- kemotox: Ki érti ezt?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
no, most már én is végre valóban csatlakoztam az ubuntusok népes csapatához. mivel ma volt egy időszak, mikor az áramszünetek annyira megszaporodtak, hogy azt már nem bírta a szünetmentes táp se, ezért a gép újraindult. ezt kihasználva próbáltam egy kis átalakítást eszközölni a gépen (nem sok sikerrel), valamint felraktam a breezy-t. eddig jó, bár a jó kis megszokott sid néhány cucca még hiányzik. de a hiánylista egyre szűkül, mert szépen testreszabom. most már nem csak a levegőbe fogok tudni beszélni.
egyelőre nem kérdezek, mert bár kérdésem lenne, de megpróbálom egyedül megoldani, eddigi tapasztalataim alapján.
mod: mégis kérdezek, bár talán nem a legjobb helyen... szóval a gkrellm van fenn (kde alatt, de ez mindegy). egyszer egy deb alatt (asszem sarge) úgy volt, hogy a net részénél a fel-és letöltést külön írta ki. itt ezt most akárhogy bűvölöm, nem jön össze.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- C# programozás
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Önerő nélkül is. 1-16 hónap részletfizetés . Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest