Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
b3Ro
senior tag
Sziasztok!
Regebben hasznaltam xubuntu 11.10 et egy regebbi laptopon, es most kiakartam probalni az uj ubuntut az asztali gepemen. Es persze, h elakadtam... A problemam, h van egy Belkin usb wif stick-em, amit nem akar felismerni. Talaltam leirast, h hogy kell felrakni a windowsos cd segitsegevel, ndiswrappert dobta a gugli. Az elso lepeskent a synaptic-ot kellene elinditan, de nem talalom. Xubuntun ment egybol, egyszeruen, de itt nem lelem. Probaltam felrakni egy synapticot, de erre mondta,h mar van fent egy ujabb verzioju.
Hogy tudnam mukodesre birni elso lepeskent a synapticot?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest