Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-01-16 14:42:11

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4401) somé válasza sunavlys (#4400) üzenetére


somé
őstag

A Spunky Beat is...

A fantáziához intelligencia szükséges.

(#4402) kp78 válasza kp78 (#4392) üzenetére


kp78
addikt

Kipróbáltam Neked. :)
Tökéletesen átmegy a hang a BW-FYE7 fülesre, és semmi extra művelet, jelenlegi adapterem bedugtam egy USB portba, 3,5 jack a tv megfelelő kimenetébe, headset-et bekapcsoltam eszköz keresés módba (korábban ehhez a bt adapterrel sosem volt csatlakoztatva), és pár pillanat múlva már a fülemen is szólt a tv. :K
A tv-m nekem is LG, BT nélkül.

@vicze1 #4395
Huawei P30 pro az Edifier x3 esetében is mutatja nálam az "R" és "L" eszközt is, tehát mindkettőt, külön-külön. Amikor csatlakozik az x3 a telefonhoz, akkor már mindig csak az egyikhez csatlakozik.

[ Szerkesztve ]

(#4403) Yeffy válasza vicze (#4395) üzenetére


Yeffy
veterán

na, vegre egy tartalmas es szakertoi valasz, koszonom!

igen, azzal tisztaban vagyok, h a BT egy szabvany, es h 2.4 GHz-en mukodik, csak ugy, mint a WiFi egyik "fele". halozatokkal foglalkozom egy ideje, bar inkabb wired enterprise/campus, mint wireless. reszben pont azert, mert eleg nagy resze RF, ami fizika, ami engem kulonosebben sosem izgatott. de ez most lenyegtelen.

Amit QC TWS Plus két marketinggel az semmi más mint BT 5.x alap képessége és a szabványba foglaltak teljesítése.
ezt viszont pl nem tudtam. mondjuk nem lep meg.
illetve amit a ket linkelt hsz-ben irtal korabban, azokat sem, orulok, h belinkelted.

Olyat is már nagyon rég láttam, hogy egy füles nem 1db eszközként jelenik meg hanem van külön azonosítója bármelyik oldalnak is, és ha ilyet látnék, nem éppen a minőség jelének gondolnám, és nem szeretnék soha két külön eszköz látni.
Egy normális TWS 1db eszközként kapcsolódik mindegy hogy 3db, 2db vagy 1db elemből áll, minding ugyanahhoz az 1db eszközhöz kapcsolódsz, és nem kell soha azzal foglalkozz, hogy jobb vagy bal vagy kutyafüle.
nem tudom, h akkor nalam mi van, ez a Tevi most gagyinak szamit, vagy mi, mert a HTC-n egy eszkozt latni csak, mig a Sony-n kettot. linkelek mindjart screenshotokat.

akkor ezek szerint ez az akadozas normalis, a habtestem :D elnyeli a jeleket.
viszont szamomra az tovabbra is erdekes, h ha a jobb oldalit "kikenyszeritem" HTC-n, h o legyen a master, akkor ott minden flottul megy, mig Sony-nal ilyet nem tudok, mindket eszkoz lathato, ergo csak lekapcsolodni tudok rola manualisan. utobbinal mind a ket fulesbol hallom a "Connected" nyugtazast inditaskor, mig a HTC-nel vagy csak 1x, vagy ha mindkettonel hallom, az egyik otana rogton "Disconnected"-del reagal, de ugyan ugy szol.

az LDAC-os kerdes csak kivancsisag volt, 320-as mp3-ra meg Spoti-ra nem hinnem, h feltetlen Hi-Res/LDAC/aptX HD fules/fejes kene.
azt amugy jol olvastam, h az LDAC jobb minosegu/inkabb lossless, mint az aptX HD? utobbira azt lattam irva, h o is lossy formatumnak van elkonyvelve.

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#4404) Yeffy válasza vicze (#4395) üzenetére


Yeffy
veterán

es akkor a kepek, ahogy igertem.

HTC, csak a master latszik aktivnak:
[kép] [kép] [kép]

Sony, mindketto aktiv:
[kép] [kép]

ha valoban gagyi lenne ez a fules, mert mindketto latszik, azt sajnalattal hallanam, mert ezt leszamitva nagyon meg vagyok vele elegedve. foleg amennyiert beszereztem. es itt azert joval nagyobb a veszelye annak, h kiesik/elgurul/elveszted, mint a madzagos, vagy a nyakorves megoldasnak. ez esetben meg kevesbe fajo, ha nem tobbszaz fontos fules gurul el.
brutal jo akkuideje van, ahhoz kepest, h milyen kis picsa akkuja van, meg a hangzasa is meglepoen remek.

azh, h a HTC-n csak az egyik latszik meg annak tudtam be, h ez hasznalhato ugy is, h csak az egyik fulbogyot hallgatod, a masik meg a tokjaban van.

nem tudom akkor, hogy kene megoldani ezt a szaggatasi problemat, masik TWS-sel? vagy vez.nelk. fejessel? abban csak "erosebb" az antenna/jel, nem?

[ Szerkesztve ]

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#4405) Wayne


Wayne
aktív tag

100 euróig milyen fülest ajánlanátok zenehallgatásra? Eddig egy 1More Triple Driver E1001, volt, ami tönkrement. Annak a hangminőségével nagyon elégedettek voltunk... de jobb lenne egy vezeték nélküli

[ Szerkesztve ]

(#4406) Cro55bow


Cro55bow
csendes tag

Sziasztok!

Soha nem volt még bluetooth-os fülhallgatóm, szóval egyáltalán nincs tapasztalatom a témában.
10-15 ezer körüli árkategóriában gondolkozok venni ilyen eszközt. Egyelőre csak otthon, ágyban fekvéshez használnám TV-hez, telefonhoz. :) Fontos lenne, hogy kényelmes legyen, illetve ne tudjon kiesni a fülemből, ugyanis pici hallójáratom van. :((
Ezek alapján valaki lenne szíves segíteni megtalálni a megfelelő fülest?

De persze valamennyit keresgéltem, és találtam egy jónak tűnőt. BlitzWolf BW-FYE3S a neve, és árukeresőn eléggé jó értékelése van. Tetszik benne, hogy a két oldalt nem köti össze vezeték. Igaz, hogy ez kicsivel a 15-ezres határ felett van, de még belefér. Soha nem hallottam még a Blitzwolf márkáról egyébként.
Itt van a linkje a fentebb említett típusnak: [link]

[ Szerkesztve ]

(#4407) Fall-N válasza Yeffy (#4404) üzenetére


Fall-N
veterán

Szerintem lényegtelen mit mutat a telefon szoftvere, mert nem egyformák. Xiaomin MIUI alatt és Huaweien EMUI-val egy eszközt mutat és mutatja az éppen használt kodeket is (SBC, AAC, aptX). Majd ma később teszek fel képet róla.

(#4408) Cro55bow


Cro55bow
csendes tag

Annyival kiegészíteném az első hozzászólásomat, hogy nem feltétlen gond, ha van vezeték a 2 oldal között, szóval akár olyan füles is szóba jöhet, mint a SoundMagic ES20BT. Arról is jókat írnak árukeresőn. [link]

Még annyi, hogy persze zenehallgatásra is használnám. Metált szoktam hallgatni főleg, de klasszikus zenét is előveszek időnként. Gondoltam arra is, hogy ilyen eszközt használva aludnék el White Noise-t hallgatva. :)

(#4409) lipothp válasza kp78 (#4402) üzenetére


lipothp
tag

Nagyon köszönöm!! :)

S23 Ultra

(#4410) Tin válasza Cro55bow (#4406) üzenetére


Tin
veterán

Tévéhez óvatosan. A BT-nak van egy kis késleltetése, és ha olyat veszel, megőrüls tőle, hogy csúszik a hang a képhez képest.

(#4411) szetcsuszott válasza Tin (#4410) üzenetére


szetcsuszott
aktív tag

Ez érdekes amúgy, mert pl a nemrég meghalt qcy t1 prom sosem volt a tws technika csúcsa, de nem csúszott vele a hang érdekes módon sem windows alatt, sem LG okostévével. Nem tudom, ez min múlik, van, akinél aptx-el is csúszik.. :F

Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G

(#4412) Yeffy válasza Fall-N (#4407) üzenetére


Yeffy
veterán

nem tudom.
a HTC-nel mutatja a kodeket is, Sony-nal nem, ott a fejlesztoi menuben lehet latni mit hasznal, ha epp aktiv.

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#4413) Tin válasza szetcsuszott (#4411) üzenetére


Tin
veterán

Persze, ez is csak attól függ,melyik hogy működik, a Aptx LL elvileg garancia hogy ne csússzon, de nekem pl. a Buds+ sem csúszik Samsung telóval nem aptx-en, viszont az AKG Aptx meg csúszik kicsit a laptoppal, noha Aptx a kapcsolat. Igaz, nem Low Latency.

De érdemes kipróbálni, mert legörbülhet az ember szája.

(#4414) Csápájev válasza Cro55bow (#4406) üzenetére


Csápájev
őstag

Xiaomikat nem néztél? [link] [link]
Nekem a második van, ha éppencsak beteszem a fülembe,akkor jó,viszont könnyen elhagyható, úgyhogy agyalok még az elsőn,mert úgyis kéne mégegy,hogy ne csak a kocsiban legyen,hanem itthon is.
Szerintem jól szól, bár ez nagyon egyéni.
Ami érdekes,hogy még nem jöttem rá,hogy hogy lehet számokat léptetni pl :D

(#4415) brigitta0710 válasza Csápájev (#4414) üzenetére


brigitta0710
lelkes újonc

2.füllhalgató működik Lg tv készülékhez? Nekem leginkàbb arra kellene. Mivel nem lehet visszaküldeni higénia okokból így ha rendelnék egyet és mégsem jó akkor kiadtam érte feleslegesen a pénzt.

(#4416) Cxgrav


Cxgrav
senior tag

Sziasztok!

A topic olvasgatása közben rákaptam a Edifier X3-ra :)
Sajnos a rendeljkinait kupon valóban nem működik már (ahogy ezt fentebb is megerősítettétek) és Lengyel raktárból 1$ seller kuponnal 26.78-ra jön ki.
Esetleg valaki tud még valami "magic"-et, hogy olcsóbb legyen? :)

Köszönöm

Picture me Rollin' by 2pac

(#4417) ollie


ollie
MODERÁTOR

Megjött a héten a Alien Secret QCC010 (más néven Predator Pro QCC010), 20 dollár volt, és azt kell hogy mondjam, hogy ennyiért szenzációs. Hangzásban alig marad el a Jabra Elite 75t-től, ami 180 eurós cucc, kinézetre is hasonló, mind a bölcső (bár ez vagy 2x akkora), mind a füles, és hasonlóan kényelmes is viselni. Van wireless töltés is, ami megint csak meglepett, a minősége (összeszerelés, stb is nagyon jó). Persze egyéb extrák (ANC meg hearthrough meg app) nincsenek, de 20 dollárért megbocsátható. Ja, elég sok a basszus, így csak annak ajánlom, aki szereti.

***

(#4418) Csápájev válasza brigitta0710 (#4415) üzenetére


Csápájev
őstag

Nem tudom sajnos, mivel nem Bluetoothos a tévém.
Internetes vásárlás esetén magánszemély 14 napig indoklás nélkül előállhat a vásárlástól. Nem egyszer tettem már meg. Nem hinném hogy fülhallgatóra ez ne vonatkozna. Van ebben tapasztalata valakinek?

(#4419) ToBeY


ToBeY
nagyúr

Hello
Mi a különbség edifier x3 és tws1 között az üzemidő,megéri a felárat?

(#4420) brigitta0710 válasza Csápájev (#4418) üzenetére


brigitta0710
lelkes újonc

Olvastam az interneten hogy ellálási nyilatkozatot lehet tenni 14 napon belül de fülhallgatókra ez nem vonatkozik. Mivel nem magànszemélytől venném hanem boltba.

(#4421) Csápájev válasza brigitta0710 (#4420) üzenetére


Csápájev
őstag

Eddig csak boltoknak küldtem vissza tévét,telefont.

(#4422) patomi válasza ToBeY (#4419) üzenetére


patomi
őstag

Üzemidő, minőség, tök más driver. TWS1 igényesebb darab. Kicsit talán több a mélye is. Töltőtok nagyobb és kényesfényes. Gyűjti a hajszálkarcokat.

Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)

(#4423) ToBeY válasza patomi (#4422) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Köszi akkor így már értem. :K

(#4424) patomi válasza ToBeY (#4423) üzenetére


patomi
őstag

Nagyon jó füles a tws1 is. Fiam egyszer kipróbálta, azóta nála van :D . Imádja. 8 óra üzemidő is megvan.

Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)

(#4425) ToBeY válasza patomi (#4424) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Köszi még nem tudom megéri-e azt a pár ezer felárat az X3 képest.

(#4426) brigitta0710 válasza Csápájev (#4421) üzenetére


brigitta0710
lelkes újonc

Boltba én is küldtem már vissza okosóràt, de fülest még nem emiatt is olvastam utána és sajnos higéniai okokból nem lehet visszaküldeni.

(#4427) vicze válasza Yeffy (#4404) üzenetére


vicze
félisten

Félreértés elkerülése végett, tudom hogy egyes modellek így működnek.
Ahogy leírtam előnye vagy akár értelme 0, és nagyobb esetben származik hátrány belőle, mert soha nem lesz a telefon szimmetrikusan távol mind a kettőtől.
Egyetlen értelmes haszna, hogy app hiányában kapsz aksi kijelzést mind a kettőről és ennyi.

Továbbra is ahogy írtam normális TWS 1db eszközként látszik minden esetben, és soha nem kell foglalkozz azzal melyik van kovácsolódva.

Te estedre még megjegyezném, hogy az utóbbi 8év tapasztalatából a Sony-knak általában gyengébb BT jele mint pl. egy Apple vagy Samsung készüléknek. Kifejezetten az alsó határra rakják a sugárzási erősséget, igaz egy Wifi és mobil jelerősségre is.Ebből adódhatnak általad is említett problémák. Pl. lehet hogy egy másik TWS-sel aminek jobb az antennája nem csinálja, de a te kombinációd és eseted épp nem megfelelő.

(#4428) patomi válasza ToBeY (#4425) üzenetére


patomi
őstag

Nekem az x3 hangja kicsit jobban tetszik. Kevesebb mély, pont jó. Érzetre egy kategória különbség azért van köztük.

Balról: x3, 65t, tws1

Balról: x3, tws1

Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)

(#4429) ToBeY válasza patomi (#4428) üzenetére


ToBeY
nagyúr

Akkor viszont lehet nekem jobb lenne x3 mivel nem kimondottan zenére venném(persze az is lenne),de inkább podcast és vlog és ilyesmi hallgatásra kéne

(#4430) Yeffy válasza vicze (#4427) üzenetére


Yeffy
veterán

ertem, h nincs elonye/nem igy kene mukodnie, csak megmutattam, h nalam mi a helyzet a ket telonal.

gondolom azert rakjak az also hatarra a sugarzasi erosseget, h minel alacsonyabb legyenek a kulonbozo SAR ertekek. erdekes amugy, en eddig ugy tudtam/hallottam, h a Samu-knak is az. na mindegy. (wifinel meg eddig nem tapasztaltam kolonbseget, osszehasonlitva a HTC-vel, de elhiszem.
ez amugy jelentheti azt, h egy masik fulessel/fejessel, erosebb antennaval, jobb lesz az eredmeny? gondolom errol nincs egzakt elerheto info, h melyiknek mennyire eros, max tapasztalatokra lehet hagyatkozni?

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#4431) Fall-N válasza Yeffy (#4404) üzenetére


Fall-N
veterán

Nálam így néz ki Redmi Note 7 alatt, MIUI 12 és Android 10.

De az előző telefonom egy Mi A1 volt, Android One és Android 9-cel és ott is ugyanígy jelentek meg a BT eszközök.

[ Szerkesztve ]

(#4432) vicze válasza Yeffy (#4430) üzenetére


vicze
félisten

Bármivel, ami nem TWS nagyon ritkán van gond azokban 5cm+ antenna van, 30-40 métereket gond nélkül visznek.
TWS-ek az egyetlen eszközök ahol ez gond. Mivel a távolságot már akár a codec bitrate-je is befolyásolja (Samsung Scalable, és AptX Adaptive nagy előnyben) ezért két készüléket nagyon nehéz összehasonlítani, mert tudni kell minden kapcsolati paramétert.
Ezért akadozhat X embernek mikor Y-nal tökéletesen működik.

(#4433) szetcsuszott


szetcsuszott
aktív tag

TUDOBLACK20
BRUCEBLACK20
CHCUPONBLACK20
Elvileg megint működik, edifiertv5 perce rendeltem meg, a tudo működött!

Kezitcsókolom, jó helyen járok? Ez itten az internett? Redmi note4 4/64, Mi11 lite 5G

(#4434) helixP válasza szetcsuszott (#4433) üzenetére


helixP
nagyúr

Működik, de 20 euró alá megint nem megy, így 7200 Ft-ra jön ki, ami drágább, mint a legutóbbi hatezer valahányszázas ár. (Tény, hogy ennyit akármikor megér :) )

China warehouse-szal kijön 15,40 €-ra. Ennyiért meg aztán vicc, be is húztam egyet.

[ Szerkesztve ]

(#4435) Yeffy válasza Fall-N (#4431) üzenetére


Yeffy
veterán

hasonlonak tunik, mint nalam :K

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#4436) Yeffy válasza vicze (#4432) üzenetére


Yeffy
veterán

vilagos, akkor a TWS-eket kell kerulnom. vegul is ertheto. csak kar, h az uj telommal nem mukodik, ha zsebben van. :(

akkor mondjuk rendes fejesek, vagy nyakorves fulesek mar jok, legalabb is sportolashoz/mozgashoz, nem?

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#4437) Fall-N válasza Yeffy (#4436) üzenetére


Fall-N
veterán

Nem feltétlenül. Sajnos ki kell tapasztalni melyik típus stabil nálad. Nekem most egyelőre jó a Nillkin GO TWS03, betonstabil és a hangja is elfogadható (és tud legalább AAC-t). Persze később tervben van valami QC chipes AptX támogatású füles (Edifier X3 vagy valami hasonló), de még ráér.

Van itthon elfekvőben egy Mi True Wireless Basic, de ez sokkal rosszabb hangra (csak SBC-t tud) és a stabilitás sem olyan (néha akadt és van amikor csak az egyik fél szólt), de alapnak jó. Sajnos túl nyitott így kihallani belőle, így este nem praktikus a család miatt.

(#4438) Yeffy válasza Fall-N (#4437) üzenetére


Yeffy
veterán

remek.

tervben van valami QC chipes AptX támogatású füles
nekem is, nem tudom, h nyakorves verziokban van-e. majd utanajarok.

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#4439) Fall-N válasza Yeffy (#4438) üzenetére


Fall-N
veterán

Van. Sőt abból láttam már LDAC-st is, a PH! is írt valami Realme csodáról. Az elvileg indiai piacra volt szánva, nem tudom lett-e azóta belőle globál változat.

(#4440) Yeffy válasza Fall-N (#4439) üzenetére


Yeffy
veterán

meglatjuk

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#4441) Seraph 16


Seraph 16
őstag

Sziasztok!
Céges online megbeszélésekhez keresek tws fülest egy egész csapatnak, de nem baj, ha zenére is jó.
Fontos a mikrofon minősége, a szolíd megjelenés és a 2-3 órán át tartó kényelmes használat. A limit 34k, de magyarországi beszerzés kell.
Mit ajánlotok?

"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"

(#4442) vicze válasza Yeffy (#4436) üzenetére


vicze
félisten

Fejesek biztos rendben vannak.
Vannak kampós TWS-ek amiknél szintén jobb lehet a vétel ha a kampóba vezették ki az antennát, és elég nagy.

Általánosan a zsebben kabátban, minél nagyobb test árnyékolással, nyílt terepen a lehető legrosszabb helyzet egy TWS számára és az emberek túlnyomó többsége így használja, ebből adódik általában a probléma.
De az ég világon semmi se zárja ki, hogy van olyan TWS ami pont a te esetedre tökéletesen működni fog, csak megtalálni na az egy tök másik kérdés.

Esetleg nézd meg, hogy a BT fejlesztői beállításoknál a BT codec felsorolásban szerepel-e az AptX Adaptive (10 II és 1 II benne van a listában de 5 nincs), ha igen, akkor egy azt támogató TWS talán működne rendesen.
Egyébként Samsung telefon és Buds+, illetve iPhone és AirPods ami a legstabilabb kapcsolatot adja. A többinél sajnos valamennyire zsákbamacska marad.

(#4443) Yeffy válasza vicze (#4442) üzenetére


Yeffy
veterán

vilagos, eszben tartom majd ezeket, ugy fogok nezelodni. :R
igy mar legalabb tudom, mire szamitsak/mit kell nezni, meg tesztelni.

[kép]
tamogatja, egy egesz csokornyi van benne, ugy latom. :C
amikor megy a Tevi, akkor aptX TWS+ audio-t hasznalja, ha ez esetleg mond/szamit valamit.
mondjuk azt nem vagom, miert van a TWS+ audio-bol ketto, ugyanazon nevvel.

annyit meg hadd kerdezzek, h ha egy fules/fejes csak egy kodeket tamogat, akkor nyilvan azt fogja hasznalni, ha benne van a listaban.
na de mi van akkor, ha mondjuk egy fejes tamogat aptX-et meg LDAC-ot (nem tudom, tamogat-e barmelyik tobb, mint egyet, lehet total marhasagot irok :D), akkor mi alapjan dol el, melyik lesz az aktiv?

[ Szerkesztve ]

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#4444) Fall-N válasza Yeffy (#4443) üzenetére


Fall-N
veterán

Androidban a fejlesztői beállításokban lehet beállítani, hogy melyiket használja. Nálam úgy van beállítva, hogy az összes elérhető kodeket ajánlja fel. Elviekben, meg gyakorlatilag is ilyenkor a füles beállításánál a Bluetoothon belül be tudod állítani, de első párosításnál nálam fel is ajánlotta a Nillkinnél az AAC-t.

Természetesen a telefonnak is támogatnia kell a kodekeket, ami sajnos nem ilyen egyértelmű. Általában a Xiaomi mind, a Samsungnál pár, másik kínai márkák meg általában támogatják a legtöbbet. Persze ha Qualcomm SoC van bennük akkor. Sok Huawei sem támogatja, főleg mióta nem használhatnak USA liszenszet, de az egyedi SoC-k is kimaradnak sokszor (Samsung Exynos, Huawei Kirin). Exynosnál a csúcsmodellek támogatják az AptX-et, de nem mind.

[ Szerkesztve ]

(#4445) Cxgrav válasza szetcsuszott (#4433) üzenetére


Cxgrav
senior tag

Köszönöm a kódokat, rendeltem egyet végül Lengyelektől, hogy tutira ideérjen :)

[ Szerkesztve ]

Picture me Rollin' by 2pac

(#4446) vicze válasza Fall-N (#4444) üzenetére


vicze
félisten

"lehet beállítani, hogy melyiket használja"
Továbbra se erre való. Tesztelésre való és semmi másra.
Ha működik is kizárólag az adott kapcsolat idejére szól. Nem arra való hogy codecet állítsd.

#4443 Yeffy: Codec mindig alapesetben a legnagyobb közös többszörös, a sorredet a gyártó határozza meg. Az már készülék és SW kérdése, hogy lehet-e és milyen módon codecet állítani, túlnyomó többségben nem lehet, vagy "HD"-t lehet kikapcsolni legtöbbször.

(#4447) Cro55bow válasza Tin (#4410) üzenetére


Cro55bow
csendes tag

Köszönöm, hogy figyelmeztetsz. :) Talán a TV nem is annyira szempont, de ma a bátyámmal is tudtam közösen keresgélni az interneten. Azóta már tudom, hogy mit jelent az AptX kifejezés is, ami kell annak érdekében, hogy ne nagyon csússzon el a hang! Most az Edifier X3 is bekerült a kiszemeltek közé.

(#4414) Csápájev Xiaomikat is nézegettem, de utána nagyon átterelődött a figyelmem az Edifier X3-ra. :)

(#4448) Yeffy válasza Fall-N (#4444) üzenetére


Yeffy
veterán

bocs, de ez hulyeseg, korabban mar probaltam, hiaba allitok be akarmit, csak a kapcsolat idejere szol, ahogy bontodik, visszaall alapra. tobb telefonon is teszteltem.

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#4449) Yeffy válasza vicze (#4446) üzenetére


Yeffy
veterán

ertem, akkor egy ujabb temakor, aminek majd utana kell jarni valasztaskor.

de amugy ha mar vez. nelk. fules topik, te esetleg tudsz olyan nyakorves vagy ilyen kampos TWS fulest, ami tudja valamelyik variansat az aptX-nek, olyan hangzaskepe van, mint a Tevinek (kis plusz mely, nem tulzoan mehet bele), es melle jo akkuideje van?

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#4450) Tin válasza Cro55bow (#4447) üzenetére


Tin
veterán

Aptx Low Latency kell, nem a sima aptx!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.