Új hozzászólás Aktív témák

• N0zer0

senior tag

válasz bodiiren #16734 üzenetére

64 bites Kubuntu 14.04 alatt sem jelentkezik a probléma. A 32 bites rendszer sem más ebben a tekintetben. Ez nem olyan, mint a Windows, hogy a 64 bites driverek esetleg szarabbak.

Pontosan milyen géped van, és pontosan milyen hangkártya van benne? Az írtad, hogy integrált, de ez így még nem elég konkrét. A neten kereséshez konkrétumok kellenek.

Egyébként meg sokan szidják, de nekem még nem nagyon volt bajom a Pulseaudióval. A Skype-on nem hallottak a partnerek tökéletesen, de csak azért volt, mert a 4.2-es Skype-ot rossz ikonról indítottam (nem a gyáriról), hiányzott az env PULSE_LATENCY_MSEC=60 paraméter. Másodszor meg beszivatott, hogy lehalt a pulseaudio folyamat, én meg épp mplayert fordítottam, teszteltem, és nem volt hangja, én pedig azt hittem, hogy a fordításkor szúrtam el valamit, 3 órán át kínlódtam vele, mire kiderült, hogy jól fordítottam le, csak a Pulseaudiót kellett újraindítani :W Amúgy ment eddig minden disztróval rendesen a Pulseaudio, Linux Mint alatt is, mindennek volt hangja, nincsenek anomáliák, recsegés, kimaradás, pedig elég hulladék alaplapi recsegőm van nekem is a laposomban (Realtek ALC268).

Amúgy, ha meg már ide terelődött a téma: tervezek venni külső, USB-s hangkártyát. Azokat hogyan kezeli a Linux, mire érdemes figyelni?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés