Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Aktív témák
-
Dyno
veterán
De szerettem nézni amikor kinnt bagóztak alek szivarozott és beszélgetek okfejtettek az élettelen villa társaikról, áhh, ahogy ésszel tudtak másokat megkérdezni, a legjobb műsor volt, imádtam nézni, ahogy ők ketten tervezgetnek, embereknek a rossz énjüket probálják kihozni, profik voltak azt mondom, enniy innentől nézettség a béka segge alatt és sajnos alek népszerűslge is elindul lefele elég durván.
-
dnelb
veterán
Éva elég közömbös ...
-
sunci_02
aktív tag
Már megy!!!! NE nyúljatok hozzá, bejön és nem akad.. köszi srácok
-
thomeef
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Nem szítok én semmit, Bécit sem különösebben kedvelem, de ennek a karalábéfejű Olivérnek a keserves szenvedését már nem bírtam nézni. Meg számomra egyértelmű volt hogy Bécinek tényleg hiányzik a párja, Olivérnek meg csak a szaporodáson járt az esze végig ha a barátnőjéről volt szó, basztatott mindenkit, felvállalni nem tudta, ha meg vele cseszett ki valaki olyan balhét csapott, hogy majd fel robbant

-
ForRedGlory
félisten
válasz
Kassadin
üzenetére
De az vagyok, és akkor mi van? Attól még a magyar nép nehogy már olyan összetartó legyen, mint bármelyik normális ország honpolgárai. Itt csak a szar megy, meg a mások földbe tiprása.
Lilu is.... miért kellett már Anikónak olyanokat mondani hogy "ugye nem tört össze a szíved"... stb. Utolsó rohadék az is.
-
Nekem megy. Aniko ri mint a gep. Persze alekosz karjaiban.
-
ildi_
tag
Egy kicsit legalább ritkulnak majd itt is a hozzászólások, hiszen a fórumozók legalább fele nem fogja mostmár nézni a VV-t.
Nekem is megy az online.
Nekem már herótom van a "Mindig minden körülmények között" fantasztikus szójátékról.
-
darál0w
Jómunkásember
nem bírok egyszerűen belépni a VV oldalra

-
Def26
félisten
Kár, hogy nem a Balázs volt a műsorvezető. Az megmondta volna...
-
zsolt1129
addikt
Ez nagyon komoly volt. Phúú,most Alek helyébe gyúrnék,és ha ő kapná valamikor a legtöbb jelet,már csak bosszúból is kihívnám a Béla gyereket. Kinnt is hagyná...... ennyi..
Most unalmas lesz a villa,de sebaj, nézzük majd a Gömbi nyafogását,meg a ruszki válogatott nagy edzésprogramját
. ( Bár most a sérve miatt,nem fog menni). -
Kassadin
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Te nem magyar vagy?

-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
utólagos reklamációt nem fogadunk el, kérjük távozzon
azt csíptük benne, hogy jóarc volt, nem punnyadt egész nap a villában. lehet hogy voltak hülyeségei, de alapvetően egy érző emberi lény, nem pedig egy színjátszó rappernek csúfolt teremtés... sokkal normálisabb, persze hogyha bekajálnám amit béci mutat a képernyőn, akkor lehet én sem bírnám annyira a többi normális embert
-
Ijk
nagyúr
Mi ez a hiszti gyerekek? Én sem örülök hogy Béci ment vissza. Gyanítom hogy ő nyeri a játékot, mert a magunkfajta Alekosz kedvelők, akik csak röhögni akarnak a műsoron, egy darab sms-t nem küldünk

-
kovsol
titán
honlapon még most megy csak be, szép élő adás
-
B-L-A-C-K
titán
Nem értem mit csíptetek Olivérbe, mindig mindenkivel kibaszott, kibeszélt mindenkit, ha meg persze vele csinálták valamit úgy fel volt háborodva hogy nem igaz...
-
ildi_
tag
válasz
kenwood3
üzenetére
Én már napokkal ezelőtt megmondtam, hogy beindult a gépezet... Béci barátai megcélozták a legaktívabb szavazótábort, ezeknek csak ki kell nyitniuk a szájukat és kész, dőlnek az smsek. Ezek az élő reklámhordozók, akik ha felvesznek egy cipőt vagy egy órát, másnap mindenki rohan a boltba megvenni. Ilyen ellenháttérrel nehéz lesz Alekosznak nyernie.
(#16444) Dyno
Egyetértek, imádom én is ezeket az elméleteket.
"Biztos forrásból tudom, hogy Oli az RTL embere."
"Akkor miért esett ki?"
"Mert lejárt a szerződése"HAHAHA
-
erikke17
őstag
Ha kíváncsiak a féreg beképzelt bécit nézni csak tessék, sok 14 éves él hal érte csak nem tudom mit, remélem elcseszték az összes pénzét smsekre anyuci meg egy fityinget se adjon neki hogy feltöltse. Szánalmas ami facebookon is ment "ha szerinted béci jó pasi lájkold" szánalom....
Én már csak alek végett nézem, mostantól pusztulat.....
-
MmDorian
őstag
gömbi egy kötsög...
egyébként okosak ezek a szerkesztők. ha most oli visszamegy 2 hét és magától kijön, azaz egy párbajjal kevesebb, micsoda kiesés az nekik...
-
ForRedGlory
félisten
Nem hiszem el... ez nagyon gallyra vágott... Talán az egyedüli ARC volt, aki miatt az ember leült nézni a műsort, mert csinálta a fesztivált...

Alek vidd ki ezt a beképzelt majmot és hagyd kint... Idióta szépfiú... pf.....
-
Dyno
veterán
hihetetlen hogy itt néhányan még mindig a beépített cuccal nyugtatgatják magukat, ez csak sekélyességre és nulla ember ismeretre utal semmi másra.
Kenwood: és most már azt mondom Alek se jut be a döntőbe
sajnos így lesz, valamelyik selejtes fog győzni....
-
kenwood3
addikt
ezt az Anikó projektnek és a sok tini lánynak köszönhetjük akiknek viszketett a nemiszerve Béciért

és most már azt mondom Alek se jut be a döntőbe -
cirmiiii
tag
Hajrá Alekosz !

-
pro70
senior tag
TV-t illetve internet előfizetést veszek olcsóóóóóóóóóóóóóóóóón...

-
Bavid
senior tag
Normálisak az emberek? Ki a franc szavazott erre a csicskára? Fú, ennyi volt több részt nem nézek meg

-
ildi_
tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Aha, mindent meg lehet magyarázni... Csak kár a hülyeséget.
Vajon mikor indul be az online?
-
thomeef
őstag
Hiába kisebbségiztek itt, odabennt ez a "kisebbségi" az egyik legintelligensebb/legemberibb lakó

-
kpal
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ÉN innentől csak Aleknak szurkolok

-
Heidy92
csendes tag
Fújjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Béci, mért nem ő ment haza a f@szba

Kár Oliért

-
Sub_zero
csendes tag
Na ennyit az összeesküvés elméletekről meg arról, hogy beépített ember. A tini picsák meg a nagymamák eldöntötték. 9 emberből 4 bodzaszedő bent. Nagyon fasza.

-
Loretto
veterán
Azért a búcsúüzenet sokat sejtető volt...
-
kovsol
titán
most is megy az élő közvetítés a villából vajon ?
-
Diego!
senior tag
Ez mekkora kamu volt gyerekek

No comment....fúúújjj!!!! -
Motion_Blur
félisten
Innentől hulljon a férgese: Szandika, Évike, Ankió - ilyen sorrendben

Alekinnyót egyébként nagyon sajnálom..
-
Eagl3
veterán
Alekosz rá is startol Anikóra mindjárt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ijk
nagyúr
Anikó új szerelmet fog találni

-
darál0w
Jómunkásember
ilyen egészséges életmod már volt 1x nem?
mostmár nemcsak jokedv nem lesz, hanem egyenesen ismétlést tolnak?

-
kpal
nagyúr
Aleknak segit Oli
tuti Alek lesz ezután a nyreő -
Kassadin
addikt
Mondtam hogy az a gyökér béla megy vissza...

Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Call of Duty: Black Ops 7
- iPhone topik
- Fejhallgatós találkozó
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HPE Disk Enclosure StorageWorks MSA70 SAS 25x SFF + 25x146GB HDD
- Cisco AIR-AP2802I-E-K9 - Access point - Több db - 5,2Gbps
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer , 2x Frame Link Module , 2x Interconnect Link Module 20Gb
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4170
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Sőt találkoztál is velük....biztos jobb lehet Olival élni(nem takarít nem föőz nem csinál semmit sem csak sz@at)

. ( Bár most a sérve miatt,nem fog menni).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

tuti Alek lesz ezután a nyreő