- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Aktív témák
-
rtom
senior tag
Amíg nem kezdett el érdekelni a linux, én sem láttam az XP-én és mp3-on túlra. Az emberek egyedfejlődése során inkább a win-t alkalmazó alakul ki először, a szomszéd Pistike hatására. Ezzel együtt megszokja, hogy minden ingyen van, mert a neten lehet hozzá crack-et találni.
Csak a felnőtté válás során alakul ki a valós értékítélet, és kezdi el érdekelni az embert, mi van az MS-en túl. Ekkor jön rá, hogy az MP3 is egy licensz, aminek használatáért fizetni kéne, a szerzői jogdíjakról nem is beszélve. Meg hogy van free világ, ahol kompomisszumokkal ugyan, de lehet élni.
Most még az emberek nagy része visszafordul, mert nem látják vagy nem ismerik fel az ELV-et ezen irányvonalak mögött. Vagy egyszerűen hozzászoktak már és nem akarnak váltani. De ez szerencsére változóban van.

Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ASRock Radeon RX 5600 XT PG D3 6GB OC GDDR6
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest