Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
-
LOGOUT.hu
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Xterms #13135 üzenetére
Ugyan ez, csak más vége...(ctrl+c; ctrl+v):
Sz@rási tilalom van az erdőben. A nyuszikának azonban már nagyon kell. Nincs mit tenni, fogja magát, és egy bokor alá pakol egy rendes kupaccal. Arra jön a medve. A nyuszika gondolkodik, hogy most mit csináljon, majd hirtelen fogja a kalapját, és ráteszi a rakásra.
- Hé, nyuszika! Mi van a kalap alatt?
- Egy mérges kígyó, és nem tudom, hogy mit csináljak vele...
- Várj, hozom a puskám.
Medve elrohan a puskáért, visszajön, majd beledurrant egyet a kalapba.
Nyuszi felemeli a kalapot, majd így szól:
- 'szod medve, ezt jól sz@rrá lőtted! -
leslieke
Jómunkásember
válasz Xterms #12838 üzenetére
Ciki...
- Te hiszel a kísértetekben?
- Á, azok nem léteznek!
- Hogy lehetsz ilyen biztos a dologban?
- Az anyósom két éve halt meg. Ha lenne rá mód, hogy engem kísértsen, már biztos megtalálta volna!A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Inarus
addikt
válasz Xterms #12137 üzenetére
Ezek már ilyen modernizált változatok. Ha házmester, akkor fröccs.
-
Csakénvagyok
őstag
válasz Xterms #11147 üzenetére
Én ezt augusztus elsejére tenném, mikor Németország üzent hadat a cári Oroszországnak, s most nem tárgyalom hogy miért. A nagy háborúban pedig 10, egyes becslések szerint 15 millióan haltak meg, a Monarchia haderejéből 1.000.000, 2.000.000an sebesültek és 2.000.0000an estek hadifogságba, s csupán a mai Magyarország területén több mint félmilliós volt a népességcsökkenés. De ennyit a számokról.
Székely optimizmus: Trianonban hozzánk csatolták Romániát, s most meg az egész Európai Úniót
-
james001
veterán
válasz Xterms #10834 üzenetére
Am a vicc ütős
Na de hogy ON is legyek:A rendőrségre kerül egy igen nagy értékben elkövetett lopás gyanújával egy arab. A hadnagy személyesen akarja levezetni a nyomozást, mivel igen nagy értékről van szó, de nem tud arabul. Hívnak tehát egy tolmácsot.
Vallatáskor a következő párbeszéd zajlik:
Hadnagy: - Kérdezze meg tőle, hova rejtette a pénzt!
Tolmács: - Azt kérdezik, hova rejtette a pénzt?
Vádlott: - Nem tudok semmiféle pénzről.
Tolmács: - Azt mondja, nem fogja megmondani.
Hadnagy: - Mondja meg neki, hogy különben kivégezzük!
Tolmács: - Azt mondja, hogy ki fogják végezni.
Vádlott: - Akkor inkább elmondom: a Mindszenti Templom melletti temetőben, a bal oldali első sírkő alá rejtettem.
Tolmács: - Azt mondja, inkább meghal...https://psnprofiles.com/kazama001
-
james001
veterán
válasz Xterms #10815 üzenetére
Akkor csak neked egy erdős vicc
Nyuszika és a pocok sétál az erdőben. Egyszer csak egy olyan részhez érnek, ahol le van taposva a fű, és a nyuszika elkezd sírni.
- Mi a baj? Miért sírsz?
- Mert itt erőszakolt meg először a medve.
Mennek tovább, és még egy olyan részhez érnek. A nyuszika megint elkezd sírni. Megkérdezi a pocok:
- Már megint miért sírsz?
- Itt erőszakolt meg másodszor a medve.
Mennek tovább, a nyuszika megint elkezd sírni, és a pocok megint megkérdezi, hogy miért sír.
- Itt erőszakolt meg harmadszor a medve.
Végül egy olyan helyhez érnek, ahol ki van tépkedve a fű, a bokrok, a fák ki vannak csavarva. A nyuszika rettentően röhögni kezd. Mire a pocok:
- Most meg miért nevetsz?
- Itt mondtam meg a medvének, hogy AIDS-es vagyok!https://psnprofiles.com/kazama001
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Xterms #10411 üzenetére
Azért mert a világon mindenhol Valentin-napnak hívják, nekünk meg megint meg kell mutatnunk, hogy mi akkor sem? Ez nem egy magyar ünnep, ha jól tudom. Ez pontosan akkora baromság, mint a "Jézuska"....a világon mindenhol máshogy működik, de nálunk nem, mi megmutatjuk...
A professzor előadást tart az egyetemen az afrikai kalandjairól:
-...és akkor eltévedtem. Kezdett már sötétedni, és nagyon egyedül éreztem magam. Mindössze egy esernyő volt nálam, ekkor pedig elém ugort egy oroszlán...bevallom férfiasan én beszartam.
- Jaj...professzor úr! Nem szégyen ez...abban a helyzetben valószínűleg mindenki beszart volna.
- Nem! Én most szartam be....[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz Xterms #10400 üzenetére
Létezik!
[link]- Képzeld, terhes vagyok! - mondja a szőke nő a férjének!
- Ez nagyszerű, drágám!
- És van egy még nagyszerűbb hírem is: képzeld, ráadásul ikrek lesznek!
- Ikrek? De ezt ilyen korán még nem lehet megállapítani! Miből gondolod, hogy ikrek lesznek?
- Mert a gyógyszertárban két terhességi tesztet vettem, és mind a kettő pozitív lett!
------------------------------------------------------------------
Szőke nő fel-alá járkál a telefonfülke előtt, mert a mamájának akar telefonálni, de nincs nála aprópénz. Jön egy pasi, a szőke odasiet hozzá:
- Kérem uram, bármit megteszek csak adjon egy kis aprópénzt, mert muszáj telefonálnom!
- Bármit? Jó, akkor jöjjön velem!
A pasi egy szállodai szobába vezeti a szőkét, majd mondja neki:
- Térdeljen le!
A szőke letérdel...
- Húzza le a sliccemet!
A nő lehúzza...
- Vegye elő!
A nő előveszi...
- Jó, most kezdheti!
- Halló, mama...?[ Szerkesztve ]
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
scope2007
addikt
válasz Xterms #10176 üzenetére
A tanárnő miniszoknyában megy be dolgozatot íratni. Egyszercsak az egyik gyerek odasúgja a padtársának:
- Látom a tanárnő combját!
A tanárnő meghallja:
- Szemtelen kölyök! Menj haza, és 3 napig ne lássalak!
Kicsit később egy másik gyerek is odasúgja a padtársának:
- Látom a tanárnő fenekét!
A tanárnő ezt is meghallja.
- Szégyeld magad! Menj haza, és egy hétig ne gyere iskolába!
Erre Móricka feláll, és elindul az ajtó felé.
- Móricka, Te meg hova mész?
- Tanárnő, én olyat láttam, hogy az idén már nem jövök iskolába!bocs, hogy nem olvastam vissza pont azt a 20 új hszt, ami jött mióta nem voltam a topikban olvasni.. omg.. miért te komolyan gondoltad ezt?
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
adi mester
aktív tag
"Állítólag Chuck Norris csak egyszer ütött mellé, azóta kék az ég. És a szakálla alatt is ököl van"
Azt mondják, hogy Chuck Norris elszámolt a végtelenig...Kétszer is.[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
eziskamu
addikt
TV Maci effektus
Lényegében mintha a TV-re kötött kamera képét vennéd a kamerával, de ugyanez van két nagy egymással szembeállított tükörrel is ha közéjük áll az ember és nézi az egyik tükröt, bár akkor ő ís benne lesz.
Amúgy pl RealVNC-vel is előidézhető, csak rá kell csatlakozni a saját gépünkön a saját gépünkre telepített VNC szerverre.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest