Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
pro70
senior tag
-
Boxer001
veterán
Nézzétek kit találtam: [link]
Na jó leültem...fárasztó vagyok.
-
Diego!
senior tag
Szép napot

Ha itt vagyok, azt jelenti, h nem látom az összefoglalót...minden más esetben igen
(#15377) darál0w:
...már félelmetes 
(#15385) kenwood3:

-
kukinyo
addikt
Megjött a butykos

Mindjárt "jobban" leszek
-
darál0w
Jómunkásember
#15376) kukinyo TV....mindig a manipulálás...engem nem lepett meg...
de azt a Gombi mondatot nem értettem

-
kukinyo
addikt
válasz
darál0w
üzenetére
Persze

Csak az hogy itt is manipulálnak nekem csalódást okozott,nem úgy mint nektek.
De hát nem vagyunk egyformák.
"Az ujjunk sem egyforma"mondá Gombár úr.
Nem is tudom mit vártam?
De most olyan lelki állapotba kerültem e miatt hogy ízibe szalajtottam az asszonyt egy nagy butykosért.
-
kpal
nagyúr
Nekedvaló lassan kezdődik

-
kukinyo
addikt
Úgy látom hogy félre értettetek.
Én nagyon szívesen nézem ezt a műsort.Jókat derülök,jól szórakozom rajta.
Csak kezd kialakulni bennem egy negatív vélemény a retekről.
Nem hiszem hogy ti szívesen járnátok olyan meccsre aminek előre tudjátok az eredményét.
Ez nem azt jelenti hogy ezek után nem nézem.Dehogy nem (sőt,most kezd izgalmas lenni hogy mit kavarnak még) .Talán csak egy kicsit más szemmel. -
koshmar
veterán
Tegnap este Fábry megint odatette magát:
VV Ptolemaiosz...
Kicsi Leodinászt meg a Fúkuszban mutogatták.
-
darál0w
Jómunkásember
tegnap esti felvételek? vkivek?
mer'hogy beregeltem a szutyokra, erre nincs fent.

-
darál0w
Jómunkásember
Mintha kötelező lenne az embereknek esténként - ezért nem is értem miért jön ide a sok minek nézzük, nézzünk mást, ne nézzük, olcso-szar műsor, manipulatív szutyok és hasonlo f*szságokat áraszto troll...kérdem én...honnan tudja, ha nem nézi? illetve ha ezt gondolja, minek nézi? vki pisztolyt tart a fejéhez?

1 ember meg is maradt bennem, aki írt...
lehet nem szo szerint lesz...
- azt, kell nézni, ahogy isznak...
- te nem szoktál inni?
- de, de nem kell nézni másoknak a TVben
mintha vki kényszerítené rá az emebreket, illetve őt...érted

-
Ijk
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Így van, úgy kell felfogni mint egy pop-corn olcsó szórakoztató műsor. Soha nem értettem mit verik egyesek a nyálukat, hogy mennyire káros. Nem kell nézni, van ezer más csatorna, van OFF gomb a távirányítón. Mintha kötelező lenne az embereknek esténként retekklubbot nézni.
-
kukinyo
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Nem is szó szerint kell érteni amit írtam.Nézz a szavak mögé.
Egyébként teljesen osztom a véleményed.
Nemsoká jövök addig is pá. -
runner 125
nagyúr
válasz
kukinyo
üzenetére
Szerintem ez megint csak kezd "sztereotípiává" válni, h "népbutítás" zajlik.
Ha, az embernek van egy kialakult értékrendje, akkor baromi egyszerűen meg tudja szűrni a dolgokat.
Pl. Attól, h a Béci gyerek így beszél - én nem fogom átvenni a stílusát, viszont most leszögezem, h sok kisiskolás "olyan akar lenni". - Ez meg a szülő hibája.
Lehet nem a legjobb példa, ma amúgy sem vagyok a helyzet magaslatán, de remélem érthető, h mire célzok.
Azt a részét kell befogadni", ami számodra szórakoztató, s attól, h szórakozol még nem leszel ostobább, nem leszel kevesebb. -
mephi666
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
ja, tényleg
egyébként lehet, hogy giginek ez a "titkos büntetése/küldetése", hogy félpucéran kell fotózkodnia ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#15357: pandacsöki boborján után szabadon: "pedig, de!"
jó hülyék vagyunk mi is, hogy nézzük... -
mephi666
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
egyébként azt nem értem, hogy ezzel a "nem mondhatod el, kit akarsz kivinni" dologgal mit akarnak palástolni? ha bent van 2 ellentét és az egyiket kiválasztják... szerintem elég valószínű, hogy azt vinné, akit rühell?
vagy nem jól gondolom? ha nem mondja ki a nevét, akkor is le lehet vágni kis emberismerettel a döntését már előre... mire kell akkor a színjáték?ui: a kamerás dolog is könnyen lehetett megjátszott... a show része

-
-
mephi666
nagyúr
válasz
kenwood3
üzenetére
amúgy blikk címlapon is szandika+éva figyel... akkormosthogyisvanez? jópénzért eladták a retekklubosok a képek jogait és mindenkinek már csordogál a számlájára a pénz? vagy a retek nyúl le mindent a szerződés miatt?
érdekes... viszont az összefoglalónak is jól megcsinálta a reklámot most az egész... nem hülyék ülnek ott és hízik a zsebük -
Eagl3
veterán
-
mephi666
nagyúr
szerintem mindent összevetve ő néz ki valahogy a nők közül...
giginek a lófeje nem tetszik, szandika teljesen mű és olyan, mint egy töltött galamb... évát meg nem tudom eldönteni... sajnos a stílusa annyira nem tetszik, hogy a kinézetével sem foglalkozom... (igaz, anikónak sem jön be gyakran a stílusa)ui: az összeesküvés-elméletben lehet valami
fent akarják tartani az érdeklődést... de miért nem bízzák a véletlenre a dolgot? egyértelmű, hogy 1 tucat ember között magától is fog kialakulni balhé... napi 1-2 kollektív feladattal lehetne még tenni rá 1 lapáttal és slussz... számomra érthetetlen... erzsi+gigi jeleneteinél figyeltem meg leginkább, hogy nagyon beállított az egész...ui2: egyébként figyeltétek a kamerák elhelyezkedését? nekem néha olyan érzésem van, mintha lenne bent (minimum) 1 kameramann is és nem is a felszerelt kamerákkal felvett adásból adnának...
-
pro70
senior tag
válasz
mephi666
üzenetére
Azt mondtam a mellét nem kell................lábával nem tudnak mit csinálni, az nagyon gatya szegénynek.....még a has ami "nagy" neki.....és a popó is csak pózolva jó.........ha vigyázba áll, mindig elröhögöm magam, iszonyat sz@r test...

(#15339) whitezo88: Tuti igaz....dobnánk egy hátast mi mehet ott a riportszobában.............na Olivér fiam, most kitakarodsz és megcsinálod a műsort........Éva, ha nem csinálod meg a cirkuszt visszaadod a xanaxot és no pia...

-
koshmar
veterán
Ha Olivér kiesik, az olyan, mintha a Villa oszlopait kirúgnák...
-
whitezo88
nagyúr
még vmi érdekesség [link]
ill:
Ja, még egy adalék: eleinte, amikor a villalakókat élő adásban hívták a riportszobába, szerencsétlenek azonnal ki akarták venni az elemeket a mikroportjukból, ahogy szokták. Azóta folyton rájuk szól a műsorvezető, hogy hagyják a francba a műszert, ne babráljanak velük. Napközben viszont nincs mese, ki kell venni az elemeket. Elvégre ekkor kapják meg a riportszobában a titkos feladatokat is, jobb, ha nem rögzíti semmi az ott elhangzottakat.ez nekem is furcsa volt miért szólnak rájuk, de igaz lehet.
-
mephi666
nagyúr
na, lehet, hogy anikón kevesebbet kell fotósoppolni, mint mondjuk zsuzsán... vagy anno a lipicai klaudián
...ezért sem szeretem a pléhbojt, mert másról sem szól, csak: fotósoppolt nőkről, (értelmetlenül) drága holmikról és reklámokról... mindezt persze jó drágán... inkább előfizettem az interpress magazinra... az érdekesebb... (és a legutóbbi példányban volt véletlenül pár csupasz mell is)#15336: tartom magam a tippemhez: 55%-45%... béci javára

-
whitezo88
nagyúr
Morning Show: (én nem hallottam, más írta FBn)
szerintem kamuzott valamit, de tényleg van elég sok muyti a háttérben.Ma a reggeli műsorban Balázska elszólta magát hogy Ő bizony sok mindent tud a párbaj kimeneteléről, de nem beszélhet róla adásba, Miután csak gyötörte Feri bevallotta hogy BÉCI fog visszamenni!!!
-
mephi666
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
anikó meg hangsúlyozta, hogy max csak bikinis képeket vállal: fel akarja verni a saját árát
látjuk mi még őt pucéran (igaz, lehet, hogy többért vállalja, mint a zsuzsa)#15330: zsófikát újságmellékletnek is fel lehetne használni, olyan lapos
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#25334: na igen... hányan mondtak ilyet, hogy "bezzeg én soha, semennyiért nem fogok levetkőzni" aztán ez csak reklám volt és csak levetkőzött... borsos összegért... aztán meg a p@raszt veszi az újságot, mert "hűűű, nem akart levetkőzni, aztán mégis... csak megnézem már"
ui: pár hete áthozta egyik ismerős a zsuzsás playboyt... annyira lázba hozott a dolog, hogy inkább söröztem meg néztem a predators-t 1080p-ben

-
macikos
addikt
Ugye milyen kár, hogy a múltkor kiesett ZsóFika? Most készülhettek volna róla erotikus képek
Woodslave: Ja, az ilyen naiv ember átb*szásokat nagyon csípem. Mint hogy a T-Mobile vagy nem tudom mi hirdetett nemrég fejlesztői versenyt egyetemistáknak, hogy fejlesszenek mobilra alkalmazásokat, meg adjanak jó ötleteket, hogy milyen program kellene a piacra. A fődíj egy netbook... szuper.
-
pro70
senior tag
válasz
mephi666
üzenetére
Hüle...

Bent őt már nem lehet eléggé megbüntetni..............elzárják a melegvizet??? ...Kit érdekel, hiszen egy koszfészek, sz@rik rá... ...Nincs pia, cigi? ...hú ez ám a bünti, jót röhög a markába...

...NEM!!! ...Az igazi bünti az lenne, ha esetleg Ő megy vissza........, villába kellene maradnia a fináléig, de a nyereményt sajna semmilyen körülmények között nem vihetné el...

Nem jól írtam................."Megnyerné a játékot!" ...Mindenki örül mint állat..........Stohl csendet kér...............Oli ugye emléxel a "kis" bakidra februárban mikor nem tudtad tartani a pofád@t!?............Igen András emléxem..
.............Na Olivér a büntetésed pedig az hogy kurvár@ nem viszed el most a főnyereményt, viszlát...

-
mephi666
nagyúr
olivérnek az lesz a büntetés, hogy ha őt szavazzák vissza, akkor le kell cummantania búcsúzóul a bécit
...ergo: mindig, minden körülmények között megsz*pja ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
trassher
addikt
Úgy látszik Gigi a Peaches and Cream-et is szereti.
5-6szor feltűnik a videóban egy fekete ruhában. Többször is láttam már a videót de a VV előtt egyszer sem figyeltem fel rá. -
pro70
senior tag
Azt tudom hogy lesz büntetés, de azt még senki nem tudja hogy mi lesz az.....Hogy mit összeesküvés elméletezik Oli az kit érdekel...
...tegnap belevalóba a szőke luvnya vmi olyasmit mondott hogy nem teheti meg Enikő hogy nem megy el a párbajra... 
(#15313) whitezo88: Persze lehet sok minden, de az hogy nem kap védettséget, nem sok vizet zavar...................be lesznek sz@rva Tőle úgyis ha visszajön.....senki nem meri majd rátenni a jelet..............Gombin kívül....mer az úgyis lépni akar...
(#15315) F34R:...Nem tudom.....nekem előítéleteim vannak Olivérrel kapcsolatban.......kifelé mutatja csak azt a "nagy" szerelmet Enikő iránt..........Én nem hiszem azt el......de Én már csak ilyen vagyok

-
whitezo88
nagyúr
és ha az, hogy nem kap védettséget ha visszajön?
-
F34R
nagyúr
(#15309) Boxer001
elképzelhető hogy Enikő nem lehet ott a párbajon , de az csak feltevés Oli-tól
(#15308) pro70
Jah megbecstelenítenéd a villa jányokat

és tudod mi a legjobb az egészben hogy elfelejted az egészet

-
-
pro70
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Úde komoly a bárospultos képen a kis qrw@...!!!! Ááááá........megin válni akarok...

-
Sub_zero
csendes tag
Alek nem Anikó miatt volt kibukva hanem egy kis hullámvölgyben volt fejben.
Az összefoglaló és az online stream ég és föld. És ez nagyon látszik már azon a 2-3 órás esti streamen is. Mi lenne ha 24 órás lenne....
A lényeg, hogy azt látod, hogy az összefoglalóban megy a marakodás a streamen meg puszi pajtársak. Kemény manipulálása ez az embereknek.
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

..Mivel tegnap dobott Cirmiiii, gondoltam "kutya" 
...már félelmetes 

...Negatív vagy.....nem ilyennek ismerlek...

...ezért sem szeretem a pléhbojt, mert másról sem szól, csak: fotósoppolt nőkről, (értelmetlenül) drága holmikról és reklámokról... mindezt persze jó drágán... inkább előfizettem az interpress magazinra... az érdekesebb... (és a legutóbbi példányban volt véletlenül pár csupasz mell is)