Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
blaces
tag
Sziasztok
Geubuntuhoz (OpenGui) kéne segítség, leszedtem az iso fájlt már kétszer... kiírtam őket lemezre és ha Vista alatt beteszem, akkor azt láttom hogy feljön egy kis ablak, hogy Launching... a logóval és 10 ms múlva eltűnik és semmit sem csinál.
Amikor meg telepíteni akkarom (bootolni bekapcs után) akkor a régebbi betöltésnél bejön az a 6 pontos menü és az installnál nyomok egy enter-t de fél óra múlva sem csinál semmit sem
megállt, semmit sem csinál. Az újabb iso-nál meg azt írja ki: no booting kernel (vagy más szórendben) és slusz pasz, nincs ötletem... Befogtam mást lemezeket, más íróprogikat, Kubi alatt is írtam húztam le, de az Istennek sem műxik...A legtöbbet ideáig a cd-írásról olvastam nem-e az volt a hiba
, még egy másik gépen is kiprobáltam de ott is ez a galiba... Pedig a youtube-s vidik alapján beléje szerettem 
Köcce: Lacc
Aktív témák
- OLED monitor topic
- Formula-1
- Ingatlanos topic!
- Battlefield 6
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HP Victus 16 i5-11400H 16 GB RAM 512SSD RTX 3050 4 GB FHD 144Hz
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
megállt, semmit sem csinál. Az újabb iso-nál meg azt írja ki: no booting kernel (vagy más szórendben) és slusz pasz, nincs ötletem... Befogtam mást lemezeket, más íróprogikat, Kubi alatt is írtam húztam le, de az Istennek sem műxik...A legtöbbet ideáig a cd-írásról olvastam nem-e az volt a hiba
, még egy másik gépen is kiprobáltam de ott is ez a galiba... Pedig a youtube-s vidik alapján beléje szerettem