- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Aktív témák
-
BDave
őstag
válasz
God Vazzeg #46905 üzenetére
A .net exe fájl alatt az iskolai programra gondolsz? Mert ha nyomok egy jobb gombot, akkor az jön ki, hogy Megnyitás: Wine Windows Program Loader. Rákattintok, forog a karika, aztán nem tölt be semmit. Ha a terminálon keresztül szeretném elindítani, akkor pedig ezt írja ki:
"wine: cannot find L"C:\\windows\\system32\\plugplay.exe"
wine: Install the Windows version of Mono to run .NET executables"
De a Mono meg fent van. Az viszont azt írja ki, amit az első hsz-ben is írtam. Arra rákerestem gugliban, de nem találtam hasznos infót.Winetricks-ben pedig nem találtam olyat, hogy Run application.
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest