Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-16 14:42:11

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4027) vinczetibor


vinczetibor
aktív tag

Ma megjött az Anker Soundcore Liberty 2 Pro. Akcióban £90 most az Amazonon. Sennheiser MOMENTUM True Wireless 2, Sony WF-1000XM3 és Jabra Elite 75t között gondolkodtam, de ez most annyival olcsóbb, mint a többi, hogy bevállaltam. Eddig csak zenét hallgattam rajta, de azzal nagyon elégedett vagyok a korábbi Sabbat E12 után. A Sabbatot féláron, £30-ért vettem, de az így is az életem egyik legrosszabb vétele volt. Állandóan szakadozott a kapcsolat, fekve rosszul szólt, ha ültem vagy álltam, akkor elfogadható lett volna a hangminőség, ha nem szakadozott volna a hangja már egy egyszerű fejközeli karemelésre is. A Sabbat, a Xiaomi Mi Pro HD vezetékes füleshez képest nagyon gyatrán szólt, de a vezetékes hangminőségével is elégedetlen lettem miután a Vivo Nex-emet sikerült elvesztenem és egy Xiaomi Poco F2 Pro-t vettem helyette. Érdekes módon a Xiaomi Poco-val rosszabbul szól a Xiaomi vezetékes fülhallgató, mint a Vivo-val.
Ha a Liberty 2 Pro semmi másra nem lesz jó csak zenehallgatásra, már megérte megvenni annyira jól szól. Simán veri a Xiaomi vezetékest. Az aktív zajszűrés nem fog hiányozni, mert nagyon jól szigeteli a külső zajokat. A telefonáláshoz nem fűzök nagy reményeket. A hangereje teljesen csendes lakásban több, mint jó. Kb. 40%-on a legkellemesebb számomra a zenehallgatás.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.