Új hozzászólás Aktív témák

• brickm

őstag

válasz lev258 #27419 üzenetére

Na ma böngészés közben előjött az i7-esen is a görgetés közbeni hullámzás, azon ráadásul nem is csak egy ponton(dellen csak felső egyharmadnál hullámzik) ennél az alsó harmadban is. Pedig eddig egyáltalán nem csinálta.
    Viszont ezt nem tudja melegíteni, de a 3 db 1 Amperes ventillátorral meg is lepődnék ha sikerülne neki.
    Most megpróbálom open suse-val meg debiannal mit csinál, hátha valamelyik beválik.

Egyébként megnéztem az additional driver listát az i7-esen, egyedül a cpu-nak ad valami drivert abban a menüpontban, se vga-nak se semminek.Pedig intel a hálókártya is,a BUS illesztők is, vannak PCI-PXI és PCI-PXI-e bridge-ek, switchek benne amiknek nem ad additional drivert,mégis működnek. Egyedül a speciális isntruments-ek ismeretlenek, aminek kell a saját driverük.

Szerk.: érdekesség, ha felteszem Virtualboxba, ugyebár adok neki vagy 2GB Ram-ot, meg egy magot!!!! simán megy, gond nélkül. Nem hullámzik. Nem akad. kellemesen grdül a windows mellett és még a két rendszer együtt sem melegíti a gépet. Viszont megfigyeltem, hogy a virtualbox emel át dolgokat driverek gyanánt a linuxba, jól vettem észre?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés