Új hozzászólás Aktív témák

• Fritz Teufel

addikt

Igen, próbáltam. Ez nem az amit szeretnék. Engem idegesít a fölösleges fül/tab megnyitása.

A gwenview-et kipróbáltam, piszkosul lassú, mire kiteszi fullscreen-re. Elsőre azt hittem, megint lefagyott a rendszer. A fullscreen-ről visszatérve nem oda tesz vissza, ahonnan indultam, hanem szintén fullscreen böngészőbe. Ezzel már lehetne együtt élni, ha működne nálam rendesen.

Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy ennyire triviális dolog ilyen bonyolult Linuxon! Számomra ez volna az értelmes kezelhetőség, egy képnézegetőben: legyen egyik oldalon a könyvtár struktúra, másik oldalon a miniatűrök mint az ACDSee-ben: klikk a miniatűrre -> fullscreen nézet, ESC vagy újabb klikk vissza az eredeti képnézegetőbe.

Ehelyett itt van mindenféle csilli-villi képnézegető, csak épp többet kell kattintgatni a kelleténél. Mi a francnak nekem egy miniatűr megnyitása új tabon/fülön?! Nem szerkeszteni akarom, hanem megnézni. Majd ha szerkeszteni akarom, úgysem egy képnézegetőt fogok nyitni. Persze, kényelmes az elforgatás, fényerő, szaturáció stb, de ne az legyen alapértelmezett egy képnézegetőben, könyörgöm! Ehh, kezdek begurulni...

Tényleg nincs olyan képnézegető, ami ennyit tud vagy be lehet állítani:
    klikk a miniatűrre -> fullscreen
    klikk a képre vagy ESC -> képnézegető?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés