Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
Meg vannak,de leuteskor krix-kraxok jelennek meg!
Hidd el sem nem hulyesegbol,sem nem makacssagbol irok ekezet nelkul!
Valahol - tudom-hogy van a win-ben egy billentyuzetkiosztas-terkep,de ott egesz fura kombinaciokkal lehet elohivni az ekezetes betuket! /Enigma-gepezetem meg...nincs!
Sem kodfejto csapatom/
De ha voloban ennyire zavar Benneteket az ekezet nelkuli irasom,akkor keresek egy olyan billentyuzetet,amin vannak ekezetes betuk.verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Sanya
nagyúr
megvannak azok a gombok a billentyűzeteden, amelyek a magyar ékezetes betűket jelölik? ha nincs, akkor azt a párat meg tudnád tanulni és használnád őket a megfelelő helyeken?
Annyira kedves tőled, hogy ezt megteszed azért, hogy a vicceidet értsük
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Mr.Peter
aktív tag
úrsiten
Egy városi ember egyszer úgy döntött, hogy vadászni megy vidékre. Az öltönyt viselő, nyakkendős vadász csőre tölti a fegyverét, céloz, és meglő egy fácánt, amely egy helybeli udvarába esik. A városi elindul a kerítés felé, hogy megszerezze a zsákmányt, de aztán a morcos gazdával találja magát szembe.
„A fácán az én udvaromba esett, ezért az enyém!”, kiáltja a gazda. De a városi sem hagyja alább: „Én lőttem meg! Kérem vissza!” Mire a gazda „Rendben. Ha vissza akarod szerezni a fácánt, akkor előbb »parasztosat« kell játszanunk.” „Az meg micsoda”, kérdi a városi vadász. „Nos, az úgy van, hogy először én rúglak ágyékon, aztán pedig te rúgsz meg engem. Aki kevesebbet jajgat, azé lesz a fácán”, magyarázza el a gazda.
A városi ember felveszi a szükséges pozíciót. A gazda hatalmas lendülettel nagyot rúg a lábai közé. A vadász összecsuklik, és rángatózik a fájdalomtól. Vagy húsz perc múlva nagy nehezen feltápászkodik, és ő is rúgásra készül De a gazda leállítja: „Jól van, nyertél. Feladom. Viheted a fácánt.”<<<KEEP IT REAL!>>>
-
*Ropi*
félisten
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
V.Stryker
nagyúr
Fiú és lány szeretkeznek;
Lány: Azért van bennem valami szép is?
Fiú: Persze, de mindjárt kihúzom...-
-
SzalaiG
addikt
Miért esik az eső?
Mert a postás nem hordja... -
Agro
senior tag
-
bambano
titán
válasz ArchElf #10175 üzenetére
Kosztolányit idézve:
Ott szemben a teátrummal
Megittam egy teát rummal.
De mire a tea kész lett,
Eltörött a teakészlet.
Elmentem hát acélból,
hogy megvegyem acélból.míg én ezt a verset komponáltam,
adig a Tiszán, egy kompon álltam.egy fordítás.
volt még "fel nem használt rímek" fejezet is az egyik verseskötet végén, ilyenekkel, hogy
"... falába
belekoccant a ház falába"más:
interjúvolják a híres színésznőt:
- hogy hívják és hol született?
- Susan Sárándon...Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
degu
senior tag
-
aktív tag
- Doktor úr, azt hiszem új szemüvegre lenne szükségem!
- Az biztos, mert ez egy hentesüzlet!Annyira bevésődött nálam a p4 korszak, hogy számomra az i7 az p4, az i9 az p4 extreme edition, az i5 pedig celeron.
-
Xterms
tag
válasz scope2007 #10177 üzenetére
Azért ha én látom, hogy nem ugyanaz a legutolsó hsz., mint előző alkalommal, elolvasom az újakat, mint szerintem a legtöbben. 6, azaz HAT hozzászólás főleg nem lehet sok idő és energia.
Bemegy egy nő egy étterembe. Rendel magának egy túrós tésztát. Amikor elkezdi enni, talál benne egy szőrszálat. Hozat egy másikat a pincérrel. Ezt is elkezdi enni, amikor megismétlődik az eset, és felháborodva szól a pincérnek, hogy hozzon egy másikat. A pincér kihozza, a nő megint talál egy szőrszálat. Ekkor már nem szól a pincérnek, hanem úgy gondolja, hogy majd ő utánajár a dolgoknak. Besétál a konyhába. Ott azt lája, hogy a szakács a fas*ával kevergeti a túrós tésztát. Ekkor a nő megszólal
- Mi az, maguknak nincs pénzük fakanálra?
- Fakanálra volna, de túróra nincs.(bocsi )
A barátok olyanok, mint a hó…………ha rájuk pisilsz, eltűnnek.
-
buherton
őstag
válasz macilaci78 #10185 üzenetére
Nem is akár hogy. Minden vezetékes telefonnak külön áramgenerátoros meghajtása van a központból.
Orbán Viktor szóvivője szerint az Andrássy úti tömeg valójában az ott lévő Apple viszonteladó üzletébe akart bejutni.
A szóvivő a Magyar Televízió Híradójára hivatkozva közölte, valójában a tömeg azt kiabálta, hogy “Macbook tok! Macbook tok!” A szóvivő szerint ez is arra utal, hogy Magyarországon nagy a jólét, mostanra sikerült stabilizálniuk a gazdaságot, amit elődeik rájuk hagytak… ( Ez így már mindent megmagyaráz…)tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
macilaci78
nagyúr
Vezetékes telefon a telefonközponttól kapja a naftát is. Nem 110V ott sem, mint ahogy itthon sem 240V-on szaladgál.
Ha az egész városban elment az áram, logikusnak tartom, hogy ez a hálózat szünetmentesre is van kötve, vagy agregátra.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
buherton
őstag
más hálózaton volt
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
buherton
őstag
Vezetékes telefon, amely vélhetően más hálózaton volt, mint a közúti világítás
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
r4z
nagyúr
válasz buherton #10180 üzenetére
Hogy hívták fel az obszervatóriumot, ha nem volt áram?
Az éttermi vendégre rájön a hasmenés.
Kirohan a mosdóba, de a WC foglalt, belülről egy székrekedéssel küszködő ember nyögései hallatszanak, így a vendég dörömbölni és kiáltozni kezd:
- Engedjen be, mert mindjárt becsinálok!
Rosszkedvű nyögés az ajtó mögül:
- De jó magának...[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
buherton
őstag
Két barát beszélget:
- Hallottad? Azt írta az újság, hogy egy férfi megölte az anyósát.
- Istenem! Vannak még bátor emberek!degu: (nem egészen öreg emberek, de...) Los Angelesben amikor pár éve volt földrengés akkor elment az egész városban az áram, így a világítás is. A helyi obszervatóriumot több ezren hívták fel, mert világító pontokat véltek felfedezni az égbolton, és kérdezték, hogy most veszélyben vannak?
-
degu
senior tag
válasz whitezo88 #10170 üzenetére
ezért kéne x évente megújítani kötelezően legalább a műszakit, rutint.-irtad
Igen!
Mint ahogy a vilag OSSZES orszagaban!
/Egyebkent ketlem,hogy az osszes hulye,meg venember MO-on gyult ossze... /[ Szerkesztve ]
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Agro
senior tag
Két virág beszélget:
- Szeretsz?
- Szeretlek!
- Akkor hívjuk a méhecskét -
scope2007
addikt
válasz Xterms #10176 üzenetére
A tanárnő miniszoknyában megy be dolgozatot íratni. Egyszercsak az egyik gyerek odasúgja a padtársának:
- Látom a tanárnő combját!
A tanárnő meghallja:
- Szemtelen kölyök! Menj haza, és 3 napig ne lássalak!
Kicsit később egy másik gyerek is odasúgja a padtársának:
- Látom a tanárnő fenekét!
A tanárnő ezt is meghallja.
- Szégyeld magad! Menj haza, és egy hétig ne gyere iskolába!
Erre Móricka feláll, és elindul az ajtó felé.
- Móricka, Te meg hova mész?
- Tanárnő, én olyat láttam, hogy az idén már nem jövök iskolába!bocs, hogy nem olvastam vissza pont azt a 20 új hszt, ami jött mióta nem voltam a topikban olvasni.. omg.. miért te komolyan gondoltad ezt?
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Xterms
tag
válasz scope2007 #10174 üzenetére
Most ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
A székely paraszt megy az utcán, a hátán cipelvén a saját fejfáját, melyen az alábbi felirat áll: Bors Áron élt 60 évet. Találkozik az egyik komájával:
- Hova mész?
- Sírt ásni.
- Kinek?
- Magamnak.
- Miért?
- Ceaucescu beleesett az Oltba.
- És?
- Én húztam ki.A barátok olyanok, mint a hó…………ha rájuk pisilsz, eltűnnek.
-
ArchElf
addikt
válasz scope2007 #10174 üzenetére
Tekintve, hogy kevesebb, mint 10 hsz-al elötted idézték, még elég meleg a téma...
De, hogy legyen is valami...
Faviccre - kekcserím:
Egy kispesti vendéglőbe
egy kispesti vendég lő be.Faviccre - palindrom:
Kis erek mentén, láp sík ölén odavan a bánya rabja: jaj, Baranyában a vadon élő Kis Pálnét nem keresik!AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
scope2007
addikt
ez nem meleg egy kicsit?
police.huCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
V.Stryker
nagyúr
válasz madgie #10172 üzenetére
Kar,hogy ezzel a komoly temaval szet offoljuk a topukot. Kar a topikert is es a temeert is.
En sima bringaval sem engednek SENKIT kozlekedni forgalomba kresszvizsga nelkul. Nem is ertem,hogy johetnek fel az utra ugy, hogy tobbseguknek koze nincs a kresszrol.
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
-
félisten
"2011.december 6-án a nappali órákban egy egri férfi tett bejelentést, miszerint éppen indulna, a közel 20 éve tulajdonában lévő Lada gépkocsijával, de azt megrongálták, két
fekete pöttyöt tettek a motorháztetejére, így nem mer elindulni.Az intézkedés során a járőr megállapította a helyszínen, hogy nem történt rongálás, nem helyeztek el idegen tárgyat a motorháztetőn, csupán az ablakmosó nyílását nem vette észre a jármű tulajdonosa az elmúlt évek alatt. További rendőri intézkedésre nem volt szükség. "
Forrás:[link]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Mr.Peter
aktív tag
Nagypapa horgászik a nyolc éves unokájával, és az öreg rágyújt, mire a kissrác:
- Nagypapa, kaphatnék én is egy cigit?
- Eléri a farkad a segged?
- Nem.
- Akkor még kicsi vagy te ehhez.
Horgásznak tovább, egy idő után az öreg kinyit egy doboz sört. A srác megint megszólítja:
- Nagypapa, kaphatnék én is egy sört?
- Nem.
- Akkor kicsi vagy te még ehhez.
A srác morog magában, de aztán előveszi az anyukája pakolta sütiket, és
enni kezd. Az öreg odafordul hozzá:
- Kaphatok én is a sütikből?
Mire a kis srác:
A papa önelégülten:
- Bizony, hogy eléri!
- Na, akkor baszd meg magad, mert ebből egy darabot nem eszel.<<<KEEP IT REAL!>>>
-
V.Stryker
nagyúr
válasz nincsisbéla #10165 üzenetére
Kitehetnél több betűt a végére, mert így nehezen esett le. Állandóan a g.ci-re gondoltam.
A fővárosi kurva lekeveredik vidékre. Egy átlumpolt éjszaka után az istállóban köt ki, ahol részeg álomba zuhan. Amikor felébred, egy tehén tőgyét látja maga fölött a négy csöccsel. Félbódultan csak annyit mond:
- Uraim, csak egymás után.-
-
nincsisbéla
aktív tag
-Mit kell csinálnod, ha lebeg a TV-d?
-???
-Felkapcsolod a villanyt, és leütöd a ci...t!Mentalita'
-
McKane
senior tag
ennyi
-
Mr.Peter
aktív tag
válasz macilaci78 #10162 üzenetére
- Miért sírsz Pistike?
- Az apuuu!...Rácsapott az ujjára a kalapáccsal és... és...
- De kisfiam, ezért neked nem kellene így ordítanod!
- Hááát, először én is röhögtem...<<<KEEP IT REAL!>>>
-
macilaci78
nagyúr
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
degu
senior tag
válasz buherton #10159 üzenetére
Istenem!
De szep is lenne!
Nem volt meg pezsgo sem!
Ma csak az kulonboztet meg a lajhartol,hogy pottyos alsogatya van rajtam
A sarokba nem tudok allni,mert mar televan...
Na! Ebben sincs igazad! Mert hanyni mesterien tudok! Fekva,allva guggolva,hanyatt.hason,
kezenallva,ciganykerekezve,hireket meghallva/meglatva,stb.
BUEK!
/Kivanom,hogy ne legyen olyan ez az eved,mint amilyen lesz... /[ Szerkesztve ]
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
SzalaiG
addikt
Úgy emlékszem 2011-re, mintha csak tegnap lett volna!!!
-
buherton
őstag
Ékezeteteket elfelejtetted...
Ma befogsz rúgni mint a szamár,
holnap olyan leszel mint a lajhár,
sarokba csak azért fogsz állni,
hogy kapaszkodva tudjál hányni. BUÉK!tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
joghurt
addikt
Az alkohol folyékony pszichiáter.
Ha jobban néznék ki, kiesnék az ablakon.
Az emberiség olyan, mint a krumpli: a java a föld alatt van.
Barátok: olyan emberek, akik jól ismernek, és mégis szeretnek.
A szerelem olyan, mintha becsináltál volna: Mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét.
Nagy ésszel nagyot lehet tévedni.
Annyira sokoldalú, hogy az már gömb.
Gondolkodom, tehát vagyok! - mondta a rendőr és eltűnt.
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Az élet olyan, mint a WC-papír: Minél közelebb érsz a végéhez, annál gyorsabban fogy.
Azok, akik nem tudnak magukon nevetni, meghagyják ezt a feladatot másnak.
A tej élet, erő, egészség.
-
macilaci78
nagyúr
- Gyere haver, igyunk egy teát!
- Te vagy az első, aki 3 betűt is elront a sör szóban.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mr.Peter
aktív tag
Csöngetnek. A tulaj ajtót
nyit. A küszöbön egy kicsike halál áll. Úgy húsz centi az egész, de minden stimmel: csuklya, kasza, csontváz.
- Jaj, istenem, jaj-jaj!
- Nem besz*rni! A tengerimalacért jöttem.<<<KEEP IT REAL!>>>
-
netpeti98
addikt
-Hogy vadászik a rendőr nyúlra?
-Utánozza a répa hangjátÜdv netpeti98
-
Töki bácsi
aktív tag
Két rendőrfeleség beszélget.
– Képzeld, szilveszteri fogadáson voltunk. Én nem csodálom, hogy azt mondják, a rendőrök kulturálatlanok.
– Hogyhogy?
– A Kovács főtörzs is ott volt a feleségével. Amint ettünk, egyszer csak a asszony a villájával megvakarta a haja tövét. Hát majd' kiesett a kés a számból...osu-no seishin
-
Töki bácsi
aktív tag
Teker az öreg a kövesúton. Csörög, csattog a biciklije, erre utánakiált egy gyerek.
- Józsi bácsi, zörög a sárhányó!
Mire az öreg:
- Miii vaaan?
- Zörög a sárhányó!
- Mit mondasz öcsi?
- Józsi bácsi zörög a sárhányó!!!
- Nem hallom fiam, mert zörög a sárhányó!osu-no seishin
-
Töki bácsi
aktív tag
- Elnézést, egy banán van a fülében!
- Nem hallom, mert egy banán van a fülemben.osu-no seishin
-
Kasza08
őstag
Imádni fogod:
Este van, megy a nyuszika az erdőben békésen, egyszercsak a fejére esik egy piros bicikli. Felnéz, de nem lát semmit, csak a fákat. Megy tovább, kicsivel később újra a fejére esik egy piros bicikli. Felnéz és csak egy fekete árnyat lát a hold fényében. Megy tovább, majd egy újabb piros bicikli esik a fejére. Felnéz, és látja, hogy a bagoly ott ül a fán. Erre a nyuszika:
- Bagoly, te dobálsz engem piros biciklivel?
- Igen![ Szerkesztve ]
-
Töki bácsi
aktív tag
Ember a TV szerelőnek:
- Ültem a fotelban, néztem a TV-t miközben egy 100-as szöggel
piszkáltam a fülem. Egyszer csak elment a hang!osu-no seishin
-
Töki bácsi
aktív tag
- Kik laknak Szilv Eszterék mellett?
- Bú-ék.osu-no seishin
-
Mr.Peter
aktív tag
Elolvasom még egyszer!, Nah még egyszer Áhh hagyom a faszba!
Az irodavezető úgy gondolja, tudatosítja mindenkivel, kinek tartoznak engedelmességgel. Vásárol egy "Én vagyok a főnök!" feliratú táblát, és kiszögezi az ajtajára. Mikor később visszatér az ebédszünetről, csodálkozva látja, hogy valaki egy cetlit ragasztott az ajtajára:
"Főnök, a felesége telefonált. Kéri vissza a tábláját."<<<KEEP IT REAL!>>>
-
Töki bácsi
aktív tag
Két magyar gazdaságpolitikus beszélget. Azt mondja az egyik a másiknak:
- Szerintem az jó ötlet volt, hogy az államkincstár-aukciót a Vaterán csináltuk.
Erre a másik:
- De az nem, hogy nem állítottunk be minimálárat, és így mindent megvettek 120 forintért, ráadásul nekünk kell állni a postaköltséget is.osu-no seishin
-
psycroptic
őstag
Mi a különbség a szakács és egy homoszexuális között?
-
- A szakács a mai ebédet, míg a homoszexuális a tegnapit kavargatja...PSNID: Tomy83PS
-
Mr.Peter
aktív tag
Két faszi iszogat egy felhőkarcoló 100. emeleti bárjában mikor az egyik azt mondja:
- Tudtad, hogy itt akkora a turbulencia, hogy ha kiugranál az ablakon az egyből visszarepítene ?
Másik: - Ezt nem hiszem el ! Mutasd meg...
Pasi feláll és kiugrik, de egyből vissza is repül a bárba.
Másik: - Ezt ki kell próbálnom... Kiugrik, lezuhan, meghal.
Pultos odaszól: - Superman, Te mekkora geci vagy ha iszol!Egy lakodalomban tömegverekedés tört ki, mivel a vőlegény a menyasszonytánc közben minden ok nélkül felpattant az asztaltól és nekifutásból belerúgott a menyasszonyba. A rendőrök szinte az egész násznépet kénytelenek voltak bevinni a kapitányságra, ahol megkezdték a résztvevők kihallgatását az ügy tisztázása érdekében.
Az első tanú az a férfi, aki a verekedés kitörésekor a menyasszonnyal táncolt.
Rendőr:- Mondja el kérem, mi lehetett az oka a verekedésnek.
Tanú:- Aaazt n..em tudomkérem. Táncoltam a menyasszonnyal és arra lettem figyelmes, hogy a vőlegény felugrik az asztaltól és nekifutásból a menyasszony lába közé rúgott.
Rendőr:- Hú... az nagyon fájhatott..
Tanú:- Ne is mondja.. bassza meg.. három ujjam tört el, azt hittem ott helyben beszarok...[ Szerkesztve ]
<<<KEEP IT REAL!>>>
-
PHM
addikt
válasz macilaci78 #10138 üzenetére
Eltartott néhány másodpercig, míg kapcsoltam.
A zasszony mostanában arra panaszkodik, hogy nem figyelek rá.
Vagy valami ilyesmi...Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
degu
senior tag
Sehol sem vagytok!
Humorzsakok!
Hol maradnak a faviccek?verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Xterms
tag
válasz zolee5016 #10133 üzenetére
Erre én Kiváló példája annak hogyan lehet a központozás elhagyásával egy vicc értékét a 0 val egyenlővé tenni majd hozzátettem legközelebb érdemes lenne figyelni rá és nem csak másolgatni köszönöm köszöntem el
Törpe fagylaltásusok rohamára számíthatunk az országban! Már a rádió is közölte:
"Itt-ott előfordulhat talajmenti fagyis…"[ Szerkesztve ]
-
zolee5016
őstag
Képzeld mit álmodtam!-mondja a rendőrfeleség a barátnőjének.Meghaltam és a menyország kapujába kerültem Szent Péter elé!Azt mondta az öreg :Minden nő aki megcsalta a férjét menjen a kapun kivül! Képzeld egyedül maradtam bennt.Mondja az öreg:
Ezért lányom te most szárnyakat kapsz! mire én Mi leszek angyal???? Nem LIBA!Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
zoo8800
veterán
A bika áll a mezőn, egyszer csak megjelenik a kissé agresszív nyulacska és ráordít a bikára:
- Hé, te nagy otromba bika! Húzd arrébb a segged, mert kikészítelek!
A bika hang nélkül áll ott mozdulatlanul.
- Hé, Te! Nem hallod? Állj el előlem, mert kettérúgom a segged!
A bika nagy nyugodtan hátat fordít a nyúlnak, bepucsít, és ráüríti a nyúlra a végbéltartalmát. A nyúl nagy nehezen kiássa magát, köp egy nagyot, és ráüvölt a bikára:- Na, mi van b.meg, beszartál?
rip and tear, until it is done
-
Agro
senior tag
Mit csinál a rongy baba, ha leszakad az egyik karja?
???
Kiveszi a szekrényből a takarékszövetkezet... -
csaresz002
senior tag
Huszonéves koromban futottak utánam a nők, de most már nem lopással keresem a kenyerem...
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
BLeP_i
tag
- Apaaa, játszunk fekete-fehér-igen-nemet?
- Ilyenkor?
- Igen!
- Vesztettél, jó éjt!http://vister.hu
-
Mika1227
őstag
Bekes, meghitt keszulodes..
Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső.
...
Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'ne......mk...öszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska.Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtbazdmeg, menjteszkóba, félnégybazdmeg.
Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, kapjamárbe, aztlátogatja, picsábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést.
Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik.
Csomagoljál, tökpazarlás, akkorfőzzél, főzökpacalt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, csomagolok, holacellux, papíroknál, holapapír, díszeknél, nincskarácsonyos, nebaszki, vanboldogszülinapot, nebaszki, ráíromjézuska.
Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba.
Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskarácsony, nagykarácsony, pásztorok, namitkaptál, nemlegó, nesirjál, legókell, fakocka, le-he-góó-kell, apaisezzel, nemeztkértem, nincsnemez, mondtamlegót, marhadrága, neagyerekelőtt, nehisztizzél, feldőltafa, azéletbe, égazégő, mondtamkontaktos, deszépnyakkendő, úgysehordod, akkorisszép, jóalánc, nemkellettvolna, pénznemszámít, ésalegó, kapszanyádtól, nesírjprücsök, szeretlek, énistéged.
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
ChuckyOsb
aktív tag
- Mit kap a cigány gyerek karácsonyra?
- ???
- A biciklidet! -
degu
senior tag
Rendor naszejszakajan a felizgult ifju ara a ferje fulebe sugja:
Te Lajos! Csinaljunk olyat,amit meg soha sem csinaltunk!
???
Nyald meg ott,ahol pisilni szoktam...
Rendor berohan a furdoszobaba,es megnyalja a WC-deszkajat...verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Xterms
tag
válasz csaresz002 #10123 üzenetére
Másik változat:
"Hozdfelafát, holatalp, teraktadel, neménraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utlálomakarácsonyt, elválok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltörtb.zdmeg, menjteszkóba, félnégyb.zdmeg. -Holafűrész, szomszédnál, holaflex, szomszédnál, holaszomszéd, zalában, k.rvaanyját, aztlátogatja, p.csábafával, kellafa, utlálomakarácsonyt, faragomkéssel, deneazzal, deazéles, kenyérvágó, eszünkzsemlét, hozzáltapaszt, úristen, azmégvárhat, bentvannézdmeg, ferde, ésmost, jobbradől, ésmost, mégmindig, ésmost, derondafa, anyád, anyámathagyjukki, teddleakést."
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
-
csaresz002
senior tag
FÉRFIAK KARÁCSONYA SZAVAKBAN!
"Huszonnegyedike, kénefa, ráérmég, nemérrá, majdholnap, elválok, veszekfát, azjólesz, hogynézmárki, jakérem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfáért, legyenöt, legyenötfél, legyenhat, jóleszazelső.Holadíszek, fentiszekrény, nincsottsemmi, másikszekrény, égőjó, tavalyvettem, nemégbazdmeg, pótizzó, azsemég, picsábaégővel, kellazégő, kontaktosvagymi, tedleakést, leszgyertya, leégaház, nemkellfűteni, szaloncukor, ötkilóvan, fasznakannyi, gyereknekkell, gömbdísz, szalmadísz, alufóliábandió, csengettyű, nincsencsúcsdísz, húzdráangyalt, fenyőttojik.Megyünknagyihoz, nemakarok, jönjézuska, minimaxkell, nagyimesél, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackót, eléghárom, csókilonka, köszönjszépen, ilonkáéknakis, mér'nemköszöntél, nembajhabüdös, szálljbe, szálljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjézuska.Gyer tekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjárt, gyertekenni, mindjárt, éntöbbetsemmitnemcsináloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjönjézuska, szeretemahalat, elsóztad, mosthagydabba..."××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
SzalaiG
addikt
A postára érkezik egy levél, melyet a Mikulásnak címeztek. Mivel a postások nem tudják, mi legyen vele, úgy döntenek, hogy felbontják. Egy kétségbeesett gyermek kívánságát olvassák
"Drága Mikulás! A családunk nagyon szegény, így nem tudok mit adni a szüleimnek karácsonyra. Légy szíves, küldj 10 000 Ft-ot!"
A postások nagyon megsajnálják, és összedobják neki a pénzt. De mivel nekik sincs sok, így csak 5 000 Ft jött össze, amit el is küldenek. Az ünnepek után lázasan bontják fel a Mikulásnak szánt köszönőlevelet: "Nagyon köszönöm, hogy segítettél, de képzeld, azok a szemét postások a felét lenyúlták!" -
csaresz002
senior tag
Mit mond a nő?
Micsoda rendetlenség! Gyerünk,
Takarítsuk ki együtt!
A ruhád ott hever a padlón,
Itt állsz majd ruha nélkül,
Ha nem mossuk ki őket most rögtön!Mit hall a férfi:
Bla, bla, bla... Gyerünk,
Bla, bla, bla... Együtt!
Bla, bla, bla... A padlón,
Bla, bla, bla... Ruha nélkül
Bla, bla, bla... Most rögtön!Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
××XXx××"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!"××XX××
-
ChuckyOsb
aktív tag
Céges karácsony
Igen tisztelt Kollégák,
A megerőltető üzleti évet az előző évekhez hasonlóan idén is céges karácsonyi bulival szeretnénk befejezni.
Mivel tavaly néhány igen sajnálatos közjátékra került sor, szeretném felhívni mindenki figyelmét néhány "játékszabályra", hogy a meghitt ünnepet megfelelő keretek között tarthassuk meg.
1.) Amennyiben lehetséges, a dolgozók saját lábukon érjék el a kijelölt szórakozóhelyet, azaz céges karácsonyunk színhelyét, ne pedig részegen hozzák be őket józanabb kollégáik. Kérem, tekintsenek el egy esetleges - kora reggeli óráktól kezdődő - előünnepléstől.
2.) Nem vesszük jó néven, ha a dolgozók a széküket közvetlenül a hidegtálas büfé asztalok elé helyezik. Szedés után valamennyien fáradjunk tányérunkkal vissza a kijelölt helyünkre!
Sajnálattal kell megállapítsuk, hogy a "Különben a Kovács felzabálja előlem az összes libamájat" indoklást sem áll módunkban elfogadni.
3.) Pálinkat, bort, pezsgőt még késői időpontban se igyunk közvetlenül az üvegből. Pláne akkor nem, ha az elfogyasztott finomságok darabkái még ott virítanak arcunkon, esetleg még éppen szánkban morzsoljuk őket. Az "alkohol fertőtlenít" megjegyzés bizony nem csökkenti valamennyi dolgozó fenntartását azokkal a palackokkal szemben, amelyekbe más dolgozók beleittak és amelyekben kedélyesen úszkálnak az ételmaradékok.
4.) Meg szeretnénk kérni azt az illetőt, aki tavaly a forralt bort csipkebogyótea + ólommentes benzin keverékre cserélte, hogy az idén mellőzze ezt a tréfát. Bizonyára még emlékszünk mindannyian, hogy mi történt néhai Szilvásy kollégánkkal, amikor a harmadik pohár után felkereste a dohányzásra kijelölt helyet...
5.) Ha netalán valakit a számos ízletes étel és ital élvezete után rosszullét gyötörné, úgy nagyon kérjük, keresse fel az erre a célra kijelölt helyiséget. A főnök tavaly nem igazán volt elragadtatva aktatáskája váratlanul előbuggyanó tartalmától.
6.) Amikor karácsonyi dalokat énekelünk, az eredeti szövegekre szorítkozzunk. Néhány friss tanoncunk még nem nagykorú, így feltehetően zavarba hozhatók bizonyos szövegrészletekkel.
Itt szeretnénk megemlíteni, hogy a férfi kollégák közül néhányan még nem jelentkeztek az apaság megállapításához nélkülözhetetlen vérvizsgálatra. Jelenleg GYES-en lévő kolléganőnk, Nagy. K. Béláné ugyanis határozott összefüggést vél felfedezni a tavalyi céges karácsony és az idén szeptemberben született Klára lánya fogantatása között.
Ha valamennyien tartjuk magunkat fent említett viselkedési normákhoz, akkor az idei céges karácsony is nagyon jól fog telni. -
*Ropi*
félisten
-
ChuckyOsb
aktív tag
A férj meglátogatja a kórházban lévő anyósát. Miután hazament, megkérdezi tőle a felesége:
– No, hogy van?
– Szépen gyógyul, de a reményt nem adjuk fel. -
adi mester
aktív tag
Na pár poén így a karácsonyi készülődés előtt:
Lány: Légyszi küldj magadról egy fotót!
Fiú:Jajj,tudom ezt,elakarod küldeni a képem az angyalkának,hogy engem kérsz karácsonyra,de édi vagy!
Lányem,csak a kishúgomat szeretném ijesztgetni!Két szőke nő beszélget.
- Képzeld idén a karácsony pont pénteki napra esik!
- De remélem nem 13-ára...- Mit kap a cigány gyerek karácsonyra?
- ???
- A biciklidet!Mi az? Egy fekete pont a Holdon?
- Egy cigány a Holdon.
Két fekete pont Holdon?
- Két cigány a Holdon.
Ha fekete az egész Hold?
- A megoldás!Nyuszika meg a Mikulás sétál az erdőben.
Nyuszika a réthez ért.
Mikulás meg az ajándékozáshoz!Romák strandolnak:
- Hé te, Gazsi! Lovagolj mán a hullámon!
- Megőrültél asszony, élve se kívánlak!Három nyugdíjas ül egy kávéházban egy csésze kávé mellett. December közepe van. Nézik, hogy odakint nagy pelyhekben hull a hó, az emberek csomagokkal megpakolva jönnek-mennek.
Megszólal az első: - Mégiscsak jó dolog a karácsony.
Második: - Az lehet, de a szex jobb.
Harmadik: - Igen, de karácsony többször van.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
S-Attila
senior tag
válasz macilaci78 #10115 üzenetére
Azt honnan tudják, hogy a 6 az fiú?
Egy férfi betéved egy feminista konferenciára, és hallgatja a nők
öntömjénezését, miszerint a férfiak a nőkhöz képest semmit nem tudnak.
Egy idő után már nem bírja és feláll:
- Na hölgyeim, tegyünk egy próbát!
Rámutat egy nőre, és megkérdezi:
- Mennyi 3*4?
A nő kis gondolkodás után:
- 32!
- Hát nem.
A konferencia egyszerre:
- Még egy esélyt! Még egy esélyt!
- Hát jó. És maga szerint mennyi 3*4?
A másik nő kevesebb gondolkodás után:
- 7!
- Hát ez sem jó.
A konferencia ismét:
- Még egy esélyt! Még egy esélyt!
- Na jó. Hát ön szerint mennyi 3*4?
- 12!
A konferencia:
- Még egy esélyt! Még egy esélyt![ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Mr. Elliot
senior tag
A rendőr fia elégtelent hoz az iskolából,mert nem tudta megmondani,hogy hol van Afrika. A rendőr alaposan elveri a fiát, hogy milyen buta, és aludni zavarja. Mikor a rendőr lefekszik,megkérdezi a feleségét:
- Te, az igazat megvallva én sem tudom,hogy hol van Afrika. Te tudod?
- Egész pontosan nem lehet messze, - válaszol az asszony - ugyanis a gyárba menet minden reggel találkozom egy négerrel. Biciklin jár. -
ChuckyOsb
aktív tag
A rendőr megházasodik. Nászéjszaka előtt az ifjú feleség odadörgölődzik hozzá.
- Mond édes uram, megkeresnéd-e az erogén zónáimat?
- Mi van, már az első este sem tudod, hova rakod a cuccaidat? -
Xterms
tag
válasz psycroptic #10110 üzenetére
- Szomszéd, te miért kértél decit?
- Mert arra tanítottak, hogy ne feleseljek.A barátok olyanok, mint a hó…………ha rájuk pisilsz, eltűnnek.
-
psycroptic
őstag
Hogy mondanád másképpen, hogy az ő pálinkája egy vicc?
-???
- Ennek már a felese tréfa!PSNID: Tomy83PS
-
Alg
veterán
A szőke nő eltévedt a kórházban. Elküldték MR-re, de ő amarra ment...
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
ChuckyOsb
aktív tag
– Megkaptad a legutóbbi levelemet? – kérdezi a skóttól az öccse.
– Azt, amelyikben tíz fontot kérsz?
– Igen.
– Nem kaptam meg. -
degu
senior tag
A skotnak ikrei szuletnek.
Buszken mutogatja egy gyerek fotojat.
A haverjai kerdezik...es a masik?
Mire a skot:
-Ez a Bill-a Joe ugyanigy nez ki!Mulat a skot
Felhajt egy pohar vizet,megkefeli a pajtaban a kecsket,majd kifele menet beveri a fejet az ajtofelfaba.
Felordit:
-Ez kell nekem!
Ital,nok,kabitoszer!Talal a skot egy fel par noi cipot.
Erre elrohan feladni egy hirdetest:
Fellabu not keresek hazassag celjabol!verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Kloden
senior tag
A skót család teázik. A plafonra egy kockacukor van ragasztva.
Asszony felnéz a cukorra, megkeveri a teát, majd megissza. Férj felnéz, megkeveri a teát majd megissza. Fiú felnéz, megkeveri a teát, megint felnéz, megkeveri majd megissza. Mire az apa megszólal: fiam, nem megmondtam, hogy ne pazarolj?!"Ön fél a haláltól?" "Az élettől félek."
-
degu
senior tag
Bemegy a fazon a drogeriaba,es extra meretu kotont ker.
Az elado csaj hoz neki egy dobozzal /mikozben elismeroen vegigmeri/
A fazon kivesz egyet,es megprobalja a fejere huzni!
A csaj megrokonyodve kerdezi: Uram ezt miert csinalja
...mert lof*sz akarok lenni a jelmezbalba...verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
ChuckyOsb
aktív tag
- Kisfiam, hol van a nővéred?
- Matematikailag bement a szobájába.
- Hogyhogy matematikailag?
- Két ismeretlennel... -
tuser
aktív tag
Pár éve tékában :
- Szia, megvan az Elveszett Jézus-videó ?
Hidrogénszőke csaj :
- Mi csak DVD -t tartunk.4 Tb, 7200 RPM, garis winyó van óccóé' eladóóó : http://goo.gl/bWrs3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest