Új hozzászólás Aktív témák

• cigam

titán

Belenéztem pár karácsonyi desktopos videóba amit Syl ajánlott. Ott akadt meg a szemem Linux lite teszten/leíráson. Gondoltam kipróbálom, ezért írány a honlapjuk. Első körben a reklámblokkoló miatt panaszkodott, majd miután kikapcsoltam, csak a reklámok jelentek meg:

Mint kiderült programozni is úgy tudnak, ahogyan WEBoldalt készíteni. Sikerült letölteni a lemezképet, de hiába írtam ki rufus-al, telepítés közben hibára futott, legközelebb már nem is indult a gép pendrive-ról. Kiírtam DVD-re, de ott is elhasalt ugyanúgy a telepítés. (rufus kiszámolta az ellenörzőősszeget, és stimmelt a honlapon megadottal, vagyis az ISO-val nem volt baj)

Sikerült feltennie valakinek?

ubyegon2
    Ezt ugye nem komolyan írtad? Mennyire életszerű ez? Régi gépek kevés memóriával...igen és abba raknak SSD-t! evidens

Igen, komolyan írtam. Nagyon is életszerű, ezzel a gyorsítással még simán adható jópár plusz év a régi gépeknek is. Az én D630-am sem mai gyerek, és max 4GB RAM-ot kezel (Van akinél csak 2 van benne!), és érezhetően megfickósodott mikor a HDD-t lecseréltem SSD-re.

Amúgy sem azt írtam, hogy ne legyen semmi. Ne forgasd ki a szavaimat. Ugyanakkor ahogy írtad is, ez egy régi írás, van rajta mit frissíteni, és ha ez megtörténik, valóban ajánlhatóvá válik.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés