Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
bsh
addikt
nem perverz, csak lusta!

meg sokkal jobb 400000000 frissítést leszedni, majd 2x 6-700 megás dist upgrade-t töltögetni, mint 1x a 8.04-et leszedni és kiírni cd-re, nem?!
1, firewire: nem, nincs ebben semmi, ez valami megkövült rdramos intel lap. ez olyan régi, hogy még processzor sincs rajta!

3, ööööö... ezt majd megkeresem, de végigtúrtam már mindenféle menüket és ilyenre nem emlékszem. na majd a google segít remélem
(mellesleg azért fura ez, mert a többi gépemen is ugyanez a verzió van ugyanebben a felbontásban, és ott minden faszásan néz ki...)
4, jelentem time.kfki.hu még megy, nekem minden arról frissít. emellett be van állítva ubuntu.com is. egyébként tudtommal az ntp figyelembe veszi az időzónákat meg a téli/nyári időszámítást is. ja és valaki írta ezt az utc-t meg hogy a júzer f...sága, ha nem kapcsolja ki, stb stb. - ez jó is lenne, de ilyen opciót sem találtam. hol van ez? ntp configban? majd megsasolom.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(mellesleg azért fura ez, mert a többi gépemen is ugyanez a verzió van ugyanebben a felbontásban, és ott minden faszásan néz ki...)