Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
válasz
kisspall
üzenetére
Hogy pl mi is (meg az összes nyugdíjas és nem online tvző más is - cirka 99%-a az M3 nézőinek) fotelből normál tvn szeret szórakozni...
És nem lesz ott minden letölthető meg elérhető. (Esetleg előfizethető később.)
Szóval egyik szem sír, másik nevet. (Én mondjuk dvd-re vettem eddig is belőle ami kellett, de most 1 csatornával kevesebbet nézhetünk esténként és ez a gond inkább!) -
gojko.m
senior tag
válasz
kisspall
üzenetére
Több okot is fel lehet sorolni a titkolózásra: pl. nem szeretnénk, hogy későbbiekben még a mostani módszerek se működjenek. Merthogy a reklámozott, nagydobra vert letöltő eljárások miatt, valakik úgy gondolják, hogy változtatnának.
De a legfőbb érv, hogy tudtommal, az ertéelmost oldalán szabadon elérhető drm védett adatfolyamok találhatók. A digitális jogvédelem alatt álló anyag letöltéséről beszélgetni egy nyilvános fórumomon, szerintem már warez kategória (lásd pl.: alapelvek).De nyugodtan javítsatok ki, ha tévedek vagy nem értetek egyet velem.
-
nfsu17
veterán
válasz
kisspall
üzenetére
a yt-ról most tudok firefox alól is leszedni, meg a yt-dl gui-val.
aztán leszedtem a nemgui-s yt-dl-t, hogy egy kicsit tanuljak, ismerkedjek vele.
de már elindítani sem sikerült.
innen indult az egész dolog.
aztán láttam, hogy a vimeo-ról is tud leszedni.
de a gui-ba hiába adom meg a linket (mint egy yt linket), error a vége.
nem mindig azonnal kell az, amit éppen tanulok, tehát nem rögtön van rá szükségem, de valamit a fejembe veszek, akkor végig kell csinálnom, hogy sikerélmény legyen és tanuljak belőle.
most van ez a szakasz, hogy a nemgui-s verzióval akarok letölteni - egyelőre jó lesz yt-ról is - de már elindítani sem tudom.
-
nfsu17
veterán
válasz
kisspall
üzenetére
az is megvan, de ugye a yt-dl nem csak youtube-ra van.
viszont akkor itt a másik gond, hogy a gui-ban meg nem tudom a kapcsolókat, meg paramétereket megadni.
vagyis a beállításokban, az extra fülön meg lehet adni, de akkor meg...á, sehogy sem jó.
a streamlink meg szintén nem jó mindenre, pedig az már egész jól megy -
-
stefi68
addikt
válasz
kisspall
üzenetére
Igen, én is megerősítem. Ez eddig az egyetlen működő megoldás!
Először azt hittem nem tölt, mert a % megjelenítés semmit nem változott, de aztán jelezte, hogy kész.
Már csak valami Android emulátoron kellene működésre bírni, hogy ne kelljen telefonon ilyennel szórakozni.
A MEMU-n nem hajlandó letölteni. -
gojko.m
senior tag
válasz
kisspall
üzenetére
Igen, úgy néz ki, hogy a 'VdhCoAppSetup-1.1.0.exe' telepítése után működik a 7.1.1-es VDH-rel is a letöltés.
Mindenesetre készenlétben tartok egy Firefox ESR portable verziót bevált, jól működő, régebbi verziós kiegészítőkkel. Mivel az utóbbi időkben elég gyakran voltak problémák a FF böngésző és kiegészítő frissítések után, így mindig jól jöhet.

-
gojko.m
senior tag
válasz
kisspall
üzenetére
Nálam is probléma van a mediaklikk-ről letöltés során a 7.1.1 verzióval, míg 6.3.3 verzió gond nélkül működik. Visszafrissítési lehetőség: Video DownloadHelper verziótörténete
-
cocka
veterán
válasz
kisspall
üzenetére
És figyelj már, mennyi idő alatt? Mert rtmpdumpnál végig kellett várnom majdnem a teljes lejátszási időtartamot, ami azért elég gáz.
Egy másik progi pedig valamit nemes egyszerűséggel lehagyott a videoból, mert ott meg az időtartam nem stimmelt. Bár láttam én már olyat is, hogy bár az időtartam nem stimmelt, amikor a számláló elért az ominózus utolsó másodperchez, akkor ott maga a számláló megállt, de a videolejátszás ment tovább.

-
cocka
veterán
válasz
kisspall
üzenetére
Hi!
rtmpdumppal meg rtmpdumphelperrel amit át kell állítani proxyról simára, azaz ne rtmpsuckkal vedd, hanem rtmpsrvvel. Ha nyomsz egy F9-et bejön.Így ugyanis megjelenik egy parancssori cuccos, amit egy az egyben ki tudsz másolni. Ha kimásoltad, zárd be az egész programot a böngészővel együtt. Utána szerkeszd meg úgy a parancssort, hogy ne legyen benne egyetlen enter karakter sem (Unix enter sem lehet benne) aztán ha kész a sor végére biggyessz egy -v paramétert még.
Ezután nyiss egy parancssort, illeszd be az összeállított parancssort és enter. Sajnos elég lassú lesz, de legalább pontos.
Ha kihagyod a -v-t, akkor a töltés nem lesz folyamatos, hanem visszaugrándozik a video korábbi jelenetekre, kockásodik stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Honda topik
- Spórolós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Elektromos autók - motorok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Arc Raiders
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 17 FHD notebook - i7 9750H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)