Új hozzászólás Aktív témák

• duo

addikt

válasz Dave™ #37611 üzenetére

egy kis retro gaming van/lesz. -erre persze kb a HD530 is elég, de a tearing az agyamra.ment. a tearfree opció nem segített. ha a comptont a --vsync-opengl paranccsal inditottam akkor szép volt, jó volt, de netezes pl youtube kozben a processzor terhelése 30-50% volt ehhez mérten jobban is melegedett. (mindez egy micro brand gepben volt igy sem a biosban, nem volt mozgásterem, sem a hutessel nem tudtam finomangolni.
    igy locsoltam meg ra penzt es atkoltoztem egy mini itx rendszerbe. most a dvga mellett, ugyanazon oprendszerrel (w10evente ketszer, illetve most debian buster) youtube kozben 8-15% a proci terhelese. nincs tearing, es erzesre simabb gyorsabb a működés, mint igpvel. (hozzateszem az a HD530.) az egyel korabbi haswell mag hd 4600 igp bar kevesebbet tud, megis jo volt, jobb mint az 530.

(ja igen. 4K monitorom van..egyelore full hdban hajtom mert ugye legalabb 1m-rol nezem meg a kanaperol nezzuk, de az igp abban sem brillirozik, szepen megjeleniti a tartalmat, de kuzd vele.)
    szoval logikusnak tunt az 1030 beszerzese. (30wTDP) full passzív. nincs vele bajom.

Új hozzászólás Aktív témák