- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
lao ce
aktív tag
válasz
Viszlát #1751 üzenetére
''De ha valóban ismerkedni akarsz egy valással, akkor el kell fogadd annak sajátos jellemzőit is. Még a valláskutatók is hivatkoznak a Bibliára, mint ''alapsztorira''... ''
alapsztorikent szerintem is rendben lenne.
itt csak arra celoztam hogy peldaul azt allitom hogy 'vallonveregetos' vallas (lelki segitseg stb).
erre kapok negy-ot idezetet a bibliabol arrol hogy az ember bunos (nem hisz istenben), nnno, es a kovetkeztetes fel mondatban hogy hahaaaa, a keresztenyseg nem is ''vereget''. ez az ami erdektelen (szerintem), mivel ez nem cafolat, itt a bibliaidezetek argumentumkent vannak hasznalva es nem forraskent / alapkent.
'' Emögött semmi tisztelenség nincs szándékügyileg, sőt, részemről ez kifejezetten a vitapartner tiszteletben tartása, mert nem akarom hamis és félrevezető információkkal ellátni. ''
abban talan megallapodhatunk, hogy fel sem merulne bennem (szerintem senkiben) hogyha a bibliara hivatkozol idezet nelkul akkor az nincs is benne a bibliaban. ahogy celoztam ra, szamomra az a tisztelet jele ha veszed a faradtsagot es a megertes utan megfogalmazod a mondandodat es leirod az eredmenyt. a belapatolt idezetek utani konzekvencia levonasokban nehez a tisztelet jelet felfedezni -am igazad van, hogy lehet vele alatamasztani es szinesiteni alkalmankent.
de, ez nem azt jelenti hogy en azt akaroom hogy barki elhagyja az idezeteket, megvaltoztassa a szokasait. csak siman maganvelemeny, semmivel sem tobb vagy kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Garmin Fenix 8 51 mm Használt, karcmentes állapot
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bezámítás! ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) OLED notebook - Ultra 9 32GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest