Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
adi mester
aktív tag
válasz qqcqqc #14481 üzenetére
Azért én egy ötössel megtenném "az újvárosi szőkecigányt" is!
Uram mondja, mennyi egy fuvar át a tavon?
- 30 dollár.
- Olyan sok? Hát ez már a rablás kategória!
- De uram, gondolja meg, itt járt vízen Jézus!
- Hát, ilyen árak mellett nem is csodálom!Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
válasz sztanozs #14360 üzenetére
Egy ekkora topiknál akarva - akaratlanul is ismétlődnek a viccek... és amúgy elnézve a forgalmat, nem is árt, ha előkerül egy pár "bruhahás" poén régről.
- Jean! Ugye' te kergeted azt a macskát?
- Tekergeti a fene. Csak meg akarom fogni.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
Ha még belefér:
Ül a cigány árus a cucca mögött a piacon. Arra megy egyik cimborája, alkudozik, nézelődik, majd egy óvatlan pillanatban felkapja a portékát és gyorsan elszalad vele. Mire az árus nagy búsan megszólal:
- Na, ez is csak beszerzési áron kelt el...Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
válasz philoxenia #14130 üzenetére
Süsü a behajtó?
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
Úgy idéztél a Mhsz-ből, mint egy ügyvéd a törvénykönyvből, mint egy pap a bibliából, vagy mint egy igazi kocka a wow használati utasításából Egyszerűen gyönyörű.
- Hogy hívják a japán tűzoltót?
- ???
- Telefonon.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
válasz Gubek-Einste #13531 üzenetére
Mi az abszolút bátorság?
Ebben a sorrendben fokozni a "hülye" szót, egy TEK-es rajtaütés pillanatában...Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
- Melyik állat neve a legvidámabb?
- Juhé!Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
Búcsú beszéd a villanyszerelő temetésén:
- Jó vezető voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség, de most kiverted a biztosítékot, földelünk.A ráadás:
Julika anyukája beszól a lánya szobájába:
- Elment már a villanyszerelő?
- Nem, de már nagyon liheg...[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
- Mi lesz a sünibõl, ha bevesz egy szem Viagrát?
- Buzogány!Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
válasz Bencus88 #12599 üzenetére
Ezen szétfolytam:
Olyan sötét vagy, mint újholdkor egy barlangban, egy néger gyászoló kéményseprő szájában a fekete lyuk!
szerk.: Nem válasz, félreklikkeltem, ssry
[ Szerkesztve ]
-
adi mester
aktív tag
válasz bambano #12568 üzenetére
Na, hát ha beröffen a topik, még egy kacsás, ezt még úgy se ismertem
Karfiol pekingi kacsát rendel a Három Sárkány nevű kínai étteremben. Kihozzák neki, Karfiol bedugja az ujját a kacsa püspökfalatjába, majd dühösen azt mondja
- Pincér! Ez nem pekingi kacsa, ez kantoni... Vigye vissza, és azt hozza, amit rendeltem!
A pincér visszaviszi a kacsát, majd egy fél óra múlva megjelenik egy másikkal. Karfiol ismét bedugja az ujját a kacsa hátsó felébe, s dühösen közli
- Ez se pekingi kacsa, hanem szecsuáni... Hozzon pekingi kacsát!
A pincér ismét visszaviszi az ételt, s ismét másikat hoz ki. Az eljárás ugyanaz, ujj a hátsó részbe, majd Karfiol elégedetten bólint
- Ez az! Ez pekingi...
Erre egy enyhén ittas úr föláll a szomszéd asztaltól, odamegy Karfiolhoz, hátat fordít, letolja a gatyáját, és azt mondja
- Bocsánat, uram, nekem is megmondaná, hová valósi vagyok?Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
Kiskacsa úszik a tavon és sír. Odamegy hozzá a krokodil és megkérdi:
- Miért sírsz kiskacsa?
- Mert nem tudom ki és mi vagyok...
- Ó, hát ez egyszerű: sárga csőr, sárga tollak, úszóhártya - kacsa vagy!
- Szupi! Kacsa vagyok! - örül a kiskacsa.
- És te mi vagy?
- Találd ki! - mondja a krokodil.
- Hmm, hosszú farok, rövid lábak, nagy száj, bőrdzseki ... olasz vagy!?Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
- Mit iszol kisfiam?
- Savat!
- Mit?
- HRRR....Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
Az idős házaspár kimegy a telekre. A férj kint kapál éppen, amikor meglát az égen egy sárkányrepülőt. Erre gyorsan beszalad a házba, kihozza a puskáját és rálő. Az asszony ijedten:
- Béla mi történt, mit lőttél le?
Erre a férj:
- Hogy milyen állat volt ez azt nem tudom, de az embert már elengedte!Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
Drága Hajnikám! Kérlek ne haragudj rám, amiért nem mentem veled tegnap M.kövesdre! Tudom, hogy megsértődtél rám, de nem éreztem volna jól magam, mert letört az egyik körmöm. Nem tudtam vissza építtetni, mivel Zsani nem dolgozott. Kérlek ne haragudj! Még meglátták volna a kidobók. Tudod, mikor megyek én úgy el, hogy nincs rendben valamim!? Amikor a hajam nem volt jó, akkor is kivertem a balhét, hogy nem megyek. De az más volt, mert meg tudtuk oldani! Emlékszel? De ha a manikűrös nem dolgozik, azzal nem tudok mit csinálni! Vagy elmenjek egy manikűröshöz, pisztolyt fogjak a fejéhez, hogy azonnal építse meg nekem? Bocsika! Igyekszem neked bepótolni a dolgot! Csak ne haragudj! Ezer bocsánat!
Puszy,
A legjobb barátnőd!Á...Ez miiii?...
-
adi mester
aktív tag
válasz ati012 #12485 üzenetére
Fenéket, dobtam pár privit és folyt köv.
A feleség hazaér, és látja, hogy a férje a konyhában sürgölődik, az étkezőasztal pedig szépen megterítve, két személyre. A lakásban félhomály, és romantikus gyertyafény.
- Ó, ez aztán a meglepetés! - mondja elérzékenyülve.
- Tényleg az - mondja a férj. - Azt hittem, csak holnap érkezel...Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
válasz macilaci78 #12483 üzenetére
-
adi mester
aktív tag
válasz ati012 #12377 üzenetére
Ez OFF-olt
Horgász véletlenül ottfelejti a halat, amit fogott, a buszban, az ülés alatt.
Pár nap múlva megjelent egy hirdetés a helyi újságban:
"Aki a buszban felejtett egy zacskó halat, az szíveskedjék befáradni a garázsba, és elviheti a buszt."Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
- Hallottad az új hollós faviccet?
- KárCsak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
válasz varsam #12348 üzenetére
bakker ezt belnéztem
A tanítónéni előadást tart az ember származásáról:
- Gyerekek, minden ember Ádámtól és Évától származik...
Közbevág Móricka:
- De tanítónéni, nekem a papám azt mondta, hogy az ember a majomtól származik!
- De Móricka! Én most nem rólatok beszéltem!Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
válasz Töki bácsi #12346 üzenetére
Ha 10 férjezett asszony volt, akkor miért lett 11 válasz SMS?
Bemegy a pingvin a kocsmába és azt kérdezi a kocsmárostól:
- Hé kocsmáros, nem láttad a testvéremet?
- Hogy nézett ki?
- Szerinted?Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
-
adi mester
aktív tag
Az idős gróf késő este érkezik haza. A komornyik megkérdezi:
-Na, mi van, te vén piszok? Már megint a kocsmában voltál és vedeltél?
-Nem, Johann. A városban voltam, és hallókészüléket vettem.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
válasz ati012 #12332 üzenetére
Legyen?
Talán egy kicsit morbid vicc:
Pistikétől megkérdezi a tanítónéni:
- Hol a nagymamád Pistike?
- A nagymamám meghalt.
- Igen és hogy halt meg?
- Az ujján átment egy vonat.
- De attól nem hal meg senki!
- De pont a fülét vakarta.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
Pistike nudista strandon napozik a mamájával, és egyszer csak megkérdezi:
- Mama, miért van az, hogy az egyik bácsinak kicsi a farka, a másiknak meg nagy?
- Azért, kisfiam - gondolkodik a mama egy frappáns válaszon -, mert az egyik bácsi szegényebb, a másik meg gazdagabb.
Egy kis idő múlva megszólal Pistike:
- Mama, nézd ott azt a bácsit! Téged néz, és percről percre gazdagabb lesz!Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
Ez így reggelre szétoffolta az agyamat
- Miben hasonlít az esti meccs és a konyhásnéni?
- ???
- Mindkettő ebédöntő.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
Ivott a nyuszika, kijön a kocsmából, eldől. Arra jön a róka meg a farkas és verekedni kezdenek a nyúlon. Végül nem bírnak egymással, mindketten elterülnek. Felébred a nyuszika, és így szól:
- A csudába! Nem gondoltam, hogy ha iszom, így megvadulok!Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
Jancsi és Juliska sétálnak az erdőben. Jancsinak megint csak kefélhetnéke van. De Juliska nem akarja, mert ezt a dolgot megtiltotta neki az anyukája. Jancsi gondol egyet, és eképpen szól Juliskához:
- Te Julis, ott repül a holló! Mindjárt ideszáll és kivájja a szemed. Erre Juliska befogja a szemeit, és bedugja a fejét egy fa odvába. Jancsi kényelmesen nekilát hátulról. Mire Juliska:
- Vájkálj csak, vájkálj, holló! A szemem úgysem éred el!Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
A nyuszika megy az erdőben, találkozik a bálnával:
-Neked nem a tengerben kéne lenned?
-De.A kígyó bicajozik az erdőben. Találkozik a rókával.
- Szia, kígyó, mit csinálsz? - kérdi a róka.
- Nem látod, bicajozom!
- Dehiszen neked nincs is lábad, te nem tudsz bicajozni!
- Ja, tényleg...Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
válasz ati012 #12183 üzenetére
Mit? A szappant? Az arrafelé nem divat...
A kamionos felvesz egy stoppos lányt. Kis idő múlva megáll az út szélén, egy elhagyatott környéken, a lány szemébe néz, és azt mondja neki:
- Tudod, hogy a nemi erőszakot 5 év börtönnel büntetik?
- Ezt miért mondod nekem? - kérdi a lány meglepődve.
- Csak hogy tudd, mit kockáztatok.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
Dojcs órán a tanár fárasztása:
- Hogy tanítasz meg egy kiskutyát betűzni?
- ???
- Szépen ölbe veszed és betűzöd...Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
válasz Bjørgersson #12116 üzenetére
Mi az?
Indián földre csapja, fehér ember zsebre teszi?szerk.: Legalábbis én így ismerem
[ Szerkesztve ]
-
adi mester
aktív tag
Székely bácsi a falu bíróságán, el akar válni a feleségétől.
Kérdezi a bíró:
- Mért akar elválni a feleségétől, Pista bácsi?
- Mert megcsalt a szomszéd gazdával.
- És maga, Pista bácsi, még sosem csalta meg a feleségét?
- Hát dehogynem.
- De hát akkor mért akar elválni, hiszen maga se jobb az asszonynál?- Ejj, maga nem ért engem, bíró úr! Ha én a csizmámmal belelépek a tehénszarba, azt csak lemosom, és ugyanolyan lesz, mint vót.
De ha a tehén jön és beleszarik a csizmámba, hát azt a csizmát maga se venné fel többet, igaz-e?!
-
adi mester
aktív tag
vót'má, de most is szakadtam rajta
Kisebbségi olimpia
Helyszíni tudósítás:- Eredményesen szerepel a magyarországi csapat a London külvárosában rendezett kisebbségi olimpián. A megmérettetések ugyan csak holnap kezdődnek, hazánk fiai máris 3 aranyat, 4 ezüstöt, 2 bronzot, 80 kiló vasat és fél tonna rezet szereztek." Nem mink vótunk" - szerénykedett Kolompár Géza szövetségi edző a sajtótájékoztatón.
Az összesített éremtáblázaton jelenleg első helyen állunk a nagy rivális Románia előtt, akik egyelőre nem érkeztek meg a helyszínre, mert az őket szállító vasúti kocsi Bukarestet elhagyva köddé vált...
-
adi mester
aktív tag
válasz horvathkrisz #12101 üzenetére
Az
Elírtam, sörös rekesz lett volna- Chuck Norris egy élő csörgőkígyót használ kotonnak.
- Egy átlagos nappaliban 1242 tárgy van, amivel Chuck Norris meg tud ölni, beleértve magát a szobát is.
- Az ókorban Chuck Norris azért nem lehetett Gladiátor, mert az Oroszlánok nem egyeztek bele.[ Szerkesztve ]
-
adi mester
aktív tag
válasz ati012 #12099 üzenetére
20 db-os a sörös retesz
Cigány a videótékában.
Eladó ajánlgat:
- Terminátor?
- Jáj, tesókám áz túl agresszív.
- 50 első randi?
- Sokszor láttuk more.
- Titanic?
- Hát az isten vigyen el téged
jányom... akárhányszor
nézzük ,mindig siratjuk azt a sok
vasat.
- Nos...hát akkor itt van
az, amiben a cigányok
dolgoznak.
- Jáj hajjak meg horrort nem
szeressük...[ Szerkesztve ]
-
adi mester
aktív tag
A börtön egyik cellájába bevezetnek egy férfit. A cellatársa megkérdezi:
-Téged miért csuktak le?
-Egy tyúk miatt.
-Egy tyúk miatt?
-Igen. Az a dög kikaparta az anyósom.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
Tudom, hogy nem képes topik, de ezen szakadtam
Bill Gates Ferrarira gyűjt:
[ Szerkesztve ]
-
adi mester
aktív tag
- Te, engem mindig kizár az asszony a lakásból, ha részegen megyek haza...
Mit tegyek, nincs valami ötleted?
- Én azt szoktam csinálni, hogy bekopogok, levetkőzöm, beadom a ruháimat az ajtón, és nincs az az asszony, aki hagyná, hogy a férje meztelenül ácsorogjon az utcán.
- Rendben, kipróbálom...Legközelebb mikor találkoznak, megkérdi a másik:
- Nos, bevált a tervem?
- Hát, csak részben...
- Hogyhogy részben?
- Bekopogtam, levetkőztem, beadtam a ruháimat az ajtón, az becsukódott, ám ekkor hirtelen bemondta egy hang: "Deák tér következik..."Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
Ez még belefér?
Két színész beszélget:
- Te, milyen volt a temetés?
- Ááá, óriási siker volt! Háromszor húztuk vissza a koporsót!Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
- Nagymama!
A nagypapának igaza volt, hogy ne menjek sztriptízbárba,
mert olyan látok, amit nem volna szabad.
- Miért, mit láttál?
- A nagypapát.Mi az? Cukros és szobahőmérsékleten köt?
Nagymama.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
válasz ati012 #11774 üzenetére
Hajj-jajjj...Akkor ezért ment el a fényerő....
Szőke pszichológusnő az iskolában kap állást. Rögtön az első nap meglát egy fiút, aki nem futkározik a többiekkel, csak áll magában. Odamegy hozzá és megkérdezi:
- Jól érzed magad?
- Jól.
- Akkor miért nem futkározol a többi fiúval?
- Mert én vagyok a kapus...Forrás: http://www.topviccek.hu/#ixzz290sopGNZ
[ Szerkesztve ]
-
adi mester
aktív tag
Egy házas ember megy az erdőben, egyszer csak találkozik a jótündérrel, aki így szól:
- Egy kívánságodat teljesítem, de jól gondold meg, hogy mit kívánsz, mert az anyósod kétszer annyit kap.
- Hát jól van, akkor verjél félholtra!Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
válasz adi mester #11326 üzenetére
Bocsi az előző hsz-ért, nem ide terveztem beírni, de ha már itt járok, engesztellek benneteket:
Két rendőr járőrözik.Megszólal az egyik
-Te én ha hazamegyek,leszaggatom az asszony bugyiját.
-Annyira kanos vagy?
-Nem,annyira szorít.!Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
11. Az a jó alakú nő ott szemközt biztos nem tudja, hogy innét belátni a fürdőszobájába, megyek, "szólok" neki. <--- ezt ne fogadd le
- Nagymama, te ültél már trojkán?
- Az mi?
- Orosz fa szán.
- Orosz faszán? Igen, 1945-ben.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
Chuck Norris 562 féleképpen tud megölni egy üres szobában. Köztük magával a szobával is.
-
adi mester
aktív tag
válasz macilaci78 #10980 üzenetére
OFF: Ő, izé...akkor most Kolumbia vagy Kuba?
- Milyen a 2003-as anyósfrizura divat?
- Kétoldalt lefésülve, középen baltával elválasztva![ Szerkesztve ]
-
adi mester
aktív tag
Na pár poén így a karácsonyi készülődés előtt:
Lány: Légyszi küldj magadról egy fotót!
Fiú:Jajj,tudom ezt,elakarod küldeni a képem az angyalkának,hogy engem kérsz karácsonyra,de édi vagy!
Lányem,csak a kishúgomat szeretném ijesztgetni!Két szőke nő beszélget.
- Képzeld idén a karácsony pont pénteki napra esik!
- De remélem nem 13-ára...- Mit kap a cigány gyerek karácsonyra?
- ???
- A biciklidet!Mi az? Egy fekete pont a Holdon?
- Egy cigány a Holdon.
Két fekete pont Holdon?
- Két cigány a Holdon.
Ha fekete az egész Hold?
- A megoldás!Nyuszika meg a Mikulás sétál az erdőben.
Nyuszika a réthez ért.
Mikulás meg az ajándékozáshoz!Romák strandolnak:
- Hé te, Gazsi! Lovagolj mán a hullámon!
- Megőrültél asszony, élve se kívánlak!Három nyugdíjas ül egy kávéházban egy csésze kávé mellett. December közepe van. Nézik, hogy odakint nagy pelyhekben hull a hó, az emberek csomagokkal megpakolva jönnek-mennek.
Megszólal az első: - Mégiscsak jó dolog a karácsony.
Második: - Az lehet, de a szex jobb.
Harmadik: - Igen, de karácsony többször van.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
válasz Mr. Elliot #10008 üzenetére
Bakker, röhögtem, sírtam, félrenyeltem, fuldokoltam, felálltam a géptől....Ez hatalmas
Szerk.:
[ Szerkesztve ]
-
adi mester
aktív tag
"Állítólag Chuck Norris csak egyszer ütött mellé, azóta kék az ég. És a szakálla alatt is ököl van"
Azt mondják, hogy Chuck Norris elszámolt a végtelenig...Kétszer is.[ Szerkesztve ]
-
adi mester
aktív tag
Nem, de megfordítottam a 24"-os CRT-t
- Ne feledje, Kovács úr, az alkohol az Ön legnagyobb ellensége!
- Semmi baj, doktor úr - mondja Kovács - én nem vagyok gyáva ember.Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
A nap végi legnagyobb fárasztás, elvileg haverom hülyesége...:
Szerezz minimum 50 pontot!
Hogyan vezess jogsi nélkül:Részeg ember eléd esik 2 pont
Részeg emberasszony eléd esik 3 pont
Részeg embert elütsz, repül az árokba 4 pont
Részeg emberasszonyt elütsz, repül az árokba 5 pont.
Részeg embert / emberasszonyt elütsz, átrepül az árkon 6 pont.
Fagyis kocsi, ha csávó vezeti 8 pont
Fagyis kocsi, ha jó buxa vezeti 9 pont
Fagyis kocsi, ha jó buxa vezeti és kiraboljuk 10 pont
Bajszos cigánylány 12 pont
Bajszos cigánylány babakocsival 14 pont + ahány kinderpuja annyiszor 1 pont
Román feltartása 15 pont
Részeg román feltartása 16 pont
Román leszoritása az árokba 18 pont
Román leszoritása az árokba, úgy hogy a fának repül 20 pont.
Sündörség reflektorral való elvakitása 25 pont + sünök száma szor 1.
Almaszállitó autóról menetközbe almalopás 30 pont
Faszállitó autóról menetközben fa lopás 35 pont
Menekülés a sünök elől, úgy hogy elkapnak -50 pont.
Menekülés a sünök elől, úgy hogy nem kapnak el 50 pont
A helyszínről bilincsben való elvezetés 30 pont
Bilincsbe saját autó vezetés 100 pont
Bilincsbe sündörautó vezetés 150 pontCsak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
adi mester
aktív tag
Bocs, de abba a szaunába nem mennék be...
Mit mond a szülinaposnak a betörő, ha felkapcsolja a villanyt?
Meglep-e-kés!Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest