- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
ftp-vel hamarabb lenn van a cucc, vagy legalábbis kényelmesebben. Ilyen esetben nem sok értelme vn a torrentnek. Oké, idő nem számít, de ha mellette torrentezel, akkor itt is csak rontod az átlagodat, mert az upot is keményen használni fogja.
A dvd-s változat a több csomaggal tud röbbet. Az valami 3.5GB, a cd-n asszem nincs rajta a magyarított rész se, utólag viszont tudod telepíteni.
A Kubuntu és az Xubuntu mindössze az alapból települő ablakkezelőben különbözik. A kubuntuval GNOME helyett KDE emgy fel, a Xubuntu esetén XFCE. Ennyi a különbség, igazából én nem is nevezném külön disztribnek, legfeljebb al-disztribnek.
Sianis: akkor rosszul tippeltem volna. Bár valószínűleg egy kis barkácsolással át lehet vinni vinyóra is a rendszert. Más kérdés, hogy érdemes-e. Szerintem nem.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest