- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Aktív témák
-
-
Markgx10
őstag
válasz
AMD Power #22481 üzenetére
Tökéletesen osztom a véleményed. Egy dolog, hogy megnézi az ember néha, hogy mit ökörködnek benn, de erre komoly pénzeket áldozni elég beteg dolog. Végül is mit csinált Alekosz benn, hogy rá költik a pénzüket? Van és iszik + gusztustalan módon nyomul a nőkre és nem fogja fel, hogy már mindenki elküldte a halál f...ra. Ettől függetlenül még mindig inkább ő, mint a másik, de azért nem egy olyan nagy példakép ő, hogy akár 1ft-ot is költsön rá az ember.
De mint látjuk több ezren költik erre a pénzüket, szóval az én értékrendemről ennyit
-
Boxer001
veterán
-
-
legiaap
félisten
válasz
AMD Power #17278 üzenetére
Egyedül talán Alek az aki legyőzheti a Rácz tesókat.
A többieknek sajnos esélyük sincsen.
Én így látom, de ne legyen igazam.És még valami.
Ha a Ráczékat nem ütik még ki a döntő előtt, akkor tuti ők nyerik meg.
Alek szerintem tuti ott lesz, de ha már ott van a sok nyálas tizenéves csaj a Ráczékra fog tenni, hiába poénos Alek. -
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest