- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
Diego! #20374 üzenetére
Hallod csájeee ne légy naiv.
hajtömeg (bazzeg ezt a gyökér nevet miért kellett?
)
Max. azért nem szavaztak rá, mert nem gondolták, hogy ott tart az ország, hogy egy ilyen suttyó senkiházit bent tart a nép (Bréla)...de nem is tartott volna, mint már írtam alá rakták a jobbat, de mindegy, élj tévhitben. -
pro70
senior tag
-
kenwood3
addikt
válasz
Diego! #13890 üzenetére
Béci + Jerzy még nem gyújtottak rá , a többiek már igen
(#13889) Lorettode sajnos nagy rá az esély a sok kis tini csitri , úgyis a Bécire tolja majd az smseket
Z.h tegnap kérdezted , hogy mire fel mondunk ilyet , hogy Béci bűnozö ...tegnap elkezdte az élőbe mondani a Béci , hogy meggyűlt 1 párszor a baja a rendőrséggel , csak utána el is vették a képet ....sztem ettől jobb bizonyíték nem is kell -
Carlo009
tag
válasz
Diego! #13563 üzenetére
Szia!
Nekem Zsuzsi jön be!
Nagy megdöbbenéssel vettem tudomásul, hogy kiküldték igazságtalanul. Ahonnan Ő indult és eljutott ez dícsérendő és tiszteletre méltó. Híven teljesítette mindazt az őszinteséget és mindazt, amit képviselt bent léte alatt. A nőiesség Alfája és Omegája Zsuzsi! -
P.H.
senior tag
válasz
Diego! #13024 üzenetére
Ez volt az igazán kemény a "suliban"
Én mindíg végzetesen elálmodok a kakaótól, még ha hideg is; a meleg kakaó meg azonnal leszedál
De tegnap már egész délután csak ez járt a fejemben, hogy este innom kell kakaót. Persze aztán éjjel fogyasztottam némi bort is, nehogy már nekik jobb legyen, mint nekem
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest