- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mnnorbi
tag
válasz
Leslie1966 #8191 üzenetére
az nincs benne a szolgáltatásba ha előfizettél rá h bármit le tudj onnan tölteni?
-
Bozek
nagyúr
válasz
Hege1234 #8193 üzenetére
Nem, az is csak L3-as. Aztán lehet, hogy nem is a letöltéssel volt baja, de ezt nem tudom, a lényeg, hogy 1 nap után visszaengedtek.
"mióta megjelentek itthon, napi 2-3 évad lejött..."
Na jó, de a drm-decrypter-rel kicsit tovább tart a letöltés, a StreamFab saját böngészőbel betölti az összes linket 1-1 sorozathoz. -
AttyVin
aktív tag
Bocs a láma kérdésért, de nem találom a linket.
Melyik MTV-s archívum, ahol több téma van, mint itt?
Pl. versek, kabaré, zene, jazz, mese, stb.Valamikor elmentettem, de nem találok oda "vissza"...
Köszönettel.
-
Hege1234
addikt
válasz
Leslie1966 #8191 üzenetére
mióta megjelentek itthon, napi 2-3 évad lejött...
semmi problémát nem tapasztaltam
persze, ha tartasz ilyesmitől egyiket se használdBozek nálad 4K-s anyag jött le streamfab-el?
-
Leslie1966
senior tag
válasz
GeryGreyhoun #8189 üzenetére
Internet Download Manager simán letölti.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Leslie1966 #8181 üzenetére
Attól függ, hogy hol. Bár más megoldással töltöttem (StreamFab), de a D+ múltkor simán bannolt, igaz, csak 1 napra.
-
GeryGreyhoun
tag
válasz
GeryGreyhoun #8188 üzenetére
Bocs, rossz az előző link
-
GeryGreyhoun
tag
Az ilyen parlament.hu-s videókat mivel töltenétek le egyszerűen?
-
Hege1234
addikt
válasz
CsBrigi #8182 üzenetére
keresné a firefox-ot a gépeden, de nem találja
vagy nem fér hozzá jogosultság hiánya miattFileNotFoundError: [WinError 2] A rendszer nem találja a megadott fájlt
biztos, hogy itt van a firefox a gépeden?
c:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exeaz a pip hiba mind1 az mindenkinél piros és error-ozik..
-
CsBrigi
friss újonc
válasz
szaboi6512 #8183 üzenetére
igen a hiányzó modulokat mind a 2-t ami benne van a könyvtárba végigfutattam, de már az mint írtam ott is hibát kaptam, bár nem tudom, hogy ezt mennyire mérvadó.
Requirement already satisfied: pip in c:\users\csika\appdata\local\programs\python\python39\lib\site-packages (22.1.2)
ERROR: Could not find a version that satisfies the requirement request (from versions: none)
ERROR: No matching distribution found for request -
CsBrigi
friss újonc
Sziasztok!
Kérném segítségeteket a DRM-decypt-el kapcsolatosan, nekem valamiért nem akar működni.
Hege1234 Megás linkjén keresztül probáltam mindent úgy csinálni, ahogy ott le van írva, de már a hiányzó modulok telepítésénél kiír pirossal egy hibát:Requirement already satisfied: pip in c:\users\csika\appdata\local\programs\python\python39\lib\site-packages (22.1.2)
ERROR: Could not find a version that satisfies the requirement request (from versions: none)
ERROR: No matching distribution found for requestvalamint utána ha a teszt linket (de bármilyen más rtl most-os videó linkjét beteszem), akkor a következőt:
Link: https://www.rtlmost.hu/showder-klub-p_7716/showder-klub-26-evad-6-resz-c_12871563
Exception in Tkinter callback
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\csika\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\tkinter\__init__.py", line 1885, in __call__
return self.func(*args)
File "C:\Brigi\Letöltések\DRM-decrypt v1.1.7\start-DRM-decrypt.py", line 734, in rtlmost
subprocess.run(['C:\\Program Files\\Mozilla Firefox\\firefox.exe', '-height', '800', '-width', '800', link_ss, '-MOZ_LOG=rotate:400,nsHttp:10,cache2:10,nsSocketTransport:10,nsHostResolver:10,cookie:10', '-MOZ_LOG_FILE=drmfiles\\programok\\firefox-log\\log.txt'])
File "C:\Users\csika\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\subprocess.py", line 501, in run
with Popen(*popenargs, **kwargs) as process:
File "C:\Users\csika\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\subprocess.py", line 947, in __init__
self._execute_child(args, executable, preexec_fn, close_fds,
File "C:\Users\csika\AppData\Local\Programs\Python\Python39\lib\subprocess.py", line 1416, in _execute_child
hp, ht, pid, tid = _winapi.CreateProcess(executable, args,
FileNotFoundError: [WinError 2] A rendszer nem találja a megadott fájltTudnátok segíteni, hogy mi okozza a hibát?
Op.rendszer: Win10 Home
Firefox 64 bites, és a python-3.9 telepítettem úgy ahogy a leírásban szerepelt.Köszönöm!
Üdv! Brigi
-
Leslie1966
senior tag
Kipróbáltam, prímán működik. Mekkora az esély a lebukásra ?
-
Hege1234
addikt
válasz
Bruschi85 #8176 üzenetére
erre van a debug menü
09 |yt-dlp| egyedi parancs (debug)
mert ez generál 3 random számot a fájlnév végére így bármennyit le lehet tölteni vele így használd:
"m3u8 link""https://da-c3ee1e8a.id.cdi.streaming.proximustv.be/wp/ottvod.cdi.streaming.proximustv.be/token=93769fb9e1ca25ad0fbfdb9aa7e1bb30&expires=1655753137/shares/export/mounthttp/festivals/GMM2022_Butcher_FullConcert_MARQUEE/index.m3u8"
-
segxpir
csendes tag
A yt-dlp-files mappából töröld a yt-dlp-archive.txt fájlokat. Talán úgy menni fog.
-
Bruschi85
újonc
válasz
segxpir #8175 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ és a javaslatot!
Felraktam és sikerült elsőre az Amorphis koncertet yt-dlp-vel lementenem01.m3u8-ra kattintva.
Kezdtem örülni, kicsit korán, de utána próbálkoztam ezzel a módszerrel, ezt a hibát kaptam, illetve 3 db index.m3u8, de sajna egyik sem működött, végig kipróbáltam.
Üdv.:
Bruschi85 -
segxpir
csendes tag
Üdv Bruschi85
Firefoxhoz javaslom a The Stream Detector bővítményt.
[link] -
Bruschi85
újonc
Sziasztok!
Eddig csak olvastalak Titeket, először is szeretném megköszönni Hege1234-nek a Yt-dlp-t és DRM-decryptet.
Az lenne a kérdésem hozzá/hozzátok, hogy hétvégén lezajlott a Graspop Metal Meeting 2022 fesztivál
és szeretném letölteni mp3-ban a koncerteket, visszahallgatni, amelyeket élőben nem láttam.
Firefoxot használok, F12 dev. alatt nem találtam se manifest, se mpd fájl-t illetve beépített Downloadhelperrel nem tudom az m3u8-t kinyerni.
https://events.pickx.be/nl/graspop/vod/Remélem tudtok segíteni, szívesen veszem, akár itt, akár privát üzenetben.
Előre is köszönöm!
Üdv.:
Bruschi85 -
smombodi
tag
válasz
Hege1234 #8169 üzenetére
Megtaláltam közben
Ja hát igen. Na szóval az 1.0.2-őt próbáltam telepíteni de ezt írja
'pip' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
Press any key to continue . . . -
Hege1234
addikt
válasz
cucumber87 #8162 üzenetére
nem valószínű
-
Hege1234
addikt
válasz
cucumber87 #8160 üzenetére
felirat még nincs megoldva
ezzel a fajta vtt felirattal egyik ilyen átalakító se boldogul
eddig minden streamszolgáltatóéval megoldható volt , de ezzel nem... -
cucumber87
tag
-
Hege1234
addikt
max holnapra megvagyok a disney-vel
addig felesleges minden szart telepítgetni hozzá, főleg olyat ami le sincs tesztelve... -
ddsdas43
csendes tag
válasz
smombodi #8153 üzenetére
Először töltsd le a firefox-ot és a python-t illetve a python telepítésénél pipáld be az add to path-et. Utána töltsd le a drm-decrypt batch vagy drm-decrypt gui-s váltzatának a legújabb verzióját utána csomagold ki a rar fájlt bárhova utána a hianyzo-modulok.bat segítségével telepítsd a hiányzó modulokat. Utána már tudsz letölteni drm-es videókat.
-
cof
veterán
válasz
cucumber87 #8149 üzenetére
Lehet okkal blokkolja. Nálam már a Chrome alapból nem engedi, nem is töltenék le ilyesmiket mindenféle ismeretlen forrásból, mert tele vannak a warez cuccok vírussal, másik meg az hogy általában 99%-ban nem is az ami a nevében van. Csak elindítasz valami exe-t aztán nem történik semmi, de a háttérben meg be is kaptad a vírust.
-
ddsdas43
csendes tag
válasz
cucumber87 #8147 üzenetére
-
ddsdas43
csendes tag
válasz
cucumber87 #8144 üzenetére
-
cucumber87
tag
Sziasztok!
Disney+ról szeretnék letölteni. Mit ajánlanátok?
-
smombodi
tag
Sziasztok! rtlmost-ról mivel lehetne letölteni? Köszi!
-
-
cocka
veterán
válasz
Diego Milito #8133 üzenetére
Szokásos jogi mizéria.
-
cocka
veterán
válasz
Diego Milito #8130 üzenetére
Na mindegy, tessék:
-
cocka
veterán
válasz
Diego Milito #8130 üzenetére
Felirat kell hozzá?
-
Diego Milito
csendes tag
Sziasztok!
Ma este 22:05 h-kor lesz a Duna World-on egy magyar dokumnetumfilm, a címe:
Akik a hazára voksoltak - Sopron 1921
Múlt héten szombaton egyszer már adták a Dunán és azt gondoltam, hogy felkerül a majd médiklikkre, ahonnan letölthetem, de sajnos nem tették fel. Elképzelhető, hogy utólag most sem lesz majd letölthető a médiaklikről, ezért ha esetleg valaki tudná nekem rögzíteni jó minőségben, nagyon megköszönném!
Egyébként hétfőn (06.13-án) az M5 szintén leadja 21:05-től
Előre is köszönöm, ha valaki segíteni tud! -
ddsdas43
csendes tag
Hogyan lehet átalakítani m3 id-ket hogy legyen az archivum.mtva.hu-n nézhető videó? Pl.: M3-87170999239999759
-
-
flash-
veterán
a Kossuth rádió hangtárából pillantás alatt tudtam letölteni egy műsort a firefoxos Video Download Helper addonnal, viszont a minőség csak 64kbps.van bármi mód magasabb minőséggel letölteni valahogy valami mással esetleg?stb..?
-
allfinanz
senior tag
Netflixhez felirat leszedőt tud valaki készíteni? Akár ilyen Pythonos megoldással?Bemásolnám az URL-t és kidobná az SRT-t. Magyar feliratok sok filmhez nincsenek fent máshol.
-
Aureal
őstag
Vki csinált itt régebben egy weboldalt az M3 id-k visszakereshetőségével. Hol lehetne ezt megtalálni?
-
Bozek
nagyúr
Az csak az amcsiknak elérhető Amazon Prime-on van, a magyar verzióban nincs fenn.
Amúgy ezek a jogok tényleg érdekesek. Netflix-en anno az Agymenők feliratos volt (most nincs fenn), HBO Max-on szinkronos. De több olyan sorozat is van, amihez bár létezik magyar szinkron, a streaming szolgáltatóknál feliratos.
Az meg külön vicces, hogy Netflix-en találtam olyant is, aminél az 1. és a 3. évad szinkronos, a 2. évad meg feliratos...
-
cof
veterán
Szerencsére mindenki megtalálhatja, ami neki kell, már lassan túl sok is lesz a streaming szolgáltató.
Sajnos nem, még ha elő is fizetsz az összes szolgáltatónál akkor sincs lefedve minden. Régebbi 2010 körüli sorozatok is kb. olyan ritka mint a fehérholló. Azon is meglepődtem hogy egy olyan sorozat mint a szökés sehol nincs fent magyarul vagy legalább magyar felirattal. Mondjuk egyik itthoni csatorna sem ismétli szinkronnal, elég érdekesen állapodhattak meg annak idején a vetítési jogokról.
-
Bozek
nagyúr
10 nap múlva meglátjuk. Én azért előfizetek rá, aztán kiderül, hogy van-e értelme. Ha már több szinkronos cucc lesz, mint a Netflix-en, akkor nem lesz vele gondom. Az HBO Max-nak azért egyszerűbb volt az indulás, mert ugye ott már volt alapból HBO Go.
Szerencsére mindenki megtalálhatja, ami neki kell, már lassan túl sok is lesz a streaming szolgáltató. Mert ugye eddig van a nagyok közül HBO Max, Netflix, Amazon Prime, aztán lesz a Disney+.
Igazából mindet kipróbáltam, most csak HBO Max van. Amazon Prime-ra is volt előfizetésem, de ott csak a Térség érdekelt. Megnéztem 2 részt feliratosan, aztán végül kapott szinkront, úgyhogy azzal folytattam. Elég jó kis űropera, a könyvekhez képest csak kisebb változtatások vannak benne, a vezető sztori stimmel.
-
cof
veterán
Egyik sem az én világom, se SW se Marvel ezekhez én már túl öreg vagyok lehet. Natgeo filmek régen voltak jók, sajnos a doku csatornákon a TV-ben manapság csak alja sorozatok mennek, vagy reality vagy WW2 rogyásig. Tán még a Viasat History ami értékelhető és változatos tartalommal bír. Pl. volt régen a Aftermath: Population Zero 2008, mai napig nem tudtam megszerezni, és nem is vetítették többször. De ezt sem ám a Natgeo adta hanem a TV2 még valamikor jó későn éjjel csak pont odakapcsoltam és a 10. perctől néztem. Persze anno senki nem rögzítette a szinkront.
-
Bozek
nagyúr
Hát nem egészen.
A Disney már elég régóta nem csak gyerekfilm. Náluk vannak például a Star Wars jogok, sorozatokkal együtt. Plusz a Marvel-t is megvették, szóval ott is van elég sok cím. Ahogy nézem, van fent NatGeo-s cucc is, valamint például a Simpson-család is elérhető náluk.
Itt egy angol lista, hogy mi elérhető az oldalon, nem rövid: [link].
Itt meg, hogy mi érkezik 2022-2023-ban: [link].Persze kérdés, hogy nálunk mi lesz elérhető belőle és milyen formában.
-
cof
veterán
Igen benne van, mondjuk engem már nem érdekel a foci.
Netflix tartalomhoz képest nem drága, HBO-nál nagyságrendekkel több a választék. Nekem sincs saját előfizetésem oda, csak HBOMAX mert még a promó időszakban regisztráltam 1500/hó nem egy nagy összeg. Cserébe meg kaptam Netflix hozzáférést.
Disney+? Ott nem ilyen gagyi varázslós gyerekfilmek fognak csak menni? Mondjuk egyik ilyen szolgáltató sem veheti fel a versenyt egy torrentoldallal, és soha nem is fogja tudni a jogdíjak miatt. Szóval Columbo meg ilyesmi jó ha megvan letöltve.
-
Bozek
nagyúr
A leírás szerint a Spíler Extra is benne van, az meg kb. ennyibe került, amíg elő lehetett rá fizetni.
A Netflix-ről meg annyit, hogy annak se reális az ára Magyarországon. Annak lehet, aki szeret feliratot olvasni, de én nem ezek közé tartozom, le is mondtam az előfizetést. Kíváncsian várom a Disney+-t, már csak 10 nap.
-
Bozek
nagyúr
válasz
szaboi6512 #8110 üzenetére
És mi ezzel a gond? Ha valakinek csak a TV2 Play Prémium kell, akkor olcsóbb, mint egy ezt tartalmazó Yettel TV-csomagra előfizetni. A tartalmat nem ismerem, így nem tudom, mennyire reális az ár.
Nekem például az RTL Most+ miatt van Yettel TV előfizetésem. És figyelnek rá, mert egyszer megszűnt az előfizetés és mindjárt nem tudtam nézni a Most+ tartalmakat.
-
Bozek
nagyúr
válasz
allfinanz #8104 üzenetére
Aha, nekem meg e-mailt küldtek, hogy lépjek be a TV2 Play-be és használhatom is. Csak arra lennék kíváncsi, hogy mégis hogyan oldották volna meg, ha a két szolgáltatásnál nem ugyanazt az e-mail címet használom...
SMS-t nem kaptam, pedig meg van adva a telefonszámom, bár Vodás, a Yettel TV előfizetés külsős.
-
Hege1234
addikt
frissült mind a 2 letöltő
python
hmax-hoz már nincs szükség a videó lejátszására csak be kell lépni az egyik profilba
(és így leglább már nem adja hozzá a folytatási listához..)batch
+ menü hozzáadva a védelem nélküli vodok letöltésére
lehet .txt fájlt használni ahova csak be kell dobálni a linkeket
(egy sorba egy link..) -
lacus8892
újonc
Sziasztok rtl most hogy lehet letölteni videokat szeretném letölteni a barátok közt első részeitől amit most ad az rtl gold
-
aujjobba
addikt
Udemy-rol le lehet valahogyan tolteni a megvasarolt anyagot?
Ha igen, hogyan erdemes? -
allfinanz
senior tag
Akinek van Yettel TV előfizuja, SMS-ben küldték a TV2 Play Prémiumhoz a kódot, így onnan is szerezhető film.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltők
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest