Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz IreN!CuS #15056 üzenetére
ebben mi volt a kötözködés?
vki mindig tolja a tutit, h van belső informátor...lehet nem te vagy az...
ELEGEM VAN!
Elegem van,hogy állandóan megy a kötekedés részedről ha beírok. - most írtam neked először. ellenőriztem.
#15053) baluka26 megszépítik utolso napjait Bécinek.[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
-
dnelb
veterán
válasz IreN!CuS #16702 üzenetére
Tényleg kivagyok, lelkileg összetörtem és sírok egy sarokbanlol. Különösebben nem érdekel, egyszerűen nem fogom nézni innentől, valahogy nem vagyok arra kíváncsi hogy reggel felkelnek , esznek, tornáznak lacival egy kicsit, megcsinálják a feladatokat, aztán ennyi a nap. Tényleg izgalmas Olivéren meg felesleges felháborodni, nagyon jól játszott, egyszerűen így kell csinálni. Anikó kibaszott vele most az utolsó héten, tisztán látszik hogy emiatt bukta ezt a párbajt+az rtl büntetéses dolga miatt..[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz IreN!CuS #16709 üzenetére
ebből van a műsor. és ez az igazi életet tükrözi...csak itt fényderül mindenre ugye...a kamerák
szal' most ne azt nézd, h jajjj ez nem jo, nem becsülendő...mert most nem ez a lényeg. hanem a műsor. ami ebből áll. és nem csak Olivér csinálta ezt...de ő a legtöbbet
és jöhetsz itt te az erkölcscsősz dumával...attol nem fog megváltozni sem a VV , sem pedig az igazi valo világ. ez van ezt kell szeretni. akármennyire is nem akarsz benne élni. és a legszebb benne az, h itt nem érvényes a megszoksz vagy megszöksz közhely sem...mivel nem tudsz hova szökni.
de kicsit el is kalandoztam már...
el is fáradtam ma...sok volt a meccs így betegen...lépek is.
joccakát.
ui : menő. most nézem. mi az, h menő?
nem vagyok már tizenéves...
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
deniro2
senior tag
válasz IreN!CuS #27687 üzenetére
Ez így van. Sok esetben nincs igaza a többségnek. Viszont még sokkal több esetben, pl. mikor valaki megvan győződve róla, hogy ő Napóleon, pedig 1986-ban született, akkor meg igen...
Én azt mondom, hogy akivel mindenki szembe megy az autópályán, az először gondolkodjon el azon, hogy talán ő b@szta el a lekanyarodósávot és majd ezután a többiek is megfontolják, hogy ő esetleg egy meg nem értett zseni...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest