- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricsii2001
tag
válasz
mnnorbi #8501 üzenetére
De azt ugye tudod, hogy a legtöbb Tv2 Play-es tartalom esetében VPN szükséges, ha külföldről szeretnéd nézni, még pedig olyan VPN, ami képes Magyarországhoz csatlakozni? Legalább is az ingyenes TV2 Play esetében ez így van, a prémiumnál meg gondolom pláne. Mondjuk az RTL Plusznál is így van, előfizettem rá, és külföldről nem megy semmi olyan, ami prémium. Most is olyan VPN-t keresek, ami csatlakozik Magyarországhoz rendes sebességgel, és műkködik vele az RTL, tehát nem a "M247" szolgáltatón keeresztül adja a VPN-t.
-
Ricsii2001
tag
válasz
mnnorbi #8496 üzenetére
Szia!
Melyik mobilszolgáltatónál vagy?
A Yettel árul Tv2 Play prémium kódokat a feltöltőkártyás ügyfeleinek is, ezt a barátnőm mutatta nekem olyan egy-két hónapja, ugyanis engem is érdekelnek az ilyesmik. Tehát ha tényleg sehonnan nem tudsz kódot szerezni, akkor vegyél egy Yetteles kártyát, töltsd le az alkalmazását, és igényeld a kódot. Nyilván a feltöltőkártyásoknak ez nem ingyenes, a szolgáltatásnak 2000 forintos ára van havonta. -
Inhouse
őstag
válasz
mnnorbi #7728 üzenetére
A telepített verziót használtam, tegnap megállt a működés. Már a kezdőkép megjelenítésnél kiakadt.
Error! unhandled error (execa).
Uninstall, egy portable verziót szedtem le, elindítom. Az AVG free szól, hogy a YT-dlp.exe ártalmatlanítva, mailware-t talált. Nézem a te linkeden, nincs is portable verzió...hmmm...
Most letöltöttem innen újra a telepítőset, és ez is ugyanaz, mint a portable...
Error! unhandled error (execa).
És már szedi is le a YT-dlp.exe-t az antivírus.
4 vírusirtó szerint vírusos... -
cocka
veterán
válasz
mnnorbi #6801 üzenetére
Na jó csak érted a médiaklikken fenn van valami 3000 kbps 720p minőségben. A navás hulladékra meg jó ha 576p-ben feltöltik, ott ennél jobb minőséggel sosem találkoztam. Plusz nem is közvetlenül a médiaklikkes anyagokat töltik oda, hanem a műsorfolyamot, tehát a fos reklám is benne lesz pluszban.
-
gojko.m
senior tag
válasz
mnnorbi #5020 üzenetére
Egy vagy két programmal. Nincs előfizetésem.
(#5021) cocka:
Hát, igen... Táplálkozás, diéta témakörben eléggé egymásnak ellentmondó véleményeket lehet hallani, olvasni. Ami leginkább abból adódhat, hogy különbözőek vagyunk. Ami jó az egyik embernek, az nem biztos hogy jó lesz a másiknak is. Sőt lehet, hogy holnap már az egyiknek sem az lesz a jó, és a másiknak is másra lesz szüksége. Ezek a tanulmányok meg, mintha valami szabványosított embercsoportnak szólnának. Nem veszik figyelembe a változatosságot ill. a változást (pl. a különböző embertípusok testfelépítését, éghajlati viszonyokat, napszakot, stb.) Pedig - bármennyire is meglepő - vannak bevált hagyományos táplálkozási módszerek, amik még ilyeneket is figyelembe vesznek.
De a másik (és talán, a legkézenfekvőbb) módszer, hogy - némi tájékozódás után - amit helyesnek vélsz azt próbáld ki, aztán figyeld milyen hatással van rád. ;) -
Aureal
őstag
válasz
mnnorbi #3937 üzenetére
Vkinek egy Nava pontban IP-t kéne szereznie és átfordítani egy IP rejtő szerver alá. (Amúgy nekem is ki van a t...köm hogy az ismerősök is ilyenekkel bombáznak, ami műsorokról előtte lemaradtak és ez a retkes Nava csak veszi fel az állami támogatásokat a nagy lóf...szér, miközben semmit nem szolgáltat!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Acer Nitro V - i5-6300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX960 4G I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest