Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hege1234
addikt
király!
(4. oldaltól már vannak ingyenes videók)
akinek kell a gyorsabb letöltés, vagy csak külön a hang az szűrjön rá a master -re
ez egy jó hosszú link lesz..
a linkben lévő master.json -t írd át master.mpd -re.....master.mpd?query_string_ranges=1&base64_init=1
ezt már tudja kezelni a yt-dlp -
cof
veterán
válasz
Hege1234 #8092 üzenetére
am én csak abból indultam ki, hogy annyira csak nem lesz egyszerű a teljes hanganyag leszedése mert az oldalon a videók részlegen a master json átírása nélkül elég szopóroller leszedni egy videót..
Most nézem a videókat hogy vimeo-s tárhelyhen vannak. Azt egyszerű leszedni Vimeo Video Downloader Chrome bővítménnyel.
-
bishop100
csendes tag
Köszönöm szépen!
Megtaláltam viszont nem a hálózat fül alatt hanem a vizsgáló fül alatt illetve az oldal forrásában.Nem tudom, hogy a teljes verziónál, hogy van, mert még nem fizettem elő. Mindenképpen le szeretném tölteni mert olyan helyen halgatnám ahol nincs net.
A videók is letölthetők valahogy? Igazából ott is csak hang kellen.
Köszi szépen!
-
Hege1234
addikt
-
bishop100
csendes tag
Sziasztok!
A auditorium.hu oldalról szeretnék letölteni hang stream -et. Megoldható valahogy?
Egy példa: [link]Előre is köszönöm a segítséget!
-
allfinanz
senior tag
válasz
szaboi6512 #8082 üzenetére
na, akkor ezt szedd le: [link]
valszónínüleg, nincs is már a szerverükön. -
szaboi6512
őstag
válasz
marcell999 #8081 üzenetére
Nálam a drm v3.3.9 gond nélkül leszedte, megnézem a publikussal is, de nem hiszem hogy ott a hiba....
Hibátlan a publikussal is....
Kulcsot hiányolja nálad....Ha jól gondolom -
marcell999
friss újonc
Sziasztok!
Nekem a drm v3.3.9 (publikus cdm) változat NAVA letöltésnél ezt a hibát mutatja.
A Pythonos verzio meg ezt irja: FileNotFoundError: [Errno 2] No such file or directory: 'Downloads\\manifest-mpd\\key.txt'
A Firefox és a Python 3.10 telepítve van, meg tudnátok mondani mi a teendő ez esetben? -
Hege1234
addikt
-
luikay
aktív tag
válasz
Hege1234 #8077 üzenetére
Igen. 0.3.0 batch, 2022.05.18 yt-dlp verzió.
Várjál, én az m3u8 alapján szedtem le a videókat, úgy csinálta a jelenséget. Ha simán azt a linket adom meg neki, amit ide is betettem, akkor jól tölti le.
Itt van a kutya elásva.
Azért csináltam így, mert lentebb láttam, hogy ezt a megoldást javasoltad másnak egy letöltésnél.Sry
-
Hege1234
addikt
-
Hege1234
addikt
melyik linkről van szó?
(mert elvileg nem szokott ezzel probléma lenni
esetleg a tv2play prémiumról van a link?)az nem lesz elég ha törlöd azt a fájlt, (vagy a sorokat a fájlból) mivel attól még ugyan az lesz a neve a fájlnak
az egyedi parancs (debug) menübe írd a linket mert az 3 random számot ír a fájlnév után
így pl. akár letöltheted 720p-be is és 480p-be ugyan azt...nincs rá letőség mert azokhoz már prémium vagy HIFI arl kell
csak a 128 működik -
luikay
aktív tag
Sziasztok,
Yt-dlp-t próbálgatom tegnap óta és belefutottam egy problémába.
TV2Play-ről szedek le sorozatot, de csak akkor engedi a következőt leszedni, ha a "yt-dlp-archive-01.txt" fájlt törlöm, mivel ugyanaz a fájl neve mindig.
Ezzel nem lehet valamit kezdeni?Lehet elég lenne a yt-dlp-01.conf fájlból törölni az utolsó 2 sort?
"# Archive
--download-archive "yt-dlp-files\yt-dlp-archive-01.txt""Illetve még egy kérdés. Spotify/Deezerről csak 128-as mp3-at enged tölteni, a 320-ast és a FLAC-ot nem. Erre van valami megoldás?
-
Hege1234
addikt
válasz
hallohello #8065 üzenetére
chrome,
mozilla kiegészítő
újra engedélyezi a jobb egérgombotelindítod a videót és jobb egérgomb a videóra > video mentése másként
vagy a watch szót átírod player -re
https://filmhiradokonline.hu/watch.php?id=8506.
https://filmhiradokonline.hu/player.php?id=8506.
(letöltéshez itt is el kell indítanod a videót) -
hallohello
friss újonc
válasz
szaboi6512 #8066 üzenetére
Köszönöm a segítséged.
Bocsánat, ha tudatlan vagyok. Nem igazán töltöttem még le így dolgokat.
Úgy látom az Internet Download Manager fizetős.
Van erre ingyenes alternatíva vagy csak kezdjem el az ingyenes próbát? -
szaboi6512
őstag
válasz
hallohello #8065 üzenetére
Internet Download Manager is képes rá többek közt....
-
hallohello
friss újonc
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy hogyan lehet letölteni a https://filmhiradokonline.hu -ról. Már egy jó ideje nézegetem de nem találtam rá semmit.
Ezen próbálkoztam: https://filmhiradokonline.hu/watch.php?id=8506.Előre is köszönöm,
-
abrtom87
tag
Hello. Eddig a youtube-dl lehozta a youtube-ot mp3 formátumban, de most már nem. Létezik valami alternatíva? Prémium elöfizetésem van, így a video fájlt le tudom tölteni, de webm kiterjesztésü. Ehhez kéne valami offline ingyenes program vagy valami ami olyan mint a youtube-dl volt.
-
mnnorbi
tag
valakinek van aréna4 + előfizetése és ha igen le tudna tölteni róla videókat?
-
cocka
veterán
válasz
palee20 #8045 üzenetére
Elvileg a registry-nek ez az ága a lényeg:
HKEY_CLASSES_ROOT
Itt vannak a fájlkiterjesztések és az, amire az előző hsz.-emben hivatkoztam:
kb. így néznek ki a shell szintű parancsok:
HKEY_CLASSES_ROOT\<típus>\shell\ aztán ezen belül lehet open és hasonlók.
De elvileg itt van is róla konkrétabb infó, hogy mit hogy kell visszaállítani:
Itt is van valami hasonló:
-
cocka
veterán
válasz
palee20 #8045 üzenetére
Nem úgy van, hogy jobb klikk a fájlon aztán társítás és alapértelmezett program kiválasztása?
Csak ugye, az a szívás, hogy asszem nemcsak annyi, hogy átállítod python exére, hanem ott eleve a telepítéskor registry szinten speckó paramétereket is beállít neki. Amit utoljára XP-ben lehetett szabadon állítgatni, a 7 óta ennek nyomát nem láttam.
Ez a rész lenne az.
XP-ben itt volt: mappa beállításai, fájltípusok, speciális...
8.1-ben nem találom, de ha jól tippelek 10-ben sincs már. Gyakorlatilag csak az adott fájlkiterjesztésű fájlhoz társított programot engedi megváltoztatni. De hogy azok milyen paraméterekkel futhatnak, kis speckó ez meg az ilyen-olyan menüpontok felvétele, módosítása.. nem lehetséges.
Konkrétan erre gondolok:
-
palee20
friss újonc
Hello, egy gyors kérdés, amikor próbáltam elindítani a "start-DRM-decrypt.py" fájlt, véletlenül társítottam a .py kiterjesztést windows Notepad-el és most nem találom hogy hova telepítette a python-t szóval nem tudom megváltoztatni a társítást. Nem tudja valaki hogy lehetne visszavonni hogy ne Notepad-ban indítsa el folyton?? Már próbáltam mindent de nem jött össze es nagyon szeretnék letölteni RTL Most-rol szóval ha valaki tud segíteni, azt nagyon megköszönném!
-
Hege1234
addikt
válasz
dl-tv_peet #8043 üzenetére
a yt-dlp batch-el a tv2play fog menni
ne az exe fájlt indítsd el, hanem ezt:
start-yt-dlp.batrtlmost-hoz ez kell:
[link]
és az olvass el txt fájlban van a telepítési útmutató -
dl-tv_peet
újonc
-
allfinanz
senior tag
ez a megás cucc a filmbox+-ra és a netflixre is ki lesz bővítve? köszi.
-
kisspall
aktív tag
Ha csak ez a gond, van ingyenes változata. Ugyanúgy letölt, csak reklám van benne. 1DM. Megvettem valamikor, nagyon akciósan, de nem muszáj. Eleve azt kellett volna linkelnem.
Értem, hogy van akinek hobbi kitalálni mit hogyan lehet letölteni, de akinek csak a videó kell, annak szinte teljes megoldást nyújt ez a program. Én legalábbis még nem futottam bele olyanba, amivel nem boldogult. -
kisspall
aktív tag
-
Hege1234
addikt
ha jól nézem mindig új szám generálódik az m3u8-as linken
emiatt nálad már nem működöttnyisd meg a linket:
https://tenyek.hu/video/visszatero-alma-uzent-a-szinesznonek
nyomj F12-őt vagy jobb egérgomb valahova és vizsgálatitt egy [kép] ez egy alap beállítás jobb oldalt ahol piros keret van oda vagy írd be amit látsz vagy jelöld be
ha megvan akkor frissítsd le újra az oldalt és már láthatóvá válnak a linket/adatok
zöld keret adja magát a linket amit ki tudsz másolni
vagy a lenti Console tabot használod hozzá vagy a fenti Network tabot
ebben az esetben mind1 mind a két helyen ugyan azt a linket kapod meg -
w.miki
veterán
Hogyan szedted ki a linket? Nekem valahogy így sem jó.
Most HTTP 403 Forbidden hibaüzenetet ad.
Mind1, leszedem oCam képernyő felvevővel. -
segxpir
csendes tag
Többek között ezzel:
[link]
Kényelmes megoldás. Köszönet érte Hege1234-nek. -
w.miki
veterán
Tenyek.Hu oldalról hogyan tudnék videot letölteni?
-
dl-tv_peet
újonc
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a TV2 Play és az RTL Mpst oldalakról lehetséges-e letölteni? Egy ideig tökéletesen működött a youtube-dl, aztán azt hiszem az említett szolgáltatók drm -ha jól emlékszem- védelemmel látták el a videókat. Szóval az lenne a kérdésem, hogy erre sikerült-e megoldást találni, és letölteni az említett oldalakról?
-
cocka
veterán
Olyat szerintem a youtube nem tud, hogy csak beágyazott oldalon lehessen elérni.
Ilyet a vimeo tud. Valahogy titkosítja a videó lejátszhatóságát úgy, hogy csak egy bizonyos oldalon lehessen lejátszani és még ha ki is nyered a forráslinket, hogy a sima vimeo-n betölthesd, nem engedi lejátszani.
De szerencsére megoldható ez a kis probléma, pl. ezzel:
Érdekes, hogy ezek meg csak Chrome alá érhetők el.
-
Aureal
őstag
Van az indexen egy yt videó beágyazás. [link] Sajna csak az adott oldalon tekinthető meg, külön ablakban, yt felületen ez van:
Ki ért a kioperálásához? -
Hege1234
addikt
válasz
liszi70 #8019 üzenetére
nincs... de mi bajod a firefox-al, ha csak letöltened kell
sok dolgod nincs vele, max bejelentkezni
azokra az oldalakra, ahova szükséges a regisztráció..egyébként ha lehetne is, elég idegesítő lenne, ha a chrome vagy az edge kerülne bezárásra letöltésenként majd újra meg kellene nyitni..
(legtöbb embernek a chrome az alapértelmezett böngésző) -
Köszönöm! Letöltöttem és kicsomagoltam, de nem tudom működésre bírni. Ott van egy .py fájl, "start-DRM-decrypt", de ha rákattintok, nem nyílik meg. Mivel kell ezt megnyitni?
Szerk.: Most olvasom a .txt fájlt, ez csak firefoxban működik?
Nekem edge-m van.
-
válasz
szaboi6512 #8007 üzenetére
"ezt magad is megoldhatod, minden adott hozzá"
Hogyan kell megoldani? -
Aureal
őstag
válasz
szaboi6512 #8010 üzenetére
Az oldalon jártam privát üzenetek céljából, de a topikba most néztem be mizu. Így jártam. Annyira nem fontos különben, csak régebben is le akartam ezt tölteni és láttam most újra ismétlik. Majd ismétlik fél év múlva megint, ahogy szokták...
(Amúgy a kért letöltést jobb esetben jelezni szoktuk, hogy letöltve, törölhető... Mindegy.) -
Aureal
őstag
válasz
-
Aureal
őstag
válasz
Köszi!
Azért nem tudom már leszedni ezeket, mert a régi link átírós módszer nem működik, az itt bevált letöltős hack programot meg nem tehetem fel a céges laptopra (tiltva is van bármit telepíteni + most rakták rendbe). Az otthoni gép még darabokban van, így maradt a kunyera.Amúgy meg szoktam nézni az m3.hu-n amit tudok, de mikor 2 percente lefagy a stream és újra kell tölteni az oldalt, az nem muris.
MTVA-nak jeleztem, sajnos terheléses probléma, dolgoznak a hibák minimalizálásán.
-
szaboi6512
őstag
-
Aureal
őstag
Vki leszedné ezt 720-ban?
[link] Vidám elefántkór -
válasz
internetezoo #8004 üzenetére
"The download link not found."
-
internetezoo
senior tag
válasz
liszi70 #8002 üzenetére
Vagy AliExpress termék linkjét beilleszteni (pl. https://a.aliexpress.com/_mt1WX8K) a letöltő oldalon a mezőbe http://en.savefrom.net
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Cipő topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest