Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
Aktív témák
-
blaces
tag
Sziasztok
Geubuntuhoz (OpenGui) kéne segítség, leszedtem az iso fájlt már kétszer... kiírtam őket lemezre és ha Vista alatt beteszem, akkor azt láttom hogy feljön egy kis ablak, hogy Launching... a logóval és 10 ms múlva eltűnik és semmit sem csinál.
Amikor meg telepíteni akkarom (bootolni bekapcs után) akkor a régebbi betöltésnél bejön az a 6 pontos menü és az installnál nyomok egy enter-t de fél óra múlva sem csinál semmit sem
megállt, semmit sem csinál. Az újabb iso-nál meg azt írja ki: no booting kernel (vagy más szórendben) és slusz pasz, nincs ötletem... Befogtam mást lemezeket, más íróprogikat, Kubi alatt is írtam húztam le, de az Istennek sem műxik...A legtöbbet ideáig a cd-írásról olvastam nem-e az volt a hiba
, még egy másik gépen is kiprobáltam de ott is ez a galiba... Pedig a youtube-s vidik alapján beléje szerettem 
Köcce: Lacc
Aktív témák
Hirdetés
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
megállt, semmit sem csinál. Az újabb iso-nál meg azt írja ki: no booting kernel (vagy más szórendben) és slusz pasz, nincs ötletem... Befogtam mást lemezeket, más íróprogikat, Kubi alatt is írtam húztam le, de az Istennek sem műxik...A legtöbbet ideáig a cd-írásról olvastam nem-e az volt a hiba
, még egy másik gépen is kiprobáltam de ott is ez a galiba... Pedig a youtube-s vidik alapján beléje szerettem