- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
pycur
tag
Bocsi elfelejtettem hogy ide írtam, most jutott eszembe megnézni érdekelt e valakit, és igen. :)
Szóval az m3u elvileg tartalmaz több minőséget is. És a legjobbat választja a letöltőprogi általában.
TS-be azért jó menteni, mert ha megszakad akkor a TS fájl olvasható, a többi nem, mp4 egyáltalán, mkv meg hibát adhat.
Ha esetleg nem jó minőség van az m3u fájlban, akkor az eredeti videó ablakban állítgass, hogy hq legyen és hátha megjelenik egy másik m3u is, amiben az új minőség szerepel.
Gyors át transzkódoláshoz az avidemux programot ajánlom, megeszi a legtöbb formátumot és COPY módban ment egyikből a másikba, mp4-mkv-mov-ts-avi....az mkv a meg lazább, abba bármilyen codecet tehetsz, a többinél néha van kitétel hogy azok nem kompatibilisek odabent egymással...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest