lesz és használja. -
cocka
veterán
Pl. letöltöd innen:
Felrakod. Lényegében 1 exe az egész. Utána a itt a nyíllal jelölt résznél szerkesztés és a meglévőekhez hozzáadod ;-vel elválasztva az említett exe elérési útvonalát. (így bárhonnan fut)
Utána kb. parancssorban kiadod ezt: yt-dlp -o akarmi.mp4 "<m3u url>" --no-mtime
Nyilván értelemszerűen kitöltve, fájlnév lehet akármi, a kimásolt urlt meg az m3u8 helyére illeszted.
--no-mtime Do not use the Last-modified header to set the file modification time
Ennek meg az a lényege, ha dátum szerint rendezed a fájlokat pl. total commanderben, hogy ne kelljen a fájlneveket keresgélni, akkor enélkül a fájl eredeti dátumát őrzi meg. Ezzel együtt viszont a letöltés dátuma kerül a fájl metaadatába. Különösen hasznos lehet ez akkor, ha nem adsz meg kimeneti fájlnevet.
-
Atomantiii
addikt
Pythonban felrakod az yt-dlp-t a pip install yt-dlp-vel és utána egy sima parancssorba beírod a http... .m3u-t és le is tölti.
-
fgabesz1112
újonc
Igen láttam, köszi ! Hál Istennek nem lett igazam !

-
Atomantiii
addikt
Ezzel már nálam is működik.
-
Atomantiii
addikt
Köszi, este megnézem.
-
Kezdő vagyok
őstag
Nagyon szépen köszönöm!

Köszönöm a segítséget mindenkinek!
-
barnibooo
aktív tag
Igaz, de többeknek ez a baj fő forrása
-
barnibooo
aktív tag
A hiba forrása, hogy Python 3.9.X-et kell használni, de ezt már Hege1234 sokszor elmondta...
-
Diego Milito
csendes tag
Letöltöttem, és nagyon köszönöm a segítséged!
-
Hege1234
addikt
1.6-ban regisztráltad az eszközt a kóddal az oldalon, ahogy azt a konzol is írja?
majd eszköz regisztrálása után megnyomtad az entert?
-
szaboi6512
addikt
Megoldva....
az 1.5 verzió létrehozza a listát, az 1.6 az nem.
[link] -
whiskeys
őstag
Ugyanott ahol van a py
-
fatalista22
tag
Köszönöm. Ezt a fórumot eddig nem olvastam egyáltalán, ezért nem tudtam, hogy miről van szó.
-
fatalista22
tag
Nekem van Tv2 play regisztrációm, de a tévére nem tudom telepíteni az appot, ezért szeretném letölteni azokat a videókat, amik engem érdekelnek. Van rá program, ami engedi ilyen esetben?
-
liszi70
nagyúr
Most nézem, az IDM fizetős, 30 napot ír ki próbahasználatra. Nincs free verziója, vagy alternatívája?
-
liszi70
nagyúr
A DRM-decrypt-hez nincs Firefox böngészőm meg python-om, de az IDM tökéletes megoldást nyújtott, köszönöm!
-
Tgabor330
csendes tag
-
Hege1234
addikt
köszi, kicsit kiegészítem
ez a yt-dlp batch
oda nem kell írni, hogy yt-dlp
csak a parancsot:--downloader "aria2c" --downloader "dash,m3u8:native" --no-warning --no-check-certificate -S "proto:m3u8,res:1080,ext:mp4:m4a" -o "%(title)s.%(ext)s" "https://www.youtube.com/watch?v=Spc_fvVx0Lk"DRM_decrypt-ben az egyedi parancshoz az idézőjeleket se
--downloader aria2c --downloader dash,m3u8:native --no-warning --no-check-certificate -S proto:m3u8,res:1080,ext:mp4:m4a -o %(title)s.%(ext)s https://www.youtube.com/watch?v=Spc_fvVx0Lkha valaki meg nem akar a parancsokkal szórakozni
ez a menü való hozzá ahova csak a linket kell megadni:
[kép] -
Viktor991
kezdő
Ha ràmegyek a startra akkor valami python telepítést ad be..
-
Viktor991
kezdő
Firefoxxal volt tàrsítva ..àt àlitottam pythonra.. képet sajnos nem tudok küldeni ..valami miatt nem engedi..
-
Viktor991
kezdő
Igen le van töltve..
-
Viktor991
kezdő
nekem az van hogy v3.4.2
-
ep1s0d
újonc
Köszönöm a választ.
-
mb702
tag
Nekem így se megy, lehet a 3.1.0 Phyton a gond?
A Tiéd 3.9.0, azon meg megy -
mb702
tag
Így el se indul:
link: https://archivum.mtva.hu/m3/m3-87a58999740999689
[INFO] folyamatban...
Exception in Tkinter callback
File "D:\DRM-decrypt\start_DRM_decrypt.py", line 9773, in m3u2
m3id_out = re.findall("id.:.(.*)...hasSubtitle.", html)[0].strip()
IndexError: list index out of range
During handling of the above exception, another exception occurred:
File "D:\Python310\lib\tkinter\__init__.py", line 1921, in __call__
return self.func(*args)
File "D:\DRM-decrypt\start_DRM_decrypt.py", line 9777, in m3u2
m3id_out = re.findall("meta property=.og:url..content=.https://archivum.mtva.hu/m3/(.*)../.", html)[0].strip()
IndexError: list index out of range -
mb702
tag
Most megy az M3-on, Leányvásár.
-
üzenabakusz
tag
Köszi, az most nem opció, mert Linux alatt vagyok.
-
Nagymedve11
csendes tag
Oksa. Köszönöm szépen :)
-
szaboi6512
addikt
Próbahónappal éltem. Működik rendben. Töröld a DRM-decrypt v2.1.7\Downloads\info mappából az RTL-es azonosítót. Add meg újra. Az első részt próbáltam ki.
-
Nagymedve11
csendes tag
Vettem két hete ezt a próba ingyen hónapot, szóval van.
-
szaboi6512
addikt
RTL+ előfizetés szükséges.
-
Hege1234
addikt
böngészőben nézve találtam ahol nem végig volt ilyenkor a következőben benne volt a hiányzó rész
rosszul darabol a rendszerük... -
Hege1234
addikt
az oldallal ellentétben nincs is 1080p
2500-as bitráta ami a 720p-hez tartozik -
Kezdő vagyok
őstag
Nekem csak a Windows 10 védelme van.
Segíthetnétek a letöltésben,mert azért nem szeretnék egy fizetős programot feltenni,hogy ezeket megnézzem.
Előre is köszönöm szépen a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- HP ProBook 650 G5 512 GB / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet ezt is érdemes beírni az infóba.