Új hozzászólás Aktív témák

• dark2

tag

Szóval próbálva válaszolni a felvetésekre:

Minden este szoktam olyat, hogy megy valami film, sorozatepizód a monitor felső kétharmadán, míg az alsón meg van nyitva a face és beszélgetek, írásban.
    No, a sima MPV ilyet nem tud, pl. ezt szerettem volna beállítani. Olyanra kell gondolni, mint ahogy beállítjuk a VLC-ben (amit régóta ismerek és még a win-es időkben szerettem meg) a "mindig felül" opciót és az mindig látható a böngészőablak előtt, csak ugye az ablak alja lóg ki, ahol látom, ha írtak vagy épp én magam írok.
    Nem látom benne a feliratkezelést, bár lehet, hogy amivel tegnap próbáltam, annál pont nem volt az mkv fájlban.

Az SMPlayer, mint mostanában írtam, nekem hibaüzenettel indul és nem játszik le semmit. Ez kb karácsony körültől van, valami frissítés jött belőle, amit felengedtem. Hasonlóan, mint a firefoxból és azóta nem tudom ott se visszatenni a régit. SMPlayerre próbáltam az itt javasoltakat, .config mappástól törölve, nem segített, csak másabb a hibaüzenet...

A VLC szuper és nem is kellene más, de nagyon bosszant, hogy ha beletekerek egy nagyobb méretű filmbe - értem ez alatt, hogy nagy fájlméret (kodeket hirtelenjében nem tudok mondani), ami minimum 720p-s vagy nagyobb, akkor a kép megy, de a hang elnémul. 5-10 ugratásból 1-1 alkalommal ugyan visszajön, de a némafilmek nem az én kategóriám. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés