- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-02-09 10:14 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezso6
HÁZIGAZDA
Székely apó ül a meleg szobában. Kint ömlik az eső, valaki kopog. Az apó ül tovább. Ismét kopognak. Megint csak ül. Erősen kopognak. Kiszól az öreg:
- Fiam, te ázol odakint?
- Teázik a fene édesapám, be akarok menni! -
BlackmMmDog
senior tag
A cigány defektet kap az autójával. Nekiáll kicserélni a kereket. Megáll mellette egy cigány haverja, és egy téglával bedobja a cigány autójának ablakát.
- Hát Te meg mit csinálsz Gazsi? - kérdi a cigány.
- Míg te lelopod a kereket én elviszem a rádiósmagnót!Zsúfolt buszra nem fér fel egy férfi. Idegesen elkiáltja magát:
- Menjenek már beljebb, annyi hely van még ott, hogy sakkozni lehetne!
Erre a válasz :
- Jöjjön csak jóember, úgyis hiányzik egy paraszt! -
bambano
titán
ha úgy nézel ki, mint egy kacsa, úgy hápogsz, mint egy kacsa, úgy totyogsz, mint egy kacsa, akkor kacsa vagy, feltéve, hogy a kacsa szó nem bejegyzett védjegy...
-
localhost
Közösségépítő
A székely legény feleséget hoz a házba, ám nem nagyon törődik vele esténként.
A szomszéd legény viszont át-át jár a házukba, miközben a legény jókat horkol az ágyban, ellátja az asszonyt.
Egyszer csak azt mondja egy nap a legény:
- Drága feleségem, de jó is, hogy Te vagy nekem. Mert ha nem lennél, akkor a szomszéd Áron lehet engem hágna meg éjszakánként -
ati012
őstag
keminyen tanulsz mi? Megtört a jég?
Sétál a nyuszi az erdőbe, puff leesik egy sziklára.
Ott a medve kérdi: mi járatba nyuszika?
Nyuszika csak néz bambán: lehet agyrázkódásom van róka úr.
Medve: milyen róka? Én farkas vagyok. -
Töki bácsi
aktív tag
Ahány ház, ... annyi baj legyen

- Cigis dobozokon látni sok fekete keretes feliratot, de nem igazán rettenti el a fogyasztókat. Melyik az a felirat amiért nem innál meg egy sört?
- ? ? ?
- Alkoholmentes -
Bjørgersson
félisten
Nem asszonyból van tíz, hanem legalább tíz éve házasok.
-
varsam
őstag
Legalább 10 éve férjezett asszonyok
A pilóta felszáll, átkapcsol robot pilótára, nyújtózik egy nagyot, de a
mikrofont bekapcsolva felejti és így szól:
- Most iszom egy kávét, utána jól megdugom a kis szőke stewardesst.
Hátul a stewardess elvörösödve rohan előre, hogy kikapcsoltassa a
mikrofont.
Egy nénike utána szól:
- Nem kell úgy sietni aranyoskám, előbb kávézik. -
localhost
Közösségépítő
A grófnő váratlanul és egyedül érkezik haza kocsin a szomszéd uradalomban tartott bálról.
Bemegy a kastélyba, az egyetlen inas fogadja.- Alfréd, kérem vegye le a kabátomat!
... és Alfréd leveszi.
- Alfréd, kérem a ruhámat is vegye le!
... és Alfréd leveszi.
- Kérem, vegye le a melltartómat!
... és Alfréd leveszi.
- Kérem a bugyimat is vegye le!
... és Alfréd leveszi.
És ekkor a grófnő:
- És idefigyeljen Alfréd, ha még egyszer meglátom, hogy az én ruhámban flangál, amikor nem vagyok itthon, azonnal elbocsájtom! -
bambano
titán
Doki a grófnak:
- Gróf úr, hogy fogadták a hallókészüléket a rokonai?
- még nem mondtam meg nekik, de már 4x átírtam a végrendeletem -
ati012
őstag

Mamáról nincs kép?
itt egy vicc csak úgy. Nem olvastam át, remélem semmi olyan nincs benne amit tilt a szabályzat!!
Megtörtént... (nem velem)
[---CIA Vizsgálat alatt---][---CIA Vizsgálat alatt---][---CIA Vizsgálat alatt---][---CIA Vizsgálat alatt---]
Autóval utaztam Montreálból Quebec Citybe, a 20-as országúton, amikor megálltam egy pihenőnél, hogy használjam a "kisfiúk szobáját". Az első fülke használatban volt, betértem a másodikba.
Alig ültem le, amikor a szomszédból egy hang megkérdezi:
- Halló, hogy vagy?
Nem tartozom azok közé, akik beszélgetésbe elegyednek egy férfi WC-ben mindenkivel, de ez alkalommal nem tudtam megállni, kissé zavartan válaszoltam:
- Elég jól!
Mire a szomszédos férfi megkérdezi:
- Mijáratban vagy?
Micsoda kérdés! Arra gondoltam, ez a beszélgetés határozottan kezd bizarr lenni, ezért csak annyit mondtam:
- Mint ön is, kelet felé utazom!
A szomszéd idegesen megszólal újra:
- Te, ide figyelj! Vissza foglak hívni, a szomszéd fülkében van egy hülye, aki minden kérdésemre válaszol, - szia![---CIA Vizsgálat alatt---][---CIA Vizsgálat alatt---][---CIA Vizsgálat alatt---][---CIA Vizsgálat alatt---]
-
Z0C!
őstag
erről az Üvegtigris jutott eszembe...ahogy Csoki eszi a főzeléket

-
horvathkrisz
addikt
Ööö, a sörös retesz az valami zár-fajta?
-
tixem
addikt
áááháá, A pénz szaga, mekkora könyv istenem
Szart a kereked alá ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hoppá nem neked válasz eggyel fölötted.
-
localhost
Közösségépítő
Riporter kérdezi Áron bácsit, meséljen valami vidámat korábbi életéből.
- Hát egyszer vagy ötven éve, elkóborolt a szomszéd kecskéje, és eltévedt..
Akkor hatan a faluból elindultunk megkeresni egy demizson pálinkával. Egy álló napig kerestük, közben iszogattunk, de este, aztán mikor megtaláltuk, mind a hatan jól meghágtuk.Hoppá, mondja a riporter, valami olyant mondjon, ami vidámabb!
- Hát egyszer vagy negyven éve, elkóborolt a szomszéd felesége, és eltévedt..
Akkor hatan a faluból elindultunk megkeresni egy demizson pálinkával. Egy álló napig kerestük, közben iszogattunk, de este, aztán mikor megtaláltuk, mind a hatan jól meghágtuk.Ez így nem lesz jó, mondja a riporter, Áron bácsi mondjon inkább valami szomorú történetet.
Az öreg egy pillanatnyi gondolkodás után belekezd.
- Hát egyszer vagy harminc éve, elkóboroltam a többiektől és eltévedtem az erdőben... -
adi mester
aktív tag
Bocsi az előző hsz-ért, nem ide terveztem beírni, de ha már itt járok, engesztellek benneteket:
Két rendőr járőrözik.Megszólal az egyik
-Te én ha hazamegyek,leszaggatom az asszony bugyiját.
-Annyira kanos vagy?
-Nem,annyira szorít.! -
joghurt
addikt
Chuck Norris egyszer kitépett egy lapot a Facebookból.
-
vikvuk
senior tag
az lenne, csak mielőtt elolvastam kiszúrta a szemem a végét (MS)

-
Mr. Elliot
senior tag
Örülök, hogy tetszett.

Hogy hívják a programozó boxolót?
- Linux Lewis.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- BMW topik
- Felégeti készpénztartalékait a Tesla
- Asztrofotózás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- OH Új Dobozos Dell Latitude 3450 "KIS TERVEZŐ LAPTOP" 14" -40% i7-1355U 16/256 NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Milwaukee Switch Tank
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szart a kereked alá ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)