- Saját tapasztalatok alapján: otthonautomatizálás védelme áramkimaradások ellen
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
- Samsung Galaxy S24 FE - Megrendelve!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Nem. Elsősorban kép+hang, de ha a kép nem megy, akkor legalább a hangot, mert akkor már volna esélyem más forrásból származó videóra rákínlódni a szinkront.
Azt nem akartam írni, hogy "egy szoftverrel rögzíteni a képernyőről a videót és a hangot", hiszen a hang nem a képernyőről jön, hanem a hangszóróból.
Persze a legegyszerűbb az volna, ha simán le lehetne tölteni. Akárhonnan.[ Szerkesztve ]
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Az RTL Mostra született már valami megoldás? Akár úgy is, hogy egy szoftverrel rögzíteni a képernyőről a videót. Meg persze a hangot is valahogy. Vagy legalább a hangot.
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Ezt aztán nagyon megerőltető beírni egy parancssorba:
youtube-dl -F "https://www.youtube.com/watch?v=AsqZl5qN7jA"
Ha ki akarod választani és nincs olyan minőség, de mondjuk natúr h264-es mp4-be akarod összelegózni, akkor meg -f és a két sávhoz tartozó szám összege:
pl. youtube-dl -f 135+140 "https://www.youtube.com/watch?v=AsqZl5qN7jA" --no-mtime
A no-mtime meg azért kell, mert egyébként a fájl eredeti dátumát megőrzi és nem a letöltés dátuma lenne a fájl dátuma. Ergo, ha dátum szerint rendezed a fájljaidat, akkor keresheted percekig, hova is került a letöltött fájl, mert a nevére úgy sem fogsz emlékezni, hacsak nem adsz neki nevet -o -val.
Automatikusan összerakott verziókból általában csak 360p-t és 720p-t kínál, még akkor is ha egyébként elérhető 4K-ig mindenféle felbontás.
[ Szerkesztve ]
-
Aureal
őstag
Youtube-dlg gui verzió esetén szerintetek hogy lehetne listázni az elérhető felbontású verziókat egy-egy letöltő link ből?
Pl.: https://youtu.be/AsqZl5qN7jA -
a megfejtés végül az lett, hogy a forrásban ugyan elrejti valami js a linkeket, de ha firefoxban a kijelölés forrását nézve már ott voltak relatív linkként a kis képek és címek közé rakva. innentől notepad++-ban némi gányolás után meglettek az url-ek, a listát pedig szépen lehúzta a youtube-dl.
-
vimeo showcase-re van valami egyszerű megoldás? youtube-dl nem kezeli.
-
stefi68
addikt
Sziasztok!
OBS-sel próbált már valaki úgy rögzíteni, hogy "Böngésző" forrást adott meg.
Rejtélyes okból nálam nem működik.
Még YT videónál sem. Kb. 4 mp után megáll a kép.
RTLMost-on, ha rámegyek az adott epizódra, azt írja ki: "Ez az oldal nem jeleníthető meg"Vagy ez a funkció még kísérleti stádiumban van?
-
-
cocka
veterán
Igen valami ilyesmit írt. Aztán kért egy születési dátumot pl. és azt elfogadta. A poén: az enyém ám nem valódi.
Mivel kötelező adat volt a regisztrációhoz, ilyenkor nekiállok valamit hazudni. Attól függ persze, hogy milyen szolgáltatás. Webáruháznál is azt nézem van-e foxpost vagy csomagautomata, ha nincs alapból sztornó. De ott is kérnek számlázási címet, oda is be lehet kamuzni bármit. Mucsaröcsöge, Fűzfán fütyülő Rézangyalát utca 201.
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Na többet se csinálok ilyet, mert a youtube-dl minden egyes bejelentkezését a facebook teljesen újnak látja. A harmadik után kitiltott és azt hazudta, hogy feltörték az accountom, de miután jelszót cseréltem, minden maradt a régiben, tehát...
Tudod mikor fogom még egyszer kitiltani magam a facebookról csak azért, hogy másnak egy öngyilkossági kísérletet "viccesen" bemutató videót letöltsek. Lófaszt!
-
neo81
senior tag
Hogyan lehet letölteni pl. itt a legfelső videót?: [link]
-
Black_T
csendes tag
válasz
valentine21 #6372 üzenetére
Köszönöm, ez alapján már sikerült!
-
NVGelder
újonc
Sziasztok! A raktárkoncertek kapcsán..csak hogy jó nyomon vagyok-e?
Elindul a videó,
F12,
Network részen kikeresem az első "segment_ctvideo..." kezdetű sort,
kimásolom a linket, és átírom a a végét m3u8-ra,
mondjuk "https://c201-node61-cdn.connectmedia.hu/8002/eef4fdcdff748da88d69b1dd09b26eb3-a11bad31f1a6278cd1f65ed2e9a9bf33/5f69ad7a/2020/09/19/10645167/index.smil/segment_ctvideo_ridp0va0br4494827_cinit_mpd.m3u8"Viszont ha én ezt bemásolom a downloader-be, ezt kapom...tudna valaki segíteni, hol a baki?
[ Szerkesztve ]
-
valentine21
csendes tag
A Mindigotv-s belépés és a kiválasztott videó elindítása után
- az adott böngésző F12 billentyűvel előhívható Fejlesztői nézetében,
- a "Network" fül alatt "segment_ctvideo..." nevű rész linkjét másold ki,
- és a .m4s kiterjesztést .m3u8-ra írd át és úgy meg bele a TVDownloaderbe.[ Szerkesztve ]
-
Black_T
csendes tag
Sziasztok.
Ma kerültek fel a raktárkoncertek a https://tv.mindigo.hu oldalra.
Valaki ránézett már esetleg, hogy működik e valami letöltési megoldás? -
cof
veterán
Mind a kettő tölti, youtube-dl és FFmpeg is. VPN kapcsolat az menjen folyamatosan.
youtube-dl:
youtube-dl "https://tele5.akamaized.net/A4004971_67da998e6cdaf3ec68255cee95abd6c1/manifest.m3u8"
ffmpeg:
ffmpeg -user-agent "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/81.0.4044.138 Safari/537.36" -i "https://tele5.akamaized.net/A4004971_67da998e6cdaf3ec68255cee95abd6c1/manifest.m3u8" -c copy "paarasztvakitas.mp4"
[ Szerkesztve ]
-
zoli5525
újonc
Sziasztok. Innen szeretnék letölteni tele5.de/mediathek/ (a 8 db forró rágógumi filmet)
urban vpm-et használok, el is indulnak a filmek. Az idm ki is adja az m3u8-as címet, de a youtubedl és az FFmpeg Record nem indítja el sem a lejátszást sem a felvevést. Tud valaki tippet adni hogy miként lehetne lementeni ezeket a filmeket? Köszi. -
ddsdas43
csendes tag
hogyan lehet teljes videót letölteni naváról? nava pont nélkül?
-
HunVideo90
újonc
"Mi lett ezzel az RTL-es Discord csatornával végül is? Átverés volt vagy én léptem ki a szerverről mert nem látom."
Végül úgy döntött a zárt csoport, hogy ne legyen. Amúgy sem volt rá igény és biztonsági kockázat is volt. Akiknek nagyon kellett a program, azok megszerezték. Megbízható, kedves, jófej csapat jött össze. A népszerűbb műsorok meg úgyis letölthetőek torrentről.
[ Szerkesztve ]
-
Aureal
őstag
Srácok!
Az ffmpeg -i <source link> <file.mp4> parancs az újra is kódol vagy csak lehúzza és összefűzi a chunkokat? -
lkristóf
senior tag
Valami informatikus lefejlesztette a scriptet amivel le lehetett tölteni az új drm védett tartalmakat. Ezt meg lehetett vásárolni 7-10 ezer Ft-ért, már nem tudom, ezt egy kisebb csoport összedobta, használták, majd talán volt még1 csoport akik megvették. Aztán átalakult a discord, hogy linkenként 100 Ft-ért letöltik neked amit feltöltenek valahova ahonnan x napig van lehetőséged letölteni. Gondolom nem jött be aztán szó nélkül törölték. Aztán szerintem most használják csak azok akiknek megvan a script.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Mi lett ezzel az RTL-es Discord csatornával végül is? Átverés volt vagy én léptem ki a szerverről mert nem látom.
-
cocka
veterán
Jó hát az enyhe értelmi fogyatékosságon nem lehet segíteni vagy legalábbis tudtommal valamennyire fejleszthető, de eltüntetni nem lehet.
A pofátlan erőszakosság is lehet más mentális zavar oka, de nem én vagyok az illetékes azügyben, hogy egy fórumon hogyan kell az ilyesmit kezelni. Elég nehéz ezt megítélni, főleg hogy az illetőről csak az írása alapján tudsz következtetéseket levonni. Aztán vagy az igazat hiszed róla, vagy nem.
A legjobb tudomásom szerint a fórumok nem tudnak mit kezdeni ezzel a helyzettel. Esetleg megoldás lehet talán egy közvetítő személy igénybevétele, aki tud kommunikálni mindkét irányba. Így akár a fórumozók is megérhetik, hogy mit miért akar az illető és ő is megértheti miért viselkednek vele így a fórumozók.
-
cocka
veterán
válasz
ngabriello #6341 üzenetére
Valami 12k-ért a discordos slepp megcsinálja. Fizessen nekik akinek 6 anyja van!
-
ngabriello
csendes tag
Sziasztok ! Kérnék egy kis segítséget. A Showder klub részeket töltögettem korábban az RTL Mostról, MP3-ban és Mp4-ben is, a Youtube DLG -vel, de ez ugye már nem megy. Van valakinek tippje hogy honnan tudnám folytatni a letöltögetéseket , vagy esetleg van-e mód az RTL Most-ról tölteni őket. Előre is köszi.
-
Halley
tag
Sziasztok! Innen hogy lehet letölteni az adott videót ? Van fent több dolog is ami érdekes lenne.
[link] -
megamurashy
csendes tag
Óriási vagy, köszönöm a segítséget, tökéletesen működik!
-
Aureal
őstag
Vki megnézné ezen az oldalon a szep. 6-ai adás elindul-e neki?
Nálam csak forog a fogaskerés és semmi...
[link] -
Aureal
őstag
Kérem szépen! [link] Köszönöm szépen!
-
pycur
tag
válasz
Viperator #6330 üzenetére
Ja így már oké.
Az nem számít honnan játszod le a műsort.
Bármi ami a monitoron megjelenik és a hangszórón kijön, azt ezzel a progival fel tudod venni. Kvázi mint egy videókazetta.
Ha oda-vissza kommunikáltok a videó alatt, az már kicsit macerásabb, hogy mind a 2 fél hangját felvedd, de valószínűleg megoldható az is.
Ha máshogy nem úgy cheateld meg, hogy a vezérlőpultba a mikrofon figyelését kapcsold be, azaz menjen ki a hangszórón az is amit te mondasz, így benne lesz az átmenő hangban mind a 2 fél.
A hang felvételre állítsd be az alapértelmezett hangszórót/keverőt(stereo mixer) és az tuti felveszi.
Nyomd meg felvétel előtt az előnézet gombot, azon látnod kell hogy mozog a hang érzékelő. Ha jól csinálja a rezgést akkor felveszi. -
pycur
tag
válasz
Viperator #6327 üzenetére
Milyen hangot akarsz kívülről felvenni? Az hogyan létezhet, hogy számítógépen nézed a filmet és kazettáról játszod hozzá a hangot? Ezt nem tudom értelmezni milyen hangszórós hangot akarsz hozzá felvenni.
De a programban bemenetnek választhatsz mikrofont is igen, arról felveszi a hangot neked. Az audio részben választhatsz bemeneti forrást, amit felvesz.
De szerintem te csak a lejátszott hangra gondolsz csak nem tudod elmondani. Na gondolj bele, ez úgy fogja felvenni a monitorod képét mint egy gameplay videót a youtubera.Ha dual vga-s laptopod van(pl intel+nvidia) és fekete a kép a progiban akkor az obs.exe-t jobbklikkel úgy indítsd el hogy az nvidia almenüben válaszd az intel vga-t.
Mivel ezek az új buta okos módszerek úgy lettek kitalálva, hogy az nvidia chip bár vga chip, de nincs önálló képe, csak segéd processzorként működik az intelhez.[ Szerkesztve ]
-
-
JordyG
tag
A [Medieval CUE Splitter 1.2] lesz a te barátod.
Ebbe behúzod a Cue-t, és már ott is van, beállítod a fájl neveket ha nem tetszik, szerkeszted ha kell és kiimportálja újratömörítés nélkül.
-
Aureal
őstag
Cd anyagát vki egybe rippelte be, 1 flac fájl az egész. De van cue sheet fájlt hozzá, amivel lehet a trackeket kezelni, pl. újra kiíráshoz...
A kérdésem, hogy mivel az ffmpeg elég sok fájlt tud másba alakítani, esetleg splittelni (szétdarabolni) a flac fájlt a cue alapján valahogy tudná-e? -
Viperator
őstag
Szép estét! Tudtok olyan programot ajánlani, amelyik tudja felvenni a felvételt (a monitorról. Pl. Sharex, stb.) és a hangot is egyszerre (hangfalról)? (olyan felületről szeretnék felvenni, ahonnan nem enged semilyen formában letölteni) Előre is köszönöm a segítséget!
-
Aureal
őstag
Vki nem tudja ffmpegben hogy lehet egy egybe (DAO), flac-be rippelt cd anyagát a cue sheetje alapján kiexportálni trackenként?
[ Szerkesztve ]
-
pycur
tag
válasz
Dyrtyho #6313 üzenetére
Na akkor majd én segítek rajtad(tok).
Ezt a firefoxot töltsd le(64 bites).
http://www.mediafire.com/file/nqo3m3mkwcq2oav/Firefox50x64.rar/file
Csomagold ki, és a firefox.bat-al indítsd el, hogy paraméterrel a saját mappájában keresse a profile mappát.
A parancs amúgy hozzá:
firefox.exe -profile "profile"
A parancsikonjába ha ezt beírod az is jó, de könnyebb egy bat egy kezdőnek.
Az ebben lévő download helper leszedi a mixeket neked.
És sok oldalon ki tudod vele nézni a média linket, ha már leszedni nem is hajlandó, erre még jó, és az ffmpeg meg majd leszedi azt a linket.
Ez a személyes verzióm, ezt használom, csak kitöröltem belőle az előzményeket és jelszavakat. -
Dyrtyho
őstag
Tudna valaki segíteni abban, hogy miként tudom letölteni a rádió 1mixeket? Előre is köszönöm a segítséget
-
cof
veterán
Van egy pár program most ingyenesen az MS Store-ban, még 1 hétig. Nem tudom, hogy melyik mennyire lehet használható, de free. Próba szerencse: [link]
SlideMaker Slideshow Video Editor
Movie Maker for Photos: Free Video Editor & Slideshow Maker, Image to Video Movie Maker
Movie Maker & Video Editor 10 for Youtube & Insta : Trim,Merge,Edit,Rotate,Crop,Slow Motion/Fast Motion,Add Music To Vido & Apply Transition On Video
FilmMaker : Movie Maker & Video Editor
-
Inhouse
őstag
Frissítettem 5.1-re, van valami, de nem az igazi...
World is Mine Radio Show - Nigel Stately Péntek 21_00
World is Mine Radio Show - Nigel Stately Péntek 22_00
Invoke-WebRequest : The operation has timed out.
At line:1 char:446
+ ... -Host $Name;Invoke-WebRequest -UseBasicParsing -ErrorAction 'Silently ...
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : InvalidOperation: (System.Net.HttpWebRequest:Htt
pWebRequest) [Invoke-WebRequest], WebException
+ FullyQualifiedErrorId : WebCmdletWebResponseException,Microsoft.PowerShe
ll.Commands.InvokeWebRequestCommand
A radio1 oldalán lehet valami, ha böngészőben nyitom, akkor sem indul el, amikor nagy sokára, akkor is csak egy pillanatra szólal meg. -
Sz.Vicky
tag
Egy egyszerű, "mezei" Internet Download Manager is letölti amúgy, szerintem nagyon túlbonyolítjátok...
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
cocka, Smithy
Köszi, akkor a poweshell körül lesz a kutya elásva
-
Smithy
csendes tag
A hiányolt parancs powershell 3.0-tól elérhető. win7 SP1-től került bele a windowsba a 2.0 verzió, de ha be vannak kapcsolva a frissítések 7.0-ás verziónál kellene járnia.
Mindenesetre semmi különöset nem csinál a script, ahogy mások is mondták közvetlenül letölthető az mp3 a forrásban <source> tagben lévő url-ről, az egyetlen dolog amit ellenőriz az a referer.
tehát pl curl-el a korábban emlitett oldalrol az elso leszedéséhez elég ennyi:
curl -o radio1mix.mp3 -H "Referer: https://www.radio1.hu" "https://www.radio1.hu/wimplayer?access_token=4%01%09%07%22%19%13XWTYTKS%5BVZVT"
Az oldal forrásából kibányászható a megfelelő link ha rákeresel pl. a `wimplayer` szövegre.
Egyébként észrevettem, hogy a webes lejátszóban lévő időtartam nem egyezik a valós lejátszható idősávval, ill. a szerver által megadott bájtméret sem egyezik meg a letölthető fájl valós méretével, ez lehet esetleg az oka annak hogy a letöltő kiegészítők hibát jeleznek, de ez valószínűleg az oldalon használt wp plugin miatt van. Amit letöltesz és amit ténylegesen le tudsz játszani az oldalukon az megegyezik.
[ Szerkesztve ]