Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
Prien
addikt
Akárhogy is nézzük, Alek a legjobb, mindíg,minden körülmények között. A végső győzelmet csak ő érdemelné meg, senki más.

Hú, ezek a Ráczok nagyon durván adják elő magukat,
jellemző...ez a banda egy okádék, már bocsesz.
Lacika,Gombi, Jerzy is. -
moma
őstag
ha tudjátok nézzétek meg valahol az éjszakai élőt. óriási volt. főleg alek beszélt magáról, hogy hogyan él a villán kívül, milyen szokásai vannak stb

-
runner 125
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Ez is igaz, de tény, h nagyon sok jó meglátása van, s nagyon sok helyzetet úgy lát ő bentről - mint mi kintről. S, ez nála óriási nagy tulajdonság.
_
Reggelt Drágám!
God jól mondja, csak kár, h már foglalt vagy.

-
-
cirmiiii
tag
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Itt van már a fél Gyúros topik

-
God Vazzeg
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Alekban nem az a lényeg mit mond, hanem ahogy mondja..
Zsír a srác
Az ilyennel mindenki azért barátkozik hogy legyen kin röhögni
Ismerek én is ilyet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: csak erre jártam, mondom bebüfögök valamit

-
Daneeka
senior tag
Alek mondott valami hasonlót Évának pár napja hogy, "jobb ez mint kint, vigyáznak ránk, napi két pszichológus" stb. azt miért nem cenzúrázták ki?
Vagy ott az interjú szobás "lenyugatásokra" gondolt amikről már lehetett hallani valahol?
-
F34R
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
Azelőtt is volt hidd el csak szédelegtek a villában és akkor még nem törődtek vele annyira, egy biztos ha azt akarnák hogy egy csapat legyen ami sose lesz , akkor Béciéknek nem baszogatni - beszólni kellene hanem nyitni feléjük , nagy szarrakás banda Lacival az élen.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Ezt az ellentétet amúgy maga az RTL váltotta ki belőlük, amikor Éva/Ildi csata előtt megkérte váljon ketté a villa, mindenki válasszon magának egy csajt.
Azóta annyira eltávolodtak egymástól, hogy már egy mély szakadék van közöttük.
Előtte is voltak viták meg nézeteltérések, de nem utálták egymást ennyien. (páran igen, de nem többen) -
F34R
nagyúr
válasz
radi8tor
üzenetére
egyensúly itt sosem lesz , és még Oli volt a szar komolyan akkor nagyobb béke honolt mint hogy most kint van , Ráczékat meg aki bírja az..... később kifejtem , szvsz az se szép amit Éva művel de , Böce_ket a kuklusz klán vihetné már ki

(#17977) pro70
Pont az én korosztályom jó az egy kis szódával , ha nem sírna meg nem lenne kikenve
(#17979) Boxer001
nekem most nincs
én nem is kritizálom -
pro70
senior tag
válasz
Boxer001
üzenetére
Ne beszélj többes számban...csak Én írtam senki nem segített..
...és ha már itt tartunk, akkor igenis jobb...de igazad van mert most nincs itthon...
(#17975) F34R:..csak Elizabetérrrrr...
...de már írtam hogy nekem is...........nagyon bepiáltatnám + kérnék GolyóStoltól még valamit és úgy...

-
radi8tor
MODERÁTOR
Aki eddig Olivér "szoknyája" mögött bújkált, most bajba került, ezért keltek ki magjukból a csajok, ezért emelik fel hangjukat Béciék. Most esélyük van rá, hogy kisebb balhéval helyreállítsák az egyensúlyt.
-
Boxer001
veterán
Tényleg, jó is, hogy eszembe hoztad...
Mindenkinek szól, aki folyton fikázza bent a csajokat.
Nektek biztosan kivétel nélkül jobb nőtök van otthon mi?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hogy ti milyen szerencsések vagytok...vagy inkább szánalmasak?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pl. most erre a képre: te nem ráncolod sose a homlokod vazzeg? Komolyan akkora faxságokat tudtok írni, hogy hihetetlen.
Meg nagy a hasa...hú de kurva nagy, mint egy hordó.
Áh... -
kenwood3
addikt
na még jó , hogy nem Éváékat szavazták meg tegnap[link]
-
pro70
senior tag
-
Boxer001
veterán
Hmm, tényleg odavert a tegnapi rész, sőt talán ez volt a legjobb.
Alkeszosz mit össze röhögcsélt, miközben minden helyzetben full higgadt, hihetetlen ez a csóka, nagy fegyver ez az önuralom.
Amikor Anikó osztotta tükrös Böbit hogy énekelt már. 
Éva nagyon kikelt magából, tényleg idióta volt, na neki nincs önuralma, de csak csinálja...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gombi meg egy vicc...
Elhúzott Oli, tényleg mekkora arcuk lett. -
zoltanz
nagyúr
Mint valami elvonóban ez elmebajosok.

-
pro70
senior tag
válasz
Sub_zero
üzenetére
"Béla tekintete meg mindent elárult amikor a kalapban odaszólt Anikónak."
Ki lett már gúnyolva emiatt Béla, de azért gyalázta csak Anikót, (és már nem először meg nem is utoljára) mert már neki szerelmet vallott, akkor még nem látott át rajta............azóta viszont nyitott könyv számára........magyarul Anikó hihetetlen egyszerű jellem és iszonyat szar színész borzalmas!!! ...Erzsébetet is gyalázta hogy utálja........3 perccel később perdig az volt a problámája, hogy Erzsike le se szarja....szóval nem ő utálja Elizabetet hanem fordítva...
...Szerelmes abba is...szerelmes ez már mindenkibe csak Alekoszba nem...

-
Sub_zero
csendes tag
Az rtl akkor húzna nagyot ha a megkattant bandából(Laci, Gombi, Erzsi, lópofi közül) esne most ki valaki. Lehet utálni Évát de azért kell ő oda, hogy tovább menjen a show, megmaradjon a feszültség. Senki se tudta még így kiforgatni magából Jerzyt és Gigit. Nem volt szép a stílusa de akkor is egy hatalmas pirospont Évánál. Béla tekintete meg mindent elárult amikor a kalapban odaszólt Anikónak.
Az élet Olivér után témához. Szerintem hajnalban Alek és Anikó nagyon jó kis beszélgetést levágtak.
-
Woodslave
félisten
tudod hogy az a legidegesítőbb ember, akivel nem lehet összeveszni
Alek nagyon jól kezeli a konfliktusait, nem emlékszem, hogy valaha is durván szólt volna valakihez. Sajnos mint ahogy a tegnapi nekedvalóban is látszott a megvezetett nagyik is szimpatizálnak Bélával, aki mosogat és palacsintát dobál 
Lehetne egy jó megállapodás a két tábor között, hogy a következő párbaj egy Alek-Laci és ha Alek menne vissza azért ki lehetne egyezni, ha nem akkor meg szinte mindegy...
-
F34R
nagyúr
válasz
Woodslave
üzenetére
egy rövid időre belenéztem én is az összefoglalóba , jobbnak láttam nem megborítani a Tv-t
, az összes fosott Oli-tól 1 ember tartott sakkba 5-t . Most ahogy elment kinyilt a csipesz , szánalom amit csinálnak a 2 rajtesót egyből kiütném nyugiszobával eggyüt
Jerzy+Gombi egy hányadék 2 meleg sz..házi minek van ott bent és játsza semmire az agyát (nak a helyét
)Zseniális Teknős-ben a szaván kívül semmi sem kemény ,de azt is el lehet intézni 5 percben

Az a baj hogy a nagy négyes-ben most mindenki mulya ,egyedül Alek aki viszi a prímet , de ő meg nem az a fajta aki botrányba keveredne
Köszönjük ReTekLubb Viszlát
-
dragonfx
veterán
így lesz ez bécivel is remélem mihamarabb.folytassa csak ezt a xarságát megutálják és majd nagyot néz mikor kiesik.alekkal szembe kiesne az lenne a szép.és odamondaná ezt a barátomért.

Oli meg volt zuhanva mindenkinek volt hullámvölgye.bécinek nem mert egy érzéketlen ember.
rosszul látod.nézd meg a másik banda mit csinál most.lehet jobb lett volna 2sznüen lespanozni béciékkel.mondjuka tegnapi vita után ez furcsa lesz és utána kihívni nem is sejtené.

utálom az egész béciék klikkjét egy szánalom agyrázó csírák ezta gigi be is ismerte.mekkora lökést adott. -
Woodslave
félisten
á, ezt nem lehet visszaolvasni

a lényeg, hogy a műsor jobb mint valaha, Oli kiesése tényleg tett a tűzre. Béla vajda lett az úr, és az ő hűséges szolgái. Éva nagyon durva volt azzal a részeg fejével, Alek szerintem se tesz jó lóra vele, de talán ő az egyetlen akiben meg lehet bízni....

Gombár meg azt hittem megint Lacit parodizálja
Erzsi meg hihetetlen mekkora low IQ
-
pro70
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez kemény...
..anyámnak jobb segge van...
Hallod mikor ezt "élőben" néztem kapkodtam a távirányítóért....össze-vissza nyomogattam rajta a gombokat hogy takarodjon a látvány...

-
AMD Power
titán
Az RTL tudja jól ,hogy Olivér kiesése után felére fog esni a nézettség...
-
pro70
senior tag
válasz
Sub_zero
üzenetére
Az összes csákó ringy@ bent Bécin kívül, mind....Lacival az élen!!!! ...Hogy ennyire bevoltak sz@rva ezek Olivértől ez dráma...összes sz@rostáskának ki van nyílva a csipája! Lacit megkérdezték anno a suli-buli végén hogy tudta-e kib@szott ki vele........zokszó nélkül rávágta hogy az Olivér.........de mikor körbejárt a mártírkuty@, végigkérdezett mindenkit, simán fejet hajtott......"jaaaaaaaaa senki nem volt, akkor jóvan"...
....Gyáva nyúl(ak)... 
-
-
darál0w
Jómunkásember
nah vége....fekszenek...én is elteszem magam ennek örömére.
joccakát.

-
moma
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
és az mennyire durva, hogy ők mennyit látnak ebből az alekból(mármint a béláék). azt gondolják róla szerintem, hogy egy igénytelen alkoholista loser
de egyáltalán ezek a dolgok be sem rakhatók szerintem az összefoglalóba, mert túl lassú. szóval a nézők sem bisztos egy észre tudják venni róla.előzőre: hát szekeres adrien és demjén az azért pop, nem? bár a demjénnek tényleg vannak nagyon jó szövegei.
-
darál0w
Jómunkásember
Bélahercegtől vajon mikor látunk ilyen mindent feltáro, őszinte beszélgetést?!
(#17944) moma pop előadokat nemigen sorolt.

-
moma
őstag
azért az fura, hogy zenében az abszolút kommerszt szereti

aleknek jó minőségű avantgárd jazzt kellene hallgatnia
bár az absztrakt festészetet sem kedveli. -
Na megyek en is, valaki nezze reggelig es majd meseljen.

-
Az aniko nalam jol erezne magat a kupiban.
moma A rajongoioldalra felteszik, csak be kell regelni.
blunt Ott van a szeren bizony.

-
kenwood3
addikt
ennek olyan dolgai vannak , hogy az agyam eldobom tőle jó értelemben

Alekból 1ül le lehetne adni az összefoglalót , de kíváncsi leszek rá ebből mi lesz benne -
darál0w
Jómunkásember
na ennyi. Alek azért nem takarít, mert az művészet, a többiek meg belegázolnának az alkotásába.

-
moma
őstag
anikó egy zseni, hogy ezt észre vette: ez eszembe sem jutott, hogy alek azért nem takarít,mert itt úgy se érhető el a kellő minőség

-
Robb202
tag
Alekosz mondanivalójában van valami igazság
-
kenwood3
addikt
ki az a Tündi

(#17927) Motion_Blur
ő az akire azt mondják , hogy Alek menyaszzonya
-
Robb202
tag
Én csak most néztem meg a mai összefoglalót.
Béci kaján vigyora kifejezetten azt a célt szolgálta hogy Anikót jól felbőszítsék és esetleg megüsse Bécit. Értsd hogy zárják ki mint Zsuzsit.
Béci nagyon szemétkedésbe ment át. Nagyon meggyűlöltem őket. Gombit meg eltátott szájjal néztem hogy hogy beszélt. Azt hittem egy szende pasi, erre meg mint valami SS tiszt.
Azért Olivérék bandája nem volt ilyen szemét, mocskosul paraszt.
Alekoszéknak nagyon nehéz dolga lesz. Éva meg szimplán baromi feszült, hogy hátrányba kerültek és nem tudta az ideget másképp kiadni magából. Valamilyen szinten az anyázás érthető.
Remélem hogy még visszanyal a fagyi.Lacika vagánykodott hogy nem lesz klikkesedés meg mindenki közösen lesz és béke lesz. Erre akkora taplók, hogyha tehettem volna letépem a fülét.
-
darál0w
Jómunkásember
rálép a szönyegre, amire nemszabad. ki kell kerülni, körbe kell menni... - kiéget.

-
moma
őstag
teljesen kész
ehhez szívni kellett volna valamit 
ez is, hogy a lakással kölcsönösen kielégítik egymást
.kár, hogy ezek a sztorik nem fognak beférni az összefoglalókba

alek sokáig folytatja anikó belé szeret. amilyen könnyen megy ez nála
KÉÉÉÉÉSZ: 200 darab originál papucs
és nem lehet rálépni vele s zőnyegre, mert akkor már a szállak sem úgy állnak 
-
Kolcsonosen kielegitjuk egymast a lakassal.

szerk aniko nem cigizett mar miota.

-
SpeedR
őstag
Alekosznak E30 325ix -e volt.

Első osztályú ízlésre vall.
-
Mr-Pamacs
senior tag
Ez tényleg nemnormális. Am sztem most kamuzik. XD
-
sagesz93
addikt
alek nagyon elvan xd
-
darál0w
Jómunkásember
nah jo....maradjunk annyiba, h Alek nemnormális

JEC-219...mondom huuuuuu

-
kenwood3
addikt
500vagy 600ezret
(#17902) blueMerleigen igazad van ez a 2 meleg táncos fiú elég irritáló állapotba mentek át
hát ez az Alek kész
mit le vágott a telefonnal 
(#17908) blunt Jerzy meleg társkereső oldalon vant fent a Gigivel való kapcsolat sztünk színészkedés , Gombi meg ha bent marad lassan beleszeret Bécibe![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
moma
őstag
egyébként az is jót tesz szerintem ennek a mostani beszélgetésnek, hogy nincs ott az éva. az alek nem veszi észre, de szerintem az éva is egy olyan feszültség góc, ami nem tesz jót az ilyen nyugodt, laza hangulatnak.
mennyi pénzt spórolt össze? nem értettem pont.
blueMerle: alek egy költői lélek
szerintem van benne egy kis affinitás ilyen kis filozofikus hangulatok iránt, így ellubickol a dolgokban
ja és a sportolók és színészek azok legendásan nem iq bajnokok. nem véletlen ők állnak a politikusok mögött a színpadon mindig és az is érdekes, hogy ma korunkban ők a legnépszerűbb rétegek 
-
darál0w
Jómunkásember
ha megkapom a fizetésemet...86000ft...mindig beváltom 500 és 1000ftosokra. aztán berakom a páncélszekrénybe és nézegetem a pénzt... - készen van ez a pali

#17902) blueMerle gondolom a nevét nem árulod el.

-
blueMerle
veterán
Egyetértek veled. Vitatkozik, holott süt róla hogy fogalma sincs arról miről, hogy mivel érveljen, mert a helyzet amiben épp van vagy amibe belekeveredik sem tiszta és világos neki. Sajnos az ilyen emberek teszik ki a társadalom nagyon nagy részét.
Aki mondhatni okos az az Éva, csak sajnos eszeveszettül mocskos a szája és alkoholista. Alekinnyó csak úgy tesz mintha okos lenne de pl. egy konfliktus helyzetet sem tud kezelni csak nagy körmondatokban beszélni.
A többiek mondhatni középszinten vannak, a Gombi és a Jerzy viszont valóban síkhülyék, a szó szoros értelmében debilek. (Laci csak agresszív de nem olyan hülye mint amilyennek kinéz).
(Egyébként engem összehozott a sors egy olimpiai aranyérmes! sportolóval akivel lett volna egy közös bizniszünk. Az ipse amilyen komoly sportoló olyan extrém hülye, gyerekek, el sem tudnátok képzelni, én meg vagyok róla győződve hogy segget se tud egyedül törölni, egyszerüen rémbuta, extrahülye. És akkor olimpiai aranyérmes, nem pedig mindenféle celebecske.)
kenwood3: bár rühellem a Bélát, de szvsz nem is annyira az övé, mintsem a két IQ Fighter (Jerzy és Gombi) csipája nyílt ki. Kiváncsi lettem volna hogy Gombár úr ugyanúgy mert volna-e ordibálni a nyugi szobában Olivérrel? Eddig észre sem vettem hogy bent vannak most mindketten a legellenszenvesebbek lettek a szememben.
-
kenwood3
addikt
így van ezt nem Béci nyerte hanem Olivér adta fel
ő meg most istennek hiszi magát odabent amiért kiütötte Olit...de azért kíváncsi lettem volna ezek a dolgok akkor ki ment volna vissza...na jó de ez már lejárt dolog , 1-2 nap csak erről szólt itt a párbaj után , szval ez már lezárt ügy
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lacika,Gombi, Jerzy is.

...Én nem nevetem ki Alekot....Olival ellentétben...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ismerek én is ilyet