- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
őstag
Spotifyre tudtok vmi lehúzót? Ffmpeggel nekem semmi.
Ez kellene (full album) [link] és hogy mivel meg hogy lehet hasonlókat? -
feketenorbi
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni 4db videó legjobb minőségben letöltéséhez.
01. https://www.rtlmost.hu/hirado-p_7724/rtl-hirado-2020-06-29-c_12641255
02. http://www.atv.hu/videok/video-20200629-atv-hirado-2020-06-29-18
03. https://www.rtlmost.hu/hirado-p_7724/rtl-hirado-2020-06-30-c_12641699
04. https://hirtv.hu/riasztas/riasztas-holttest-az-emesztogodorben-2505111Nagyon köszönöm!
-
cocka
veterán
válasz
pinnacle #6190 üzenetére
Response code 403 (Forbidden)
Error: Response code 403 (Forbidden)
at e.value (chrome-extension://lmjnegcaeklhafolokijcfjliaokphfk/background/main.js:1:6632)
at chrome-extension://lmjnegcaeklhafolokijcfjliaokphfk/background/main.js:1:211627Aborted
Error: Aborted
at t.value (chrome-extension://lmjnegcaeklhafolokijcfjliaokphfk/background/main.js:1:220177)
at t.value (chrome-extension://lmjnegcaeklhafolokijcfjliaokphfk/background/main.js:1:172478)
at t.<anonymous> (chrome-extension://lmjnegcaeklhafolokijcfjliaokphfk/background/main.js:1:125485)
at t.e (chrome-extension://lmjnegcaeklhafolokijcfjliaokphfk/background/main.js:1:126786)
at chrome-extension://lmjnegcaeklhafolokijcfjliaokphfk/background/main.js:1:126470 -
cocka
veterán
Elég drágán adják a legfapadosabb verziót is:
Kb. 17545 Ft. Az azért kicsit sok.
Jajj de kedvesen átszámolja ez a mocsok és még az áfát sem tartalmazza.
Ja igen ez szokás főleg amerikaiaknál, hogy nem elég, hogy államonként különbözik a "sales tax" mértéke, még ráadásul feszt a nettó összeget tüntetik fel mindenhol. Amazonnál is ha amerikai accountod van a végén jön az utolsó ellenőrzésnél a meglepi.
Összesen: 24 454,55 HUF
(tartalmazza 27% -os forgalmi ÁFA hogy 19 255,55 HUF: 5 199,00 HUF)Ja oké, át kell állítani az országot USA-ra és akkor jó lesz.
Vagyis magyarként fizetve majdnem 7 ezerrel akarnak lehúzni a semmire. Szép.
-
-
pinnacle
nagyúr
Tiedben írtam át a linket TAXI 2-re. Leszedte, igaz közben jelzett valami hibát, a végén is, belenéztem, de egyelőre nem jött elő semmi. Lehet egy kisebb részen csúszik meg a kép vagy a hang. Végén sem, csúszott a kép/hang, lehet közben lesz valami probléma.
Köszi a segítséget! Lehet majd még jövök ha nem találok linket. -
cof
veterán
válasz
pinnacle #6179 üzenetére
De ne az én linkemmel próbálkozz, hanem te vadássz le egyet magadnak. Szerintem maga a linkben van korlátozás, a lekérő IP címére, ezért fut nálad hibára.
Erről már írtam korábban, lehet csinosítani. [link]
Amúgy macera, kell hozzá Python-t is telepíteni... csak dobd le a tálcára aztán jól van az úgy. Persze ha jobban tetszik így akkor hajrá.
-
cof
veterán
válasz
pinnacle #6177 üzenetére
Ez van benne a letoltes.bat-ba, az FFMpeg amit linkeltem.
ffmpeg.exe -user_agent "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/81.0.4044.138 Safari/537.36" -i "https://pstream12.tv2.hu/vod10/tXMVKaxKh61xhu20e3o9YA/1597230195/amlst:9/20200807/450482/std/chunklist_b4160000.m3u8" -c copy "parasztvakitas.mp4"
PAUSEDe nézd meg te, mert lehet, hogy IP-re korlátoz amit ad, F12 módszerrel, vadássz le egy sajátot. Minden oldal betöltésnél másikat ad.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! user_agent-el is próbáltam, alsó képen, azt már nem jelezte hibának. HTTP error 403 Forbidden mit jelent, tiltás az oldal felől vagy rossz a link? Nézd már meg légy szíves, hogy neked megy a letöltés, akkor lehet valami rossz az új verzióban.
Nincs VPN-em, DIGI-nél vagyok, nem NAT-olva. Linkeld légy szíves a működő FFMEG-et, esetleg ha tudod próbáld ki az újat. Ha IP tiltás lenne, akkor a YTDL sem működne. Azzal ma is megy.
-
cof
veterán
válasz
pinnacle #6173 üzenetére
Ja, látom az új FFMpeg verzióban változás van, írja is, hogy user-agent helyett user_agent kell már. Szóval kötőjeet cseréld alsó vonalra. Nekem még egy régebbi FFMpeg van, amíg működik, nem szoktam frissíteni.Ok, átírtad. Nekem még él a link, és tölti is. VPN mögött vagy? Esetleg tiltották az IP-det.
Megnéztem ezzel a friss FFMpeg-el is, megy nálam.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Próbáltam a korábbi linkeddel, de nem megy. user_agent-tel sem. Mi lehet a gond? Letiltották ezt a hozzáférést?
qnadam valami hosszabb parancs volt. Most ez az alapbeállítás, amivel 4K-ban jött le a videó.
youtube-dl.exe --newline -i -o "C:\Users\xy\Downloads\%(title)s.%(ext)s" --ignore-config --hls-prefer-native "https://www.youtube.com/watch?v=LXb3EKWsInQ" -
cof
veterán
válasz
pinnacle #6170 üzenetére
Van olyan ami csak ffmpeg YTDL nem szedi. Letöltöd az FFMpeg-et [link] kicsomagolod valahova a bin mappát, és létrehozol egy tetszőleges nevű .bat fájlt az ffmpeg.exe mellé, mondjuk letoltes.bat. És beleteszed ezt:
ffmpeg.exe -user-agent "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/81.0.4044.138 Safari/537.36" -i "IDE_A_LINK" -c copy "AKARMI.MP4"
PAUSEOtt lesz a network fül alatt a link, minden oldalon más egyébként, általában manifest vagy m3u-ra érdemes szűrni.
Példa: [kép]
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Igaz, jobb eleve a linket betenni, akkor nincs gond a felbontással. Az is tényleg egyszerű, hogy csak cserélgetni kell a linket a bat fájlban. F12-nél hol találom meg a linket? Tényleg csak érdekességképpen, mert a Dowloadhelpernek jó ez a funkciója.
Illetve, hogy kell az ffmpeg-et telepíteni, beállítani ahhoz, hogy csak a linket kelljen cserélgetni? Egyébként ezt azért jó tudni, mert van olyan videó, amit csak az ffmpeg-el tudok letölteni, YTDL-el nem? -
cof
veterán
válasz
pinnacle #6168 üzenetére
Nem olyan sok lépés. Én mondjuk nem használok semmi konkrétat a link kinyeréshez, fejlesztői mód (F12) network fül ahol csak lehet. Itt a TV2-n meg lehet, playlist, vagy m3u-ra szűrve meg is vannak a linkek.
A ffmpeg bat fájl meg mindig ugyan az, csak a linkeket kell cserélgetni.
Youtube-nál a best a legjobb azt hiszem, de mint ha ez csak YT videókra vonatkozna, passz. Nem használom. De érdemes YTDL-el is a chunklist-et megetetni nem a playlist-et, mert a chunklist az konkrét felbontás.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi CoF, pycur! Nem akartok írni egy összefoglalót? Mondjuk ha ez ilyen sok lépésből áll, amit már pycur fentebb leírt, akkor én inkább maradok a Youtube-DLG-nél.
Egyébként az alapbeállításon jó? Nem tudjátok mi az a youtube-dl parancs, amivel a legjobb minőségben tölt le?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
#08886016 #6163 üzenetére
Köszi ddsdas4, CoF! Youtube-DLG-vel simán lejött. Alapbeállításon kell valamit változtatni? Magától a legnagyobb felbontáson szedte le, de ha jól emlékszem erre volt valami youtube-dl parancs, amit ide kellett beírni.
CoF a te linked a youtube-dl-hez kell? Annak az ablaka nekem csak egy pillanatra villan fel, utána eltűnik. -
cof
veterán
válasz
pinnacle #6162 üzenetére
ffmpeg.exe -user-agent "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/81.0.4044.138 Safari/537.36" -i "https://pstream12.tv2.hu/vod10/tXMVKaxKh61xhu20e3o9YA/1597230195/amlst:9/20200807/450482/std/chunklist_b4160000.m3u8" -c copy "film.mp4"
VDH-t nem használok, szóval arra passz.
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Ezt a filmet 720p-ben valaki le tudná tölteni nekem, illetve segítene abban, hogy mi lehet a probléma? Video DownloadHelperrel próbáltam Firefoxon, Chrome-on, úgy néz ki, hogy 100%-ban sikerült, de a végén mindkettőnél hibaüzenetet dob.
-
Sz.Vicky
tag
Szia!
"Majd megkérdezek egy gyógypedagógust hogy kell értelmi sérültekkel úgy kommunikálni, hogy felfogja mit akarok." - Ebbe majd lécci engem is avass be, mert amennyi hülyével vagyok körbevéve, a fél életem és életenergiám a nekik való (felesleges és eredménytelen) szájbarágós magyarázásokra megy el.....
-
cocka
veterán
válasz
Inhouse #6158 üzenetére
Az autizmus néha együtt járhat pl. enyhe értelmi fogyatékossággal. Volt már szerencsém ilyen emberekhez neten, ezt így nyíltan nem mondta ki senki, de amikor kb. századjára írod le ugyanazt és akkor sem érti, akkor feladod. Majd megkérdezek egy gyógypedagógust hogy kell értelmi sérültekkel úgy kommunikálni, hogy felfogja mit akarok.
Halkan jegyzem meg neki: légy szíves = legyél szíves (tehát semmi nem indokolja, hogy egybeírjuk)
A legdurvább amúgy amikor ilyen iskolai közegben azt hallani, hogy a diák a tanárnak címezve: "tessék lécives vagy lécci" és társai
Arról egyik sem hallott még, hogy "legyen szíves" vagy "legyenek szívesek"? Bár szerintem ez egyfajta udvarias utasításnak is felfogható, ami tudtommal tanárokkal szemben nem illik.
-
Inhouse
őstag
válasz
#08886016 #6152 üzenetére
Légyszíves?! Ne játszd meg magad... Az sem érdekel, hogy meg tudnál-e változni, vagy nem. Mondjuk azt nem is értem, hogy a való életben, hogy nem kaptál még elég negatív visszacsatolást, vagy ha kaptál (ami sanszos), akkor miért nem érted. Részemről leírtad magad már az elején... Ha megállom, akkor a továbbiakban nem is reagálok az óhajaidra.
-
pycur
tag
válasz
#08886016 #6152 üzenetére
Másnak nem dolgozunk szívesen ennyit, de megtanítalak kéregetés helyett önállóan dolgozni.
1. lépés, regisztrálsz az rtl mostra.
2. lépés, megnyitod ezt a videót, megnézed működik-e.
https://www.rtlmost.hu/a-konyhafonok-p_7698/a-konyhafonok-7-evad-1-resz-c_12661441
3. lépés, letöltöd az open broadcaster progit (OBS)
https://obsproject.com/hu
4. lépés, beállítod benne az új jelenetet és hozzáadod a böngésződ teljes ablak módban. Beállítod a videófájl helyét és tömörítését(legalább 2000 kbps mp4).
5. lépés elindítod a felvételt. Ha fekete a felvétel közben a videó képe, akkor a progit zárd be, és úgy indítsd el, hogy az ikonjára jobbklikk és futtatás az intel grafikus vezérlővel. Dual vga-s laptopoknál szokott ilyen hibát csinálni.
6. lépés, elindítod a videót az elejétől és végignézed miközben felveszi. Jó dolog ha nem fut a háttérben más progi ami felugró és/vagy hang üzeneteket dobál, mert az is benne lesz a felvételben.
7. lépés, letöltöd az avidemux progit, https://sourceforge.net/projects/avidemux/files/avidemux/2.7.6/
megnyitod benne a felvételed, megvágod, hogy mettől meddig érdekel a felvételed, és a lemez gombbal lemented újként.
8. lépés örülsz ennek.Új epizód esetén GOTO 2,5,6,7,8.
-
törölt tag
Mondom újra! Valaki letöltené nekem a konyhafönők 7.évad 1.részét! Légyszíves.
-
törölt tag
valaki letölti nekem a konyhafőnök 7.évad 1.részét?
-
pycur
tag
Miért kattintasz rá hogy újra töltse le azokat a részeket, amikről már tudod hogy megvannak? Ha az egész m3at archiválod akkor meg nem mindegy? Mindent letörölsz,mindent letöltesz újra és meg vagy oldva. Had csinálja egész héten.
Én nem csinálom ezt, csak a kabarésabbakat töltöm le, mókatár, rögtön, gyuszi ül a fülben, stb... -
válasz
Tévé Maci #6139 üzenetére
Ez az új nem ismeri fel a korábban letöltött sorozat részeket. Gyanítom az a baj, hogy korábban oda volt téve zárójelben a rész sorszáma, most meg nincs. Korábbi elmentett csv-t betöltve felismeri a letöltötteket, de ha ráfrissítek az archívum betöltésével, akkor ott lesz a listában kétszer, ugyanazzal az ID-vel, egyszer a régi zárójeles, amihez felismeri, hogy létezik a fájl, meg az új zárójel nélküli bejegyzés, amihez nem talál fájlt.
Nem tudom, hogy a programban vagy szerver oldalon változott az elnevezés módja, de jó lenne ha tudnál segíteni ezen a gondon. -
pycur
tag
Azt néztem is hogy 6 percbe telt betölteni a teljes listát, de gondoltam hogy a virtuális oldal lapozás miatt ilyen sebességgel megy a dolog. Most 26 mp. Lényegesen jobb! Köszi!
-
Tévé Maci
csendes újonc
A 24-es lassú volt. A 25-öst feltöltöttem. Remélem ez már jó lesz.
[link] -
pycur
tag
válasz
Tévé Maci #5843 üzenetére
Bocsi már hogy bele vau vau, csak érdeklődök, hogy ha ez a progi az m3dev oldalt listázza, akkor valami nem kerek. Mert ez a progi kb 3500 találatot hoz, az oldalon meg van 4100.
Ezt abból vettem észre hogy egy korábbi verzió bár out of bounds hibát dob és kb 200 sort ír ki, de kilistázza a trombi és a tűzmanót, az újabban hatalmas a lista, de ez mégsincs benne.
Rá tudsz nézni? -
Mikemend
senior tag
Azt nézem, hogy random esetben hol észreveszi, hol nem a videót. Például ezt nem látja, pedig ugyanúgy van feltöltve, mint ez a másik, amire mindig beugrik.
A VK Universal Downloader mondjuk segített, de az lassabban szed le, mint az FFMpeg, ezért lenne jó, ha a Stream detectorral sikerülne. -
Mikemend
senior tag
A Stream detectort használom Firefox alatt (Chrome vagy Palemoon alá nem találtam meg, vagy hasonlót). Az egyik videós oldalon ki is adta a linket, de mivel volt más link is már a listájában, egy listatörlést kértem, hogy a videó újratöltése után egyértelműen tudjam, melyik link kell nekem. Viszont hiába töltöm újra és újra az oldalt, a detector már nem adja ki a linket.
Hogyan bírhatnám rá, hogy ismét "bekapja a horgot"?Van valami lista, amit törölhetnék?
-
tbabj2
friss újonc
Sziasztok,
Szeretnék kérni egy linket a 0.2.19-es m3huletolto-höz, próbáltam visszakeresni, de nem találtam meg, sajnos. Köszönöm, előre is. -
urgoz
aktív tag
válasz
smigikalmi #6122 üzenetére
Köszi, ez valóban betölti.
-
urgoz
aktív tag
válasz
bendegruz #6117 üzenetére
Amit betölt, azt nálam is le tudja tölteni. Csak az a gond, hogy amikor a menüben az "Archívum betöltése" menüpontra bökök, akkor a listázás megszakad. A legutolsó betöltött elem az "Egymillió fontos hangjegy - Mini együttes..." című adás. Utána jönne a "Bolondnagysága" az m3.devs.space-en (jelenleg a 14. oldalon van), de azt már nem tölti be, és utána se semmit, megszakad a már írt hibával.
-
Con Troll
senior tag
<Nagyon off>
Jaj, ez az a veréb volt, aki tavasszal lamboval vitte a maszkokat és pózolt az újságokban, mondván, hogy ő nem akar feltűnést kelteni?
Azt mondjuk nem gondoltam, hogy egyszer kopogtatni fog nála a nav. Na nem azért, mert olyan törvénytisztelő állampolgárnak tűnt, inkább a nav-ot minősítettem ezzel.
Mindenesetre örvendetes, hogy a döglégypotroh színű autó eltűnik egy időre, bűn ronda volt szvsz.</Nagyon off>
-
Aureal
őstag
-
Aureal
őstag
Ennél nálatok sincs hang? [link]
-
urgoz
aktív tag
m3 letöltő másnál jó? Nálam archivum betöltésnél hibát dob (List index out of bounds (9)), és csak néhány programot tölt be.
-
cocka
veterán
Naván szarabb volt régen
De most ezt nem értem. A naváról írtam. Szóval a mostani navás jobb, mint a régi navás? Ezt akartad írni?
Azért még nem az állam a hibás, ha késik a villamos, hanem a villamosvezető.
Aha, és a villamosvezető kitől kapja a beosztását? Azt a beosztást ki tervezi meg? És máris ott vagyunk megint az államnál.
A közvetlen felelős a villamosvezető, aki szintén csak elszenvedője a szarul összerakott rendszernek. Ha történetesen jól is van összehangolva a közlekedés, akkor meg majd a villamospálya, a közbetrollkodó autós stb.. lesz a hunyó. És a vége mindig az állam lesz, mert a villamospálya karbantartásáért is szegről végről az állam felel. A betrollkodó autós az járulékos marhaság, azt nem biztos, hogy ki lehet védeni, de lehet hogy a szar út vagy a beláthatatlan kereszteződés miatt okozott balesetet, amiért közvetve megintcsak az állam felel.
Aztán ott van a millió lezárás, terelés stb...építkezés stb..nem hozza feltétlen, hogy 0 találat, hanem szótöredékre is hoz találatokat, vagy pl. nem csak címben keres alapból.
Nálam eddig a valaha volt leghasználhatatlanabb kereső a facebook messengere után az Auchan keresője volt (most már javították). De korábban teljesen mindegy volt mit írtál be, szerintem előforduló betűkre keresett. Tehát ha rákerestél, hogy méz, simán bejött találatként a sertéslapocka. Tehát azt hogy?! Meg bármit beírtam mindig 8 ezer körüli találat. Relevancia szerinti csoportosítás nulla stb..
-
Aureal
őstag
Én meg se néztem...
Naván szarabb volt régen, de sztem már javult a kereső. Mondjuk pár trükköt néha be kell vetni.
Amúgy a YT-hoz hasonló. Vmit keresel és nincs, vagy rosszul írtad, akkor nem hozza feltétlen, hogy 0 találat, hanem szótöredékre is hoz találatokat, vagy pl. nem csak címben keres alapból.
Inkább az a gond, hogy amire csak úgy rátaláltál és tökre tudod hogy mit keress, lehet hogy kb. a 17. oldal közepén hozza a találati listában.
Az meg hogy állami, hát az MTVA is állami, osztán írtam is már párat nekik közönségszolgálathoz, hogy ezmegaz, visszaírtak hogy közlik a webfejlesztővel, az meg szarik rá. Azért még nem az állam a hibás, ha késik a villamos, hanem a villamosvezető. -
cocka
veterán
Nem nagyon foglalkozik vele. Csak megnézte, hogy mit óhajt az úr és lement hídba.
Költői kérdés: Hány adást is élt meg a Legyen Ön is milliomos! ?
Van azért egy ésszerű határ, amit illik nem túllépni. Tehát ha mondjuk tudom, hogy volt kb. 3000 adás, akkor nem kezdem el letöltögetni, mert sose lesz vége.
Másrészt a keresőjük is egy trágya. Hiába keresel címre, minden marhaságot is kilistáz. Olyan is előfordult már, hogy rábukkantam egy ajánlott adásra, amire a keresőben hiába kerestem, nem volt hajlandó megtalálni. Aztán csomó helyen hiányzik az adásnap stb.. azt így keressél adásnap szerint. LOL
Látszik, hogy állami az egész.
-
törölt tag
Vita lezárva!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest