- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Boxer001
veterán
válasz
Diego! #20374 üzenetére
Hallod csájeee ne légy naiv.
hajtömeg (bazzeg ezt a gyökér nevet miért kellett?
)
Max. azért nem szavaztak rá, mert nem gondolták, hogy ott tart az ország, hogy egy ilyen suttyó senkiházit bent tart a nép (Bréla)...de nem is tartott volna, mint már írtam alá rakták a jobbat, de mindegy, élj tévhitben. -
pro70
senior tag
-
kenwood3
addikt
válasz
Diego! #13890 üzenetére
Béci + Jerzy még nem gyújtottak rá , a többiek már igen
(#13889) Lorettode sajnos nagy rá az esély a sok kis tini csitri , úgyis a Bécire tolja majd az smseket
Z.h tegnap kérdezted , hogy mire fel mondunk ilyet , hogy Béci bűnozö ...tegnap elkezdte az élőbe mondani a Béci , hogy meggyűlt 1 párszor a baja a rendőrséggel , csak utána el is vették a képet ....sztem ettől jobb bizonyíték nem is kell -
Carlo009
tag
válasz
Diego! #13563 üzenetére
Szia!
Nekem Zsuzsi jön be!
Nagy megdöbbenéssel vettem tudomásul, hogy kiküldték igazságtalanul. Ahonnan Ő indult és eljutott ez dícsérendő és tiszteletre méltó. Híven teljesítette mindazt az őszinteséget és mindazt, amit képviselt bent léte alatt. A nőiesség Alfája és Omegája Zsuzsi! -
P.H.
senior tag
válasz
Diego! #13024 üzenetére
Ez volt az igazán kemény a "suliban"
Én mindíg végzetesen elálmodok a kakaótól, még ha hideg is; a meleg kakaó meg azonnal leszedál
De tegnap már egész délután csak ez járt a fejemben, hogy este innom kell kakaót. Persze aztán éjjel fogyasztottam némi bort is, nehogy már nekik jobb legyen, mint nekem
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Gyári állapot !! Macbook Pro Retina 16" M1 Pro 10C CPU / 16C GPU / 32 GB MEMÓRIA/ 512 SSD / Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I-7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/Garancia
- Dell Precision 7550 15.6 FHD Touch / i7-10850H 32GB / 512GB / nVidia Quadro / IR workstation tervező
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!