Hirdetés
- bambano: A sor végén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...(külön szám)
Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
Sziasztok!
Használtam a fórumkeresőt, de választ nem találtam a kérdésemre (viszont más is kérdezte).
A (K)ubuntuban megoldott a két videókártyás laptopok esetén a VGA-k kezelése, váltás közöttük?
Win7-et használok, de próbaképpen telepítenék Kubuntut. Ubuntu már volt fent többször 1-2 hónapra, de igazán sose használtam, mert voltak bosszantó hibák. De akkor még nem ez a laptopom volt. Illetve most megvárom a 12.04-et, azt tenném fel, egyelőre Win7 mellé.
Az az elvárásom, hogy a hardver képességeit ki tudjam használni a Linuxszal is. Tudjak váltani a grafikus kártyák között, működjön a 3d-s gyorsítás,működjön az intel SpeedStep (Core i5-ös laptop), és képes legyen hosszú üzemidőre is, ha úgy használom. (Meg mondjuk működjenek a laptopos gyorsgombok, működjön az áramfelvétel-mérő, stb.) Ja, és kezelje értelmesen, ha 2 képernyőt használok. (Régen pl. mindig az volt, hogy csak a külső monitort engedélyeztem. Viszont néhány perc tétlenség után lezárt az asztal, feloldás után meg ismét két monitort használt, elfelejtette a beállítást...)Laptop: HP ProBook, Core i5 processzor, 8 GB RAM, Ati + intel VGA. Másnak van tapasztalata ilyen vagy ehhez hasonló géppel? Ja, és 64 biteset tennék fel.
Aktív témák
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Torrent meghívó kunyeráló
- Apple Watch
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest