- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-02-09 10:14 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartevo
őstag
-
Creative997
őstag
-
Cartevo
őstag
-
Mr. Y
őstag
-
H-Zol
őstag
-
Weareus
addikt
-
Samus
addikt
-
törölt tag
-
macilaci78
nagyúr
-
gyulaszu
senior tag
-
bugizozi
őstag
-
Syl
nagyúr
-
qqcqqc
őstag
-
Syl
nagyúr
-
Aryes
nagyúr
-
Mr. Y
őstag
-
macilaci78
nagyúr
-
TigerCat
nagyúr
-
qqcqqc
őstag
Én letudnám, de nem tiltom, hadd csinálja. Még mindig jobb, mint amivel a hat éves fiam fáraszt:
Móricka és a nagymamája elmennek sétálni a parkban.
Móricka megkérdezi:
-Nagyi találtam 20 forintot a földön felvehetem?
-Nem Móricka mert ami a földön van az mind szemét.
Mennek tovább és Móricka megint megkérdezi:
-Nagyi találtam 50 forintot a földön felvehetem?
Mennek tovább és Móricka megint megkérdezi a nagymamáját:
-Nagyi találtam 100 forintot felvehetem?
Mennek tovább és a nagymama megbotlik egy botban és kéri Mórickát hogy segítsen neki felállni, de Móricka ezt mondja:
-Nagyi nem te mondtad hogy ami a földön van az mind szemét?
-
Mr. Y
őstag
Olvasd el a Nick nevét és rájöhetsz, mit miért csinál
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Iván Ivanovics szombat reggel odahívja Ivánkát, a kisfiát és odaad neki 1 Rubelt.
- Ivánka, menj le az újságoshoz és hozz nekem egy Pravdát, anyádnak egy Russzkaja Gazjétát, magadnak pedig egy Pionyirszkaja Gazjétát.
- Nekem ne hozz újságot, én majd meghallgatom a híreket a rádióból - kiabál az anyja a konyhából.
- Jól van - feleli Iván Ivanovics - kisfiam, akkor hozzál nekem egy Pravdát, magadnak egy Pionyirszkaja Gazjetát, anyád pedig majd törölje ki a seggét a rádióval. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
gyulaszu
senior tag
-
PhoenixK
őstag
Windows, problems? --> reboot
Linux, problems? --> be root --> Install CD?Na de egy viccet le is porolok:
Egy férfi az orvosnak:
- Doktor úr, arra gondoltam, hogy sterilizáltatni kellene magam.
- De uram, ez nagyon súlyos döntés. Megkérdezte erről a feleségét és a gyerekeit?
- Igen, 16:3 arányban helyeslik. -
gbors
nagyúr
-
Mr. Y
őstag
Ez már egy kicsit erőltetett az eredetihez képest
A pápua törzs főnökét úgy hívták, hogy Puapó. Puapó már nagyon öreg volt, meghalt, ezért a törzs tagjai elhatározták, hogy választanak egy pót Pápua Puapót. Ez a pót Pápua Puapó nagyon szeretett pónilovakra vadászni, a popójukat levágta, megsütötte és megette, ezért elnevezték Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. A sok póniló popótól már nagyon meghízott, ezért elnevezték Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Az elhízás már kezdett veszélyessé válni, ezért a törzs varázslója azt tanácsolta neki, hogy szopogasson pimpógyökereket. Ezért elnevezték Pimpógyökereket-szopó Puhapopójú-Pónilópopót-lopó Pótpápua Puapónak. Mivel a törzs a Limpopó környékén élt, a törzsfőnök teljes neve így hangzott:
Limpopói Pimpógyökeret-szopó Puhapopójú Pónilópopó-lopó Pótpápua Puapó. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
batyuska100
senior tag
Ezt egyszer eljátszotta az egyik osztálytársam..
Pár sort kihagyott de egész órán nevettünk rajta.Egy nő felhívja a férjét telefonon:
- Drágám, nem indul a kocsi. Szerintem víz került a levegőszűrőjébe.
- Az autóban ülsz?
- Igen.
- És hol vagy pontosan?
- A házunk mögötti patakban. -
philoxenia
MODERÁTOR
Ez a fiú (szerénységem) már felnőttként uuutálta a PR&BA felállást, de a fiam sem volt oda akkoriban érte, pedig két éves volt '94-ben...
Két fogpiszkáló megy fel a hegyre, elmegy mellettük egy süni. Erre az egyik megszólal: - Te nem is tudtam, hogy megy a hegyre busz is! - a Transindex.ro portálról
Pistike és a haverja elmennek jósoltatni. Először bemennek egy tenyérjóshoz. Az nézegeti a tenyerüket, de Pistikéék meg sem várva az eredményt, hangosan röhögve távoznak. Másodikként egy kártyajóshoz mennek. Az éppen csak elkezdi kirakni a kártyákat az asztalra, de a két srác ismét röhögve távozik. Harmadikként egy üveggömbből jósoló öregasszonyhoz térnek be. Megy a nagy hókuszpókusz, fekete macska, füst meg minden, de a vendégek ismételten röhögéstől fuldokolva hagyják el a jósdát. Odakint Pistike odafordul a barátjához, és azt mondja: - Na, ma megint jósokat nevettünk.. - a Transindex.ro portálról
- Miben hasonlít a hegyi pásztor a sziklamászóhoz? - Mindkettő marhára vigyáz a hegyen. - a Transindex.ro portálról
-
Aryes
nagyúr
-
bambano
titán
-
BlacKSouL
addikt
-
macilaci78
nagyúr
Mit gondoltok, Maci Laci vajon szétmarcangolt egy kirándulót, és azt a kalapot és nyakkendőt lopta el? - Inkább a pikenik kosárral együtt elcsente, mikor egy párocska nekivetkőzött egy kis erdei légyottnak. Sajnos a legtöbb dokumentumfilm a légyottra koncentrál, nem a lopásra.
-
Aryes
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
Pedig ajándék vérnél ne nézd a sagát.....
Az arab sejk a halálán van, csak egy vérátömlesztés segíthet rajta, a baj csak az hogy, nagyon ritka vércsoportja van és egész Arábiában nincs olyan ember, akinek ilyen lenne. Feladnak egy hirdetést a világ összes országában, hogy donort keresnek, kivéve Izraelben, mert a sejknek zsidó vér nem kell. Sehol sem jelentkeznek, ezért a halálos ágyán a sejk kijelenti hogy próbálkozzanak meg Izraelben is...
Hogy, hogy nem Kohnnak éppen ez a vércsoportja, és a busás fizetségre gondolván elküldi a vérét. A sejk megkapja és másnapra kutya baja ... el is küldi az ajándékát Kohnnak: 3 rúd aranyat!
Egy évre rá megint rosszul lesz a sejk, megint elküldet Kohn véréért, aki a tavalyi ajándékra gondolván, ismét elküldi a vért ... a sejkmegint felépül és küldi a csomagot.
Kohn kibontja, hát mit lát benne? 3 tábla BOCI csokit. Meghökkenésében el is megy a rabbihoz tanácsot kérni, aki bölcsen emígyen szóla:
- Ne csodálkozz Kohn, hogy idén csak ennyit kaptál: 1 éve a te véred folyik benne! -
macilaci78
nagyúr
Nekem akkor is ez a kedvencem.
-
Gubek-Einste
legenda
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
macilaci78
nagyúr
- Túlélési tipp: Ha eltévedsz az erdőben, kezd el politikáról beszélni! Hamarosan fel fog bukkanni valaki, hogy vitába szálljon veled. - én városban látok olyan embereket, akik magukban beszélve hangosan mondják a magukét... Szóval nem csak erdőben élnek ezzel a lehetőséggel az emberek.

-
hzsolee
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
bambano
titán
-
wolfman
veterán
-
Turbobacsi
senior tag
-
macilaci78
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
*Ropi*
félisten
-
BlackmMmDog
senior tag
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
emiki6
veterán
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
*Ropi*
félisten
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
-
macilaci78
nagyúr
-
Spet
addikt
-
Gabás
addikt
-
*Ropi*
félisten
-
Gabás
addikt
-
macilaci78
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
Rágógumiból kellett volna...
A vízirendőröknél sorozás van, néhány újonc már a gyakorlati feladatoknál tart...
A főtörzs odaállítja az első jelöltet az úszómedence szélére, és utasítja:
- Molnár2 jelölt! Most azonnal ússzon le 200 métert!
Mire az:
- Na, de főtörzs! Hát van ez olyan mély? -
macilaci78
nagyúr
-
sztanozs
veterán
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jó, én így hallottam/láttam

Nagyapó állandóan a régi szép időket emlegette, különösen azért, mert olcsóbb volt az élet. Igy sóhajtozott:
"Amikor kisgyerek voltam, anyám elküldött a boltba, és két vekni kenyeret, 6 almát, egy szál kolbászt, két liter tejet és még újságot is tudtam venni, összesen 100 forintból!"
Majd hozzátette: "Ez ma már lehetetlen, azok a rohadt kamerák mindenütt ott vannak!" -
rgeorge
addikt
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
macilaci78
nagyúr
-
emiki6
veterán
-
localhost
Közösségépítő
A térdelj le az egy, a szeress, már a második kívánság

----
Egy fiatal házaspár elmegy az orvoshoz és a férfi előadja, hogy ő nem tud.
Az orvos levetkőzteti a nőt, és ott helyben jól meg is igazítja. Aztán a férjhez fordul és mondja neki, hogy látja, ennyi az egész.
Mire a férj:
- Jó, jó, de mit csináljunk, amikor maga, doktor úr éppen nem ér rá? -
beast27
senior tag
-
randras
veterán
-
Sanya
nagyúr
-
törölt tag
-
buherton
őstag
-
Bjørgersson
félisten
-
bubi92
őstag
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
-
sztanozs
veterán
-
Ricardo
titán
-
emre
veterán
-
Kasza08
őstag
-
bambano
titán
-
Fáraó
őstag
-
localhost
Közösségépítő
-
localhost
Közösségépítő
-
ArchElf
addikt
Szerintem egyedül te nem ismered, és így szeretnéd mégis megtudni...
Hamár:
Szőke panaszkodik a barátnőjének a lakásán:
- Nem hiszem el! Mindenhol azt terjesztik rólunk, hogy olyan sík hülyék vagyunk mint az asztallap (megkopogtatja).
- Te figyelj, valaki kopogott...
- Várj, majd én kinyitom.AE
-
Ricardo
titán
-
Z0C!
őstag
-
PhoenixK
őstag
-
BITBOYS
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-6500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11, WIFI
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én még csináltam katonaságot , annyi bődűletes dolgon át mentünk, hogy órákat lehetne rólla mesélni

Pár sort kihagyott de egész órán nevettünk rajta.