- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laserphantom
csendes újonc
válasz
luikay #10895 üzenetére
Nem te bénázol, hanem a yt-dlp-t meg kell frissíteni. Nekem is a videók letöltésekor kiakadt 403-as hibával. A hivatalos oldalról letöltöd a yt-dlp.exe.t és felülírod a \DRM\drmfiles\programok\bin mappában lévő fájlt és működni fog ...
https://www.videohelp.com/download/yt-dlp.exe
Remélem, mindenkinek tudtam segíteni, aki ebbe a hibába belefut. Kérek egy visszajelzést.
Köszi,
Laser Phantome
-
Hege1234
addikt
nincs rá lehetőség
most se a spotify-ról szedi a zenéket 128-ba hanem a deezer-ről
csak működik spotify, tidal, deezer link-el isegy fél megoldás van, ha rendelkezel deezer premiummal (HI-FI arl-el)
úgy lesz 320 és flac minőség is persze csak, ha az adott spoty zene elérhető deezer-en is
különben semmit nem ér.. -
Hege1234
addikt
-
Hege1234
addikt
-
Hege1234
addikt
melyik linkről van szó?
(mert elvileg nem szokott ezzel probléma lenni
esetleg a tv2play prémiumról van a link?)az nem lesz elég ha törlöd azt a fájlt, (vagy a sorokat a fájlból) mivel attól még ugyan az lesz a neve a fájlnak
az egyedi parancs (debug) menübe írd a linket mert az 3 random számot ír a fájlnév után
így pl. akár letöltheted 720p-be is és 480p-be ugyan azt...nincs rá letőség mert azokhoz már prémium vagy HIFI arl kell
csak a 128 működik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest