Új hozzászólás Aktív témák

• ampulla

aktív tag

Sziasztok.

Már 2-3 órája szenvedek, hogy felrakjak egy bootable Win 7-et Ubuntu 14.04 alól. Egyszerűen minden baja van, állandóan hibaüzeneteket ír.

Elsőre ebben a threadben kutakodtam:

1. hozzászólás: hiba error code: 256-al állandóan elszállt a winusb, sudo winusbgui-val futtattam.

2. hozzászólás:
    -1. része: MIndent úgy csináltam, ahogy az le van írva. A grub azt mondta: invalid partition table.
    -2. része: Sikerült bebootolni a windowst viszont azt a hibát kaptam, hogy error x25 és hogy sérült a windows.

3. hozzászólás: dd parancs nem működött.

Ezt a videót is megpróbáltam:

Amikor bebootoltam az USB-t akkor a inetbootin egy default particiót jelzett, majd 10s bootloopokba kezdett.

Az egész oka, hogy szeretnék egy Linuxot és egy windowst is. Tegnap jött meg az optical bay, amit sikeresen be is szereltem, viszont azon is egy Ubuntu 12.04 van, amit beleraktam HDD-t. UEFI-ből ezt be is tudom bootolni. A fő rendszer az egy 120 GB-os SSD-n van.

Egy Dell Latitude E5430 laptopom van. Boot az legacy állapotban. Secure boot disabled. Nem nagyon csináltam még ilyet, csak windows alól wines boot USB-t, ezért elfogadok minden hasznos tanácsot. :)

Boot menü

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés