Hirdetés
- potyautas: Nóta állj!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bruschi85
újonc
válasz
segxpir #8175 üzenetére
Szia!
Köszi a gyors választ és a javaslatot!
Felraktam és sikerült elsőre az Amorphis koncertet yt-dlp-vel lementenem01.m3u8-ra kattintva.
Kezdtem örülni, kicsit korán, de utána próbálkoztam ezzel a módszerrel, ezt a hibát kaptam, illetve 3 db index.m3u8, de sajna egyik sem működött, végig kipróbáltam.
Üdv.:
Bruschi85 -
dl-tv_peet
újonc
-
Hege1234
addikt
válasz
segxpir #7409 üzenetére
igen, de az csak a saját változtatásom ha magában a batch-ban változtatok
bekerül egy új menüpont vagy valamelyik .config fájlhoz írok hozzá plusz dolgokat
pl. amit tervezek hozzáadni a következő verzióhoz az a youtube music lesz, hogy szépen "albumozva" le lehessen tölteni mindenta 0.2.1 a 2021.08.02 verziót tartalmazza de a 06 -os menüponttal tudod frissíteni
a yt-dlp 2021.09.02 verzió a legújabb -
C. s.
addikt
válasz
segxpir #6489 üzenetére
Köszi szépen!
Igazad van, úgy látszik, törölték. A francba! Kellett volna a 8. rész. Vagy legalább a hangja, hogy összekókányolhassam a videóval.Csak most jutott időm rá, nem gondoltam, hogy ilyen hamar eltűnik.
A Firefoxszal eddig jutok (a Viasattal is ezt csinálja):
Azóta már frissítés is volt, de nem javult meg. Chrome nincs a gépen, de már úgyis mindegy, mert eltüntették, ami kellett volna.
-
Sz.Vicky
tag
válasz
segxpir #5988 üzenetére
Nagyon dilettáns módszer, hogy nem ad lehetőséget kiválasztani, hogy milyen minőségben szeretné nézni az ember, csak automatikus választás van, ami ezt eredményezi....
Ha már ennyire ügyesen szarrá DRM-ezik, igazán ezt is megcsinálhatnák már....
Pl. TV2-es videóknál is ki lehet választani a minőséget és utána végig abban tolja, de millió más pédát is lehetne sorolni... -
czovi
csendes tag
válasz
segxpir #5273 üzenetére
Ezt RTLMost / RTLMost+ -rol sikerult letolteni? Milyen modszerrel? Meg tudnad osztani a trukkot? Ez 720p ennel jobb minosegben nekem ugy remlik korabban sem volt fent.
A NAVA verzion ott a RTL Klub logo, illetve akarmikor neztem, nekem is azt irta, hogy faradjak NAVA pontba. Rossz vicc.
-
Sz.Vicky
tag
válasz
segxpir #5273 üzenetére
Nagyon köszi!
A többi részt is meg tudnád így csinálni?
Olyan jó lenne, ha a 80 részes sorozatnak nemcsak az első fele lenne meg...
Igen, sajnos kiválasztani nem engedi a HD minőséget, csak amíg kódolatlanul volt, addig le lehetett tölteni szimplán az m3u8 linkkel is...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest