Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fritz Teufel

addikt

válasz #40553216 #14796 üzenetére

Igen, én is rájöttem, hogy ettől nem lettem boldog. Este meg is néztem a felhozatalt és arra a megállapításra kell jutnom, hogy rekurzív letöltés támogatásban a Linux el van maradva a Windows mögött. Van ilyen, hazugság volna állítani, hogy nem csak nem napi használatra és bonyolult terminálos futtatással. A Windows-on volna 3-4 grafikus alternatíva. Ilyen gyenge szoftverfelhozatallal szerencsére ritkán találkozni a Linux társadalomba, de a jelek szerint van. :S
    A lényeg, grafikus rekurzív adatlatöltés támogatás Linuxra nincs. :O
    Ha esetleg a parancssoros megoldás neked üdvözítő (pár óra alatt és tanulással meg lehet tanulni használni, talán) akkor ajánlom a fentebb említett Wget-et vagy Mulk-ot. Bár szerintem ezek az Internet letöltésére alkalmasabbak, mint értelmes használatra.Nálam elkezdte leölteni az Internet könyvtárszerkezetét és egy darab médiát nem szedett le 10 perc alatt. Igaz, a rekurzivitás mélységét nem paramétereztem és nem adtam meg, hogy csak a médiát szedje le, a pár óra alatt nem tudtam rájönni, hogy hogyan állítsam össze a pár oldalas paramétersort :W Ez inkább tényleg elvakult kocka informatikusoknak való.

Új hozzászólás Aktív témák