- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
Woodslave #26193 üzenetére
utána alkeszosz mondhatná, hogy: "akkor lacikám, elszámoltál volna valamit? ha mögöttem 2millióan állnak és mögötted 5millióan, akkor hogy lett ez 90-10? 45 millióan állnának mögöttem, vagy mögötted csak 222ezren?"
ui: egyébként laciról már rég kiderült, hogy nagy szájharcos... (és ezt is csak a másik háta mögött műveli) milyen "kemény" lenne egy párbajon? némán-sutyiban szemmel verne mindenkit? de nem túl feltűnően?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Woodslave #26185 üzenetére
az egyetlen dolog, amit tehetne és a szememben megbocsátást nyerne: ha kivinné lacit és kint hagyná
"nesze neked, b@zmeg, elitalakulatos sz@rkavaró terminátor"
szerintem laci a hülye taktikázásával és keménykedésével már azok szemében is kezd ellenszenvessé válni, akiknek mondjuk az első hónapokban bejött a stílusa...
következő párbaj: alkeszosz vs laci? vagy esetleg szandika most kiesik, alkeszék erzsire raknak, éva dönt döntetlen miatt és erzsi akárkit is visz, kint marad?
de szép is lenne...
-
runner 125
nagyúr
válasz
Woodslave #25320 üzenetére
Nem is feltétlen arról van szó...
Hanem, egyszerűen ilyen helyzetbe nem kell felvenni, szürke, vagy olyan felsőt, amiben ennyire meglátszik.
Nyáron én sem hordok szürke rövidujjút, mert annak ellenére - de szerintem mindenki - izzadok, h használok dezodort. Persze nagyon sarkított ez a blogbejegyzés, és én sem érzem "jogosnak" - teszem hozzá, annak ellenére, h én sem bírom ezt a gyereket. -
mephi666
nagyúr
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Woodslave #22527 üzenetére
de mikor? 3 honappal a beszavazás után? holott már következő nap kiderült, h vmi nem stimmelt?
tuti csak azért mondta, h az APEH ne indítson vizsgálatot, h a szolibol honnan van ennyi kess
#22528) kenwood3 el vannak tévedve bent.
pár napja meg Ráczék és Laci azt beszélték, h Jerzyt kellene kivinni, ha rájuk kerül...
-
F34R
nagyúr
válasz
Woodslave #17954 üzenetére
egy rövid időre belenéztem én is az összefoglalóba , jobbnak láttam nem megborítani a Tv-t
, az összes fosott Oli-tól 1 ember tartott sakkba 5-t . Most ahogy elment kinyilt a csipesz , szánalom amit csinálnak a 2 rajtesót egyből kiütném nyugiszobával eggyüt
Jerzy+Gombi egy hányadék 2 meleg sz..házi minek van ott bent és játsza semmire az agyát (nak a helyét)
Zseniális Teknős-ben a szaván kívül semmi sem kemény ,de azt is el lehet intézni 5 percben
Az a baj hogy a nagy négyes-ben most mindenki mulya ,egyedül Alek aki viszi a prímet , de ő meg nem az a fajta aki botrányba keveredne
Köszönjük ReTekLubb Viszlát
-
runner 125
nagyúr
válasz
Woodslave #17305 üzenetére
"ott még a neten is lehet szavazni ingyen. teljesen más eredmények jönnének ki az biztos... "
Na ez az!
Ha, itt is működne a netes a savazás, 100%, h Oli ment volna vissza.
Csak szavazóréteg 90%-a azt sem tudja mi az a zinternet'. Így szépen abból vonják le a konklúziójukat, amit a zertéell direktmanipulatív mód összevág nekik.
Biztos vagyok benne, h nem egy nyugger szavazott Bécikére, mert ő a "példás magatartású, mindenkit szeretek, a munka hőse" embernek álcázza magát....
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Woodslave #17305 üzenetére
gondolom....manapság nincs olyan, h normáls SMS díj, ha élő showrol van szo...
17307) kukinyo naív...azt hiszi, a nézőknek nincs netelőfizu.
Laci is taktikázik...mint mindenki más...ezért nem is értem, amikor bejön vki és lehordja Olit minden szarnak, h mekkora taktikás
#17309) Boxer001 runnernek?
17311) Tibii91 kellemes.
-
Boxer001
veterán
válasz
Woodslave #17295 üzenetére
Engem se izgat ki nyeri, azzal tényleg nem lesz jobb egyikünknek sem. Az zavar a dologban, hogy mennyit kell majd kapcsolgatnom a tv-t, hogy majd ne kelljen lesnem ezt a senkiházi brélát, mert celebet csinálnak belőle, az qrva élet...olyan szinten undorító ami a médiában is megy.
(Tudom, minek nézek tv-t mi? Egyáltalán nem rajtam múlik, ha egyedül élnék, lehet nem is lenne, sokkal többet bax fel agyilag, mint élvezetet nyújt.)
Egy a lényeg, 90%, hogy rácék nyernek.
Tibii91
Norbi egy nulla volt...az első előadása nagyon bejött, de aztán unalmassá vált. Vecának nagyon jó hangja van, csak a lányok nem rá szavaztak, fiúk is max. recskáztak rá. -
Kassadin
addikt
válasz
Woodslave #17090 üzenetére
Alekosz csak nem viszi ki....
Kenwood: wikiről idézve: A műsor online közvetítésében Gigi és Jerzy éppen beszámolt villatársainak a szállodában eltöltött romantikus estéjükről, amikor Gigi véletlenül kimondta, hogy „olyan hab volt a fürdőszobában, hogy nem tudtunk forgatni… nagyon kamu volt, jó akkor újra felve...”. Ezt követően azonnal a "Pillanatnyilag nincs közvetítés" felirat jelent meg a képernyőn.
-
mephi666
nagyúr
válasz
Woodslave #15331 üzenetére
anikó meg hangsúlyozta, hogy max csak bikinis képeket vállal: fel akarja verni a saját árát
látjuk mi még őt pucéran (igaz, lehet, hogy többért vállalja, mint a zsuzsa)
#15330: zsófikát újságmellékletnek is fel lehetne használni, olyan lapos
#25334: na igen... hányan mondtak ilyet, hogy "bezzeg én soha, semennyiért nem fogok levetkőzni" aztán ez csak reklám volt és csak levetkőzött... borsos összegért... aztán meg a p@raszt veszi az újságot, mert "hűűű, nem akart levetkőzni, aztán mégis... csak megnézem már"
ui: pár hete áthozta egyik ismerős a zsuzsás playboyt... annyira lázba hozott a dolog, hogy inkább söröztem meg néztem a predators-t 1080p-ben
-
runner 125
nagyúr
válasz
Woodslave #14506 üzenetére
Jaja, nekem is beugrott a képe.
Majd' 6 éve ment a zertéellen a Bajkeverők c. "realitiy" - a rózsaszín Robur tulaja (állítólag) és sofőrje volt.
-
p87
senior tag
válasz
Woodslave #12318 üzenetére
Hát én nem tudom, hogy ez igaz-e.
Miért csak most, miért kellett volna ezt titkolni?Mondjuk volt most az éjszakai streamben olyan rész, hogy beszélt Olival, hogy nem tudja most mi van, párbaján se volt ott Tündi pásztázta a közönséget mert őt kereste és azon gondolkodott jó lenne-e most megtudni, hogy állnak vagy végigjátsza a játékot és utánna megbeszélik.
-
joi29
őstag
válasz
Woodslave #10324 üzenetére
Az egészben az a szomorú, hogy alkesz nem azért fog vissza menni mert ő
értékesebb ember hanem azért mert ez egy szórakoztató műsor amiben fontos
szerepet játszik.
Ha az életben pl. egy utas szállító hajón ezer ember választana kettőjük közül,
hogy ha esetleg kikötnének egy lakatlan szigeten akkor melyikük a hasznosabb,
a csoport életben maradása okán, akkor bizony alekinyó nagy ívben röpülne
a cápák közé. -
-
-
pro70
senior tag
válasz
Woodslave #9282 üzenetére
Na de ha így néznének rám mint Béla...........nehezemre esne nem ki kiesni a ritmusból!........És Béla meg is mondta hogy nagyon nehéz neki nem magát adnia, soxor kijönne az igazi énje...................na de ugye nyerni ment be ő is...látszik az a fején hajajjj... ...kedve lett volna széjjel vágni a kis alkeszkoszt...
-
moma
őstag
válasz
Woodslave #3510 üzenetére
úgy érted a miami press főszerkesztő asszony?
-
dragonfx
veterán
válasz
Woodslave #2178 üzenetére
mert tisztességes becsületes nem taktikázik.és rendet teremt.szervezetlenség ne továbbja lenne nélküle.ő a favorit szerintem.igaz elég gazdag nincs szüksége nyerni onfliktusasincs.de akkor is.
Gina nem fog kimenni kristóf után előbb bevarja őt Alek.
Ez Anikó annyira setét.
Éva meg no komment azta kétszínűség te...álnok kigyo remélem ő megy ki legközelebb.Igaz van pár ember aki színjátékos nem való ide csak ugy van az éterben.jerzy, gombi, zsófi....
-
Boxer001
veterán
válasz
Woodslave #1005 üzenetére
Tegnap én is néztem a kisavazást, vártam ezt a videót.
A végén nagyon komoly volt, ahogy az a kötsög leonidász elkezdett nyalni. Bírnám, ha őt vinné ki, de tényleg nem lesz annyi esze.
Azt árulja már el nekem valaki, hogy ha tegnap nem tudtak semmiről a lakók, akkor a lányok miért voltak kiöltözve, ilyen egy hétköznapi este náluk
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest