Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Szervusztok!
Erősen gondolkodok rajta, hogy win helyett az új vinyóra linuxot telepítek, és az Ubuntu elég szimpi.
Eddig csak Live -ban használtam, de volt vele egy gondom. FF alá nem tudtam flash playert varázsolni (AMD64 CPU, Abit alaplap, 7600GT VGA, 1GB Kingmax RAM). Ha otthon leszek dobok egy hibaüzenetet, hogy mit ír ki a FF mikor a flash playert próbálom telepíteni.
Amúgy pöpecül felismerte a nyomtatót, a pendrive -ot, a telómat, a Canon digi gépemet... Mást nem próbáltam.
Net is ment faszán. Szal nagyon könnyen kezelhető érzésem szerint. Felhasználóbarát.Szóval elég szimpi az Ubuntu. Szerintem jó választás lenne windows helyett.

Biztos találok majd minden win -es progira Linux alternatívát. Ha meg valamire nem találok akkor megpróbálkozok valami wines emuval.
Mondjuk nem tudom, hogy az Adobe termékeknek van -e Linuxos változata vagy valahogy életre lehet -e kelteni őket linux alatt. Azoktól nem igazán szeretnék megválni.
Egyenlőre ennyi

Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi