Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
busdriver_hu
csendes tag
-
cof
veterán
válasz
busdriver_hu
üzenetére
Akkor szuper.

No de legalább most kiderült, hogy nincs a videókon semmilyen védelem, bár ez lehet csak a kezdeti állapot, de nem hinném. Egyébként nézegettem a kínálatot és nem taáltam semmi ritkaságot, kb. azok vannak amik már amúgy is megjelentek valamilyen digitális adathordozón.
-
geryreg
csendes tag
A M3huLetolto alkalmazást használom. Nagy köszönet érte! Van egy kényelmetlenség, ami lehet hogy csak nálam jelentkezik, lehet hogy összeakad valamivel. Amikor betöltöm a listát és görgetem, olvasom a film leírásait, akkor majd minden esetben lefagy. De úgy, hogy csak ctrl-alt-del zárja be. Viszont, ha hagyom, akkor jó sok idő után, talán több óra is eltelik, magához tér a program. Ez után tovább használható, és már nem is fagy le. A 27-es verziót használom, és a legújabb youtube-dl-t. A régebbi verziók is ugyanígy viselkedtek. Mi okozhatja ezt?
-
cof
veterán
válasz
busdriver_hu
üzenetére
Szerintem az a program hibázik amivel töltöd. Mivel töltöd? Használj FFmpeg parancssoros megoldást, írtam már példát sokat, esetleg a Youtube-dl is töltheti.
De ha nem megy, és adsz hozzáférést privátban akkor ránézhetek.
-
neo81
senior tag
válasz
busdriver_hu
üzenetére
Milyen minőségben vannak a filmek?
-
cof
veterán
válasz
busdriver_hu
üzenetére
Ugyanúgy a network fülön van az előzeteseknél pedig. A teljes fim akkor nem tudom, hogy van megoldva.
-
cof
veterán
válasz
busdriver_hu
üzenetére
Keresd a manifest.mpd-t. Az előzetesek nem kódolt, a teljes filmeket nem tudom megnézni előfizetés hiányában.
De akkor gyanítom, hogy az előfizetéses sem kódolt ha nálad van kép, mert csak nem előzetest akarsz letölteni. Csak kép meg azért van nálad, mert video framet töltöttél le, külön megy a video és az audio sáv.
-
busdriver_hu
csendes tag
válasz
valentine21
üzenetére
Bocsánat, de van esetleg ötleted, hogy ha a filmio.hu-ról ugyanezzel a módszerrel letöltött anyag csak kép, hang nélkül, akkor mi lehet a hiba?
-
Aureal
őstag
FILMIO-ról hallottatok már?
Már múltkor is akartam linkelni, nemrég indult oldal!
[link] -
dongacode
újonc
Hi,
Olvasom, hogy többeknek is nehézséget okoz az rtlmost letöltés. Írtam egy programot amivel pár kattintással letöltheted kedvenc videóidat hd minőségben, de akár más oldalakról is letölthetsz könnyedén ahol drm védelmet használnak. Ha érdekel, csak dobj egy üzenetet és megbeszéljük a részleteket.
Tisztelettel, dongacode.
-
sorozat25
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy most mi újság az Rtl Most-os letöltéssel? Most úgy működik, mint régen?
Mert próbáltam a régi módszerrel, de nem sikerült (lehet, hogy már olyan rég lehetett letölteni, hogy valamit rosszul csinálok 😅).
Előre is köszönöm a választ! -
cocka
veterán
Pedig ugyanaz, csak a hangot feljavítottam, viszont észrevettem a 125 mses csúszást, amit először azért nem, mert újabban kb. minden letöltött videó képe késik 125 mst a hanghoz képest és ezért a lejátszóban már alapból ezt állítottam be magamnak. LOL
Szóval tölthetem fel újra. LOL
-
horvathb1
csendes tag
Már az IBM-é a Ustream. [link]
Köszönöm a segítséged!
A legfrissebb youtube-dl nekem is leszedi, de csak max. 1080p-ig. Viszont az új streamlink-kel az url alapján letöltötte a videófájlt 4K-ban is. Ami még érdekes, hogy ugyanígy az élő adásoknál még csak m3u8 playlist link sem kell, sem protokollnév. Ez a Színház TV 4K közvetítésekhez még hasznos lehet. -
válasz
sma0218
üzenetére
Itt van a nava pontok listája: https://nava.hu/nava-pontok/ bemész egyikbe és meg tudod tekinteni.

-
sma0218
újonc
sziasztok!!
esetleg tudnátok segíteni abban, hogy a videót teljes hosszábban meg tudjam tekinteni?
https://nava.hu/id/1326518/ nagyon szepen köszönöm előre is!! -
horvathb1
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a videot mivel lehet leszedni? [link]
Bármivel próbálkozok, még csak közvetlen letöltőlinket sem találok hozzá. -
internetezoo
senior tag
https://filmio.hu/ [link]
-
Bence008
tag
Ezzel lefutott, de nem tűnt el a kódolás. Egyelőre feladom, vagy a kulcs rossz, vagy valami mást rontok el.
Addig is egy kis olvasnivaló a topiknak DRM témában, persze csak érdekességként

Google Takes Down Repositories That Circumvent its Widevine DRM -
cof
veterán
válasz
Bence008
üzenetére
Használj inkább mp4decryptet, ffmpeg ilyen szempontból nem valami tökéletes: [link]
mp4decrypt.exe --key KID:KEY enc.mp4 dec.mp4De ahogy nézem ezt a
-decryption_keykapcsolót már nem is tartalmazza az ffmpeg, bár a dokumentáció írja, de példát nem látok a használatra, és a kid-et is meg kellene adni valahogy. -
Bence008
tag
Sziasztok, ffmpeg segítségével szeretnék decryptelni egy videót, de valamiért nem fogadja el a -decryption_key option-t.
Így írom be:
ffmpeg -decryption_key {kulcs} -i {file útvonala} -codec copy valami.mp4Ezt a hibát kapom: Option decryption_key not found. Vajon miért nem tetszik neki?
-
SkylerMax
csendes tag
Hi Szakértők,
valakinek van ötlete arról, hogy innen hogyan lehetne videókat letölteni?
https://www.flowsummithungary.com/day-1/
swarmify a szolgáltató.
Nagyon köszönöm a segítséget! -
neo81
senior tag
válasz
Mikemend
üzenetére
Az általad mutatott playlistből, ha mindenképpen mp4-ben szeretnéd letölteni a legjobb minőségben pl. mind a 432 videót, akkor én a helyedben ezt a parancssort használnám (így működik is a dolog, ahogy szeretnéd):
youtube-dl --hls-prefer-native --no-mtime --merge-output-format mp4 --playlist-start 1 --playlist-end 432 -i -o "%(title)s.%(ext)s" -f bestvideo+bestaudio https://www.youtube.com/playlist?list=PLi8-YNAVQibz0Xd9wzM-TPU2STwuP750w -
Mikemend
senior tag
Az általam írt paranccsal úgy tűnik, nem jön le, mert ezt kapom:
ERROR: requested format not available
Amit furcsállok, hogy nem lenne fent MP4-ben, ráadásul a parancs szerint ha nincs is fent, a kapcsoló vége leszedi a legjobb minőségben, ami van.
Eh, marad akkor az MKV meg a WEBM... -
aszim
csendes tag
Sziasztok, segítséget kérek. A lányomék Belgiumban élnek, mielőtt kimentek nagy Észbontók fanok voltak, sajnos onnan nem tudják elérni a műsort, én segítenék nekik. A file cserélőről a 4. évadig el tudtam küldeni nekik de már az 5. sincs fent. Megpróbálnám letölteni de ebben kell a segítségetek. Letöltöttem az IDM 6.38 at. Azzal a kívánt műsort.Most itt tartok, hogyan tovább??

-
pycur
tag
válasz
Mikemend
üzenetére
Írj egy bat fájlt, amibe beírod az összes linket, de a parancsok közé szúrj be 4-5 sor pingelést hogy legyen szünet 2 töltés közt.
youtube-dl -f 137+140 https://www.youtube.com/watch....
ping www.google.hu
ping www.google.hu
ping www.google.hu
ping www.google.hu
youtube-dl -f 137+140 https://www.youtube.com/watch.........
és így tovább.
Hátha segít.
-
Aureal
őstag
válasz
Mikemend
üzenetére
Annál nagyobb szívás volt anno, mikor a html5 átállásnál a fél világ okostévéjén stb. máról holnapra nem ment a YT applikáció többet. És azokért a cuccokért nem 2Ft-ot kellett a boltokban fizetni. Tehát ahogy mondani szokás, az benne van a pakliban, hogy a változtatás jogát fenntartják.
Sztem el fog jönni az is, mikor adott ip-re feltűnően sok video stb. adatforgalma ha rövid idő alatt záporozik lefele, vmi robot progi leoltja a villanyt, hogy ott letöltés zajlik meg ilyesmi... Bár mondjuk a web2 hajnalán is járták a hírek, hogy az egész net fizetőssé válhat vagy mondjuk a reklámmentességért és jobb találatokért tejelni kell. (Őszintén szólva az egyre növekvő és naponta több terára rúgó feltöltések hadát se bírja az ember felfogni, ráadásul különböző formátumokban és méretekben csak a yt-on... Szerintem a Föld közepében sem magma forog már, hanem egy kozmikus HDD!)
-
Mikemend
senior tag
válasz
Mikemend
üzenetére
Vagy engem szívat a Youtube, a parancssor ezt adta vissza az előbb:
ERROR: Unable to download webpage: HTTP Error 429: Too Many Requests (caused by HTTPError()); please report this issue on https://yt-dl.org/bug . Make sure you are using the latest version; type youtube-dl -U to update. Be sure to call youtube-dl with the --verbose flag and include its complete output. -
Mikemend
senior tag
Konkrétan ezt a parancsot tettem össze, de úgy tűnik, hogy új build lesz a youtube-dl-ből, mert most simán sem jön le a youtube-ról... Pontosítok: van már új build, de Windowsra még nem látom kiadva.
youtube-dl.exe --download-archive archive.txt --newline -i -o "%(title)s.%(ext)s" -f 'bestvideo[ext=mp4]+bestaudio[ext=m4a]/best[ext=mp4]/best' --ignore-config "https://www.youtube.com/playlist?list=PLi8-YNAVQibz0Xd9wzM-TPU2STwuP750w" -
mp4-re szerintem ez a legkényelmesebb verzió:
youtube-dl -f 'bestvideo[ext=mp4]+bestaudio[ext=m4a]/mp4' url
ezzel lejön akkor is ha dash és akkor is, ha csak sd vagy 720 van belőle. -
nfsu17
veterán
kínai boxon (CoreELEC) nézem a YT-ot. Első alkalommal, mikor beállítottam és megnéztem az első videót 1080p-ben (fullhd tv-n), alapból h264-re állította magát...nem nyűgözött le annyira a képe, az élek olyan furák voltak, mint ha anti-aliasing-gal lett volna probléma...ugyan az a videó a fullhd monitoron tökéletes minőségű volt...de mondom, akkor miért nem jó a tévén, ha a forrás ugyanaz? Akkor esett le, hogy a szgépen vp9-et tol mindig a YT...na átlőttem vp9-re a boxon és gyönyörű lett. Azóta azon van. 5-6 fokkal hűvősebb a box, mert kevésbé terheli.
Próbálgattam tesztelni ezt, hogy letöltöttem ugyanazt a videót, ilyen meg olyan kódolással, kimentettem belőle screenshotot és összenéztem, mondjuk úgy nem nagyon volt különbség. Szvsz lehet semmi képminőségbeli különbség nincs a kettő között, de ott nekem első beállításkor ez bejött, azóta is jó nekem így. -
cocka
veterán
válasz
Mikemend
üzenetére
Én ezt a kapcsolót szoktam használni a parancssoros progiban: -f 137+140
Azt hiszem így fullHD h264 + aac-be szedi.
A webmmel is az a probléma, hogy régebbi lejátszók is csak a VP8-at támogatják, de a youtube már régóta VP9-ezik.
MP4-ben szedi le, erre bedobja a végén egy MKV konténerbe..
Mert a hang meg vobris és nem tudja összemuxolni mp4-be így a h264-et meg a vorbist.
-
nfsu17
veterán
válasz
Mikemend
üzenetére
ha maradsz a GUI-nál, akkor próbáld a paraméterek közé írni:
-f "bestvideo[height=1080][ext=mp4]+140"Ez az mp4 videók közül (AVC kodek) letölti a legjobb 1080-asat és hozzá teszi az AAC hangot, és mp4 lesz a vége.
Ha csak 720p van fent, akkor nem szed le semmit.Peru 8K HDR 60FPS (FUHD).mp4
[link]
Nekem lejött 1080p60+AAC hanggal mp4-ben.És ezt még lehet variálni:
pl. height>=720
Így ha csak 720p van, akkor leszedi azt is. Ha csak 480p van, akkor ugye nem szed le semmit. -
nfsu17
veterán
válasz
Mikemend
üzenetére
mp4 akkor lesz a kiterjesztés (alapból), ha h264 AVC+AAC-t szed le.
Ha pl. AVC+opus a hang, akkor már mkv-be teszi.De ahogy írták a kollégák, paraméterezni kell és akkor azt szedi le (ha fent van olyan formában is). Én pl találtam olyat, ami nincs fent vp9-ben (én azt szeretem), csak h264-ben...és lehet fordítva is van ilyen.
-
Aureal
őstag
válasz
Mikemend
üzenetére
Szerintem a parancs felvételi ablakában kéne megadni a video+audio kombinációt, mint ahogy a cmd verziónál is működik (pl. most csak hasraütésszerűen: -f 160+140). Egységes általában a felbontások kódja, de lehet a "best" paraméterrel is variálni.
Nekem csak az nem tiszta, hogy ezeket hogyan fűzné parancsilag egybe, mi alapján, mert ha az alsó részből ahol mutatja a letöltés folyamatát, kimásoljuk a letöltési parancsot, az jó sok mindent elárul...
Lehet amúgy jobb is lenne ilyen igényekre a sima youtube-dl.exet használni egy batch fájlból. A DLG is ue. win felületű ablak cicomával, csak komplikáltabb lehetőségekkel.Közben meg CoF meg is adta a konkrét formát...
-
cof
veterán
válasz
Mikemend
üzenetére
Vagy csinálsz egy .bat-ot és használod a CMD-s letöltőt.
Pl. így:
youtube-dl.exe --fixup never -f bestvideo+bestaudio "YOUTUBELINK" --output "FAJLNEV.mp4"Bocs... egyben nem szedi le a youtube-dl sem, .mkv lett a végeredmény.
Itt egy jobb változat, ffmpeg.exe is kell a mappába.
youtube-dl.exe --fixup never -f bestvideo "YOUTUBELINK" --output "video.mp4"
youtube-dl.exe --fixup never -f bestaudio "YOUTUBELINK" --output "audio.m4a"
ffmpeg.exe -i "video.mp4" -i "audio.m4a" -vcodec copy -acodec copy "KESZ.MP4"
PAUSE -
Mikemend
senior tag
Hogyan lehet lebeszélni a Youtube-DLG-t, hogy WebM formátumot szedjen le? Mert az MKV és MP4 még szo-szo, hogy hol ezt, hol azt szedi le, amilyen kedve van (persze jó lenne egységes MP4), de a WebM-et hajamra kenhetem a tévén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Valahogy sikerült összehoznom a parancssoros mókát, így már remek a végeredmény.
Fasza fiam kettes! - hogy a volt matek tanáromat idézzem

és arra lennék kíváncsi, hogy vajon valakinek megvan e ez az adás vagy tudja hol tudom megnézni (nem feltétlenül NAVA-s)