Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Aktív témák
-
blaces
tag
Sziasztok
Geubuntuhoz (OpenGui) kéne segítség, leszedtem az iso fájlt már kétszer... kiírtam őket lemezre és ha Vista alatt beteszem, akkor azt láttom hogy feljön egy kis ablak, hogy Launching... a logóval és 10 ms múlva eltűnik és semmit sem csinál.
Amikor meg telepíteni akkarom (bootolni bekapcs után) akkor a régebbi betöltésnél bejön az a 6 pontos menü és az installnál nyomok egy enter-t de fél óra múlva sem csinál semmit sem
megállt, semmit sem csinál. Az újabb iso-nál meg azt írja ki: no booting kernel (vagy más szórendben) és slusz pasz, nincs ötletem... Befogtam mást lemezeket, más íróprogikat, Kubi alatt is írtam húztam le, de az Istennek sem műxik...A legtöbbet ideáig a cd-írásról olvastam nem-e az volt a hiba
, még egy másik gépen is kiprobáltam de ott is ez a galiba... Pedig a youtube-s vidik alapján beléje szerettem 
Köcce: Lacc
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mozilla Thunderbird
- Konteó topic
- Gumi és felni topik
- Kedvenc zene a mai napra
- PlayStation 5
- Rejtély az űr csendjében: ezért kellett kimenekíteni az Űrállomás csapatát
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4642
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
megállt, semmit sem csinál. Az újabb iso-nál meg azt írja ki: no booting kernel (vagy más szórendben) és slusz pasz, nincs ötletem... Befogtam mást lemezeket, más íróprogikat, Kubi alatt is írtam húztam le, de az Istennek sem műxik...A legtöbbet ideáig a cd-írásról olvastam nem-e az volt a hiba
, még egy másik gépen is kiprobáltam de ott is ez a galiba... Pedig a youtube-s vidik alapján beléje szerettem